Liikunnat vko 11

maanantaina, maaliskuuta 16, 2015

Mä niin kiitän tuota auringonpaistetta. Olen saanut ihan hervottoman määrän energiaa ja intoa kaikkeen ja varsinkin liikuntaan. Vaikka mua väsyttääkin lyhyiden yöunien jäljiltä, olen silti jaksanut painaa 110%. Ja pieni kelien lämpiäminen muistuttaa niin ihanasti kesästä, että olen löytänyt taas ulkoilun ihanuuden. Olen viikonloppuna ollut pihalla varmaan yhteensä kymmenen tuntia ja tänään jatkettiin samalla linjalla. Eihän tuota auringonpaistetta vaan voi heittää hukkaan sisällä nyhjöttäen. Kävelin sunnuntaina yhteensä kymmenen kilsaa ja olin Taren ja Catan kanssa pihalla melkein pari tuntia. Ihan vaan aurinkoa itseeni imien. Ja se hyödytti. Energiavarastoja on tankattu oikein urakalla.
Olettehan tekin ehtineet nauttia?

kaks hömelöä :D


MA: Kävelylenkki 40min, kotitreeni (pylly, sisäreidet, vatsat) 30min
TI: Kayla-treeni 40min, kotona vatsatreeni 20min
KE: Kävelylenkki 50min 5km
TO: Hölkkä 3km 20min, Kayla-treeni 30min, kävelylenkki 50min 5km
PE: - (shoppailu 2h)
LA: - (valokuvaajana toimimista)
SU: Kävely salille 30min 3km, salitreeni 40min, kävely kotiin 30min 3km, iltalenkki 40min 4km


Nyt voisin sanoa, että alan olla hissuksiin tyytyväinen viikon liikuntoihin. Nyt olen todella taas tehnyt ja nyt kunnon liikkumsen innolla on ruokavaliokin vielä entisestään parantunut. Ja jos ei joku hetki senkään osalta ole mennyt ihan nappiin, en ole sitä murehtinut. Lauantaina meinaan herkuteltiin Annen kanssa jäätelöllä ja se oli kuulkaas kevään ensimmäinen annos ja nautin siitä ihan täysin siemauksin. Eikä tullut morkkista lain. Sunnunaina sitten kuluttelinkin jätskejä pois oikein kunnolla. Sain myös sunnuntaina pitkästä aikaa sellaisen seesteisen olon salille kävellessä. En voinut kuin hymyillä ja saatoin laulaa lurauttaakin kuulokkeista tulevan musiikin tahtiin. Jes, tätä on oloa on kaivattu! ;) Tästä siis jatketaan.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Ihanan aktiivinen viikko! Mahtavaa, että oot saanut energiatasot kohotettua ja vihdoinkin päässyt viimeisistäkin pöpöistä eroon :) Kyllä tää lisääntynyt valon määrä vaikuttaa niin positiivisesti ja itsekin oon huomannut, että energiaa on pienen kylän verran. Tää on muuten niin kiva tää sun liikuntaviikko-katsaus, itsekin oon miettinyt tällaisen toteuttamista, jos et pahastu? :) Mun mielestä on aina hurjan motivoivaa lukea muiden liikuntasuorituksista ja niistä saa kivasti draivia omaan tekemiseen. Ja samalla tulee kirjattua ylös omia liikuntakertoja päiväkirjamaisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla, että pidät näistä postauksista. Ja mitä vielä, tottakai sä pistät omaan blogiin kanssa :) Mäkin pääsen kurkkimaan ;)
   Kyllä valolla vaan on ihmeellinen voima :)

   Poista