Leikin valokuvaajaa

keskiviikkona, maaliskuuta 18, 2015

Mä veikkaan kovin, että olen saanut mun intohimoni valokuvaukseen veren mukana isältäni. Mun isähän on kova lintubongari (kaikella rakkaudella<3) ja valokuvaa niitä oikein urakalla. Isän kuvia on päätynyt myös koulukirjoihin ja nettisivuille. Isältänihän mä kaikki kamerani olen saanut. Hän on sponssannut mua niiden ja objektiivien kanssa täysin. Vielä sitä isin valokuvaopastusta odotellessa... Itse kokeilleena ja oppineena en todellakaan koe olevani hyvä kuvaaja, mutta mä rakastan sitä hommaa! Mä räpsin vaan menemään ja poistan sitten ne kuvat mitkä eivät vain ole onnistuneet. Onneksi joukkoon pääsee niitä onnistuineitakin yksilöitä. Koen kameran takana olon todella mieluisaksi ja olinkin todella innoissani, kun Anne ystäväni pyysi mua kuvaajaksi hänen erittäin tärkeään projektiin. Pääsin siis lauantaina kuvailemaan häntä sekä hänen kolmea mahtavaa karvakorvaa. Tässä vähän materiaali näytille millaisia kuvia lauantailta tuli.On muuten ihan oma haasteensa kuvata kolmea supernopeasti liikkuvaa koiraa, jotka säntäilevät puolelta toiselle niin nopesti, ettei kamera saati kuvaaja pysy aina messissä mukana. Halu oppia vielä paremmaksi kuvaajaksi on kova ja kovasti mietinkin, että mihinköhän sitä voisi päästä valokuvakoulutukseen? Olisi mahtava saada oppia kunnon kuvaajilta ja oppia itsekin uusia kikkoja. Mä sanonkin itseäni räpsijäksi. Mä vaan klikkailen nappulaa ja toivon että kuvat onnistuu x)

Mutta näine vauhdikkaine hauvakuvine ihanaa keskiviikkoa <3

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Kuvaaminen on kyllä niin hauskaa vaikkakin haastellista!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteellista todella! Mutta todella ihanaa :)

   Poista
 2. Siis niin mahtavia kuvia sait aikaseksi, mä niin arvostan sun taitoa ja valmiutta auttaa :) Ja kuvausten lomassa tuli myös pidettyä hauskaa!! Kiitos Ihana!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi muru, oli ihanaa! Otetaas pian uusiks. Kiitos itsellesi ihanainen ♥

   Poista
 3. Ihania koiria, ihania koiria, ihania koiria! ♥
  Ai siis miten niin tykkään koirista?! :)

  Nuo taitaa olla kaikki sekarotuisia?
  On mahtavan näköinen poppoo ♥

  Tuota yhtä näkee huonosti, tuo joka on keskimmäisenä kuvassa, jossa on myös ilmeisesti ystäväsi. Tummahko koiruli jolla on pitkähköä karvaa. Onkohan mitään tietoa mitä siinä voisi olla? Vai olisiko ihan jonkin rotuinen? Näkyy lähinnä vain takamusta, niin arvelen tämän puolittaisen näkemäni perusteella sekarotuiseksi :)

  Itse rakastan kuvaamista, pääasiassa luonto ja koirat ovat ne, jotka päätyvät useimmiten kamerani eteen. Kesällä tosin on paremmat mahdollisuudet kuvailla, niin myös kanoja ja kaneja tulee silloin kuvattua enemmän kuin näin talviaikaan :)

  Jonkinlainen kuvauskoulu voisi tehdä itsellenikin hyvää, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi itseäni sellaiselle tunkea mihinkään. Viime syksynä sentään YRITIN päästä kansalaisopiston kuvauskursseille, mutta ne meni samantien täyteen kun ilmoittautuminen alkoi. Noh, ehkäpä joskus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirat nyt vaan ovat IHANIA! ♥ :)

   Juu, koko poppoo on sekaroituisia, joille on omat rodut muotoutuneet ;)
   Valko-harmaa on Siperiannoutaja (husky+kultainennoutaja)
   Vaalean ruskea on Saksanpystykorvacollie (saksanpaimenkoira+suomen pystykorva+collie)
   Ja tuo tummin on Serra de Ransu (Serra de Airesinpaimenkoira+husky+kultainennoutaja)

   Luonnon ja eläinten kuvaaminen on kyllä ihanaa! Kesällä varsinkin :) Meilläpäin ei ole tuollaisia kuvauskursseja edes näkynyt. Pitää koettaa nyt jostain metsästää :)

   Poista