Isadora Nude Essentials kynsilakat

tiistaina, maaliskuuta 24, 2015

Mua vähän harmittaa, että jätin sitten talven aikana testaamatta monta ihanaa tummaa kynsilakkaa. Huomasin ne vasta tänään, kun kävin vähän lakkojani läpi. Olin sitten unohtanut vaikka kuinka monta ihanaa yksilöä. Nyt kuitenkin näin keväällä mulla jää aina tummat sävyt pois käytöstä. En vain pysty enää käyttämään niitä, kun nyt innostaa kaikki kirkkaat ja värikkäät yksilöt. Hihkuin kuin pikkulikka nähdessäni Isadoran Spring - Nude Essentials kynsilakat. Niin herkullisen sävyiset lakat, että näillä tampataan hyvin kevät alkuun. Nyt olen kaikkia näitä neljää testannut oikein urakalla ja olen vakuuttunut.


Neljä ihanaa hempeän sävyistä lakkaa. Näissä kaikissa on mukavan iso sivellin, jolla lakan saa helposti ja hyvin levitetty koko kynnelle. Pulloissa lukee Quick Dry, eli nopeasti kuivuva, mutta kaikki eivät tätä mielestäni täysin lunastaneet.Nelikon sävyistä ainut oli tämä 500 Posh Peach, jonka kanssa en tullut niin hyvin toimeen. Oikein ihana lakka muuten, mutta tämä levittyi näistä heikoiten. Lyhyille kynsille tarvittiin kolme kerrosta, että on tarpeeksi peittävä. Tämä oli myös lakoista hitaimmin kuivuva. Mutta kun tämän oli vihdoin saanut kynsille, pidin tästä kovasti. Kesto on myös todella hyvä. Viikon verran pysyi siistinä, joten pitkä kuivumisaika ja kolme kerrosta kyllä kuittaantuu sillä. Sävynä tämä oli myös itselleni vierain. En tiedä sopiiko tämä sävy itselleni täysin, mutta pidän siitä kyllä.Vaaleanpunaisilla lakoilla on sydämessäni ihan oma paikka. Niitä voisin haalia vaikka minkä verran. Tälläkin kertaa tämä 501 Candy Store taisi nousta tästä nelikosta suosikikseni. Kaksi kerrosta riitti peittämään täysin ja tämä kuivui kohtuu hyvin. Tässäkin kesto on todella hyvä. Yli viikon pysyi kynnet siistinä ja sitten vasta alkoi kärjistä kulumaan hissuksiin. Taisin näitä pitää parisen viikkoa, kunnes oikeasti olivat ihan raadon näköiset. Erittäin ihana lakka!Vihreät ja siniset lakat himottaa mua aina todella paljon ja haalinkin niitä, mutta kummallisesti niitä yleensä käytän vähiten. 502 Spring Bud on erittäin vaalea vihreä. Suloinen sävy, joka kuivui sopivasti ja peitti kahdella kerroksella pitkät kynnet hyvin. Tämänkin kestävyys todella hyvä, samaa luokkaa vaaleanpunaisen kanssa.Viimeisenä vielä 503 Fresh Linen. Erittäin suloinen vaalea lila, joka peittää myös kahdella kerroksella ja kesto samaa luokkaa muiden kanssa. Kuivui myös kohtuu hyvin. Erittäin tasaista laatua, vaikka tuo yksi ehkä hieman näitä kolmea heikompi olikin. Erittäin ihana kokoelmä sävyjä :)

Isadoran lakat ovat kaikki todella hyviä ja voin suositella näitä erittäin lämpimästi.
Mikä näistä nousi teidän suosikiksenne?


*tuotteet saatu blogin kautta testiin

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. On niin herkullisia ja keväisiä sävyjä! <3 Normaalisti olen nuden ja ranskalaisen manikyyrin fani, mutta nyt kyllä ihastuin tuohon mintun vihreään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nudet ja ranskis on täälläkin suosittuja ;) Mutta kyllähän väriäkin saa olla. Käyhän hakemassa oma vihreä kotiin ;)

   Poista
 2. Ooo miten hyvältä noi näyttää! Mulla on itseasiassa noi kaks viimeistä, hups unohdin kokonaan hahah. :D Pitää kaivaa ne heti käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :D Nyt äkkiä vaan kaivamaan omat esille :)

   Poista
 3. Kaikki ovat hirmu ihania ja söpön värisiä. Tykkään kaikista ♡ monikäyttöisiä erilaisissa koristelulakkauksissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Koristelakkaukset tosin mulla jää, mä en sitä niin hallitse :D

   Poista
 4. Onpas kivoja karkkivärejä! Tosi söpöjä kevään hempeitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? :) Karkki, se se oli mikä mua näissä alkoi himottamaan ;D

   Poista
 5. Nää on kyllä niin herkullisia! <3

  VastaaPoista