Liikunnat vko 12

maanantaina, maaliskuuta 23, 2015

En tiedä onko se ikä vai mikä, mutta lauantain hippailut tuntuu kropassa edelleen. Olen ollut koko päivän ihan jäätävässä koomassa ja niin töttöröö, ettei normaali elämä tunnu onnistuvan sitten mitenkään. Työpäivä taputeltiin ohi pienessä hönössä ja automatka kotiin sujui pahasti pilkkien. Onneksi selvisin ehjin nahoin kotiin saakka ja suoraan päikkäreille. Ei vaan pysty ei. Edelleen olo on ihan uuvatti. Ehkä tässä on oltava itselleen armollinen ja suotava tämäkin vapaapäivä itselle liikunnan osalta. Kayla-treeni luki kalenterissa, mutta mä olisin ehkä kuollut siihen :D

Saavuttiin juuri kaupasta ja tällä hetkellä mä odottelen kutsua ruokapöytään. Tänään on jännä päivä ruoan suhteen. Niksu sanoi kaupassa, että hän voisi tänään hoitaa sen osuuden mun ollessa ihan kuutamolla. Mä olen yleensä meillä se, joka laittaa ruoan ja pakko myöntää, että keittiön luovuttaminen toisen käyttöön saa sydämeni hieman tykyttelemään. Katsotaan mitä sieltä lopulta valmistuu. Kiinalaista kuulemma. Mä olen monesti Niksun sekoituksia maistellu ja niiden ollessa vähän turhan mausteisia omaan suuhun, olen pitäynyt omissa pöperöissä. Katsotaan siis millainen makuelämys mua kohta odottaa.

Liikunnat meni viime viikon osalta omasta mielestäni todella hyvin. Ainoastaan yksi päivä meni plörinäksi, mutta se ei tässä ehkä haittaa. Oli äidin kanssa sovittu salitreeni sunnuntaille, mutta olisi ehkä voinut ajatella fiksusti, ettei pirskeiden jälkeen sellaista jaksa ja lepo tuli siihenkin. Arkipäivät vedin ihan hitsikseen reippaasti ja olen ylpeä setistäni.


MA: Kayla-treeni 40min, pyöräily 45min 12km
TI: Kayla-treeni 40min
KE: Kuntopöyräily 1h, vatsatreeni 20min
TO: Kävelylenkki 50min 5km, pyöräily 30min 11km
PE: Kayla-treeni 40min
LA: -
SU: -Kelien ollessa niin lämpimiä, olen puoliksi asunut pihalla. Harmillisesti juuri lauantaiksi keli sitten muuttui tuuliseksi ja kylmäksi ja nyt saakin sisäliikuntaa sit taas harrastaa. Se mistä olen ihan intopiukeana, on mun uus kaveri "Zygä". Äiti luovutti vanhan kaverinsa mulle ja olen nyt kerran tehnyt sen kanssa tuttavuutta. Olipa muuten ihan mahtia katsoa samalla telkkarista Hurja Painonpudotus-ohjelmaa ja ottaa tsempit sitä kautta omaan pyöräilyyn. Siinä mä sitten tunnin sutkuttelin menemään ja soijaa pukkasi oikein norona. Jotenkaan en osannut kuvitella, että tuosta olisi voinut niin hyvää treeniä saanut, mutta väärässä olin. Matalasykkeistä menoa, teki hyvää.

Sellaista siis viime viikolla. Nyt mä lähden odottamaan sapuskaa valmistuvaksi ja menen ajoissa nukkumaan. Mites teidän viikko lähti käyntiin?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kuntopyörä olisi kyllä mainio! Olis kiva samalla katsoa telkkaria. Minäkin katson painonpudotus ohjelmia :D
  Sun treenit vaikuttaa hirmu hyviltä! Mulla yleensä ma sali, ti lenkki ( jaksamisen mukaan ), ke kuntojumppa, to jooga ja pe sali/lenkki. Kohta nuo jumpat ja joogat jää kesätauolle. Mutta pääsiäisenä tuleva koiranpentu saa sitten isompana olla mun lenkkikaveri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pyräily telkkarin ääressä on kyllä aika kiva homma. Hyötykäyttöön sekin aika. :D
   Kiva kuulla, että joku muukin os mun treeneistä samaa mieltä kuin itse. Sullakin oikein hyvin mun mielestä! ja kunhan pentu sit kasvaa niin todella saat lenkittää :D

   Poista
 2. Tosi reipas liikuntaviikko! :) Ja vitsit, täälläkin oltiin kyllä eilen vielä ihan tokkurassa lauantain jäljiltä :D Tänään tuntuu jo vähän energisemmältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pus Stella <3 Reippaalta tuntuikin :D
   Nyt ehkä alan selviämään uupumuksesta ;D

   Poista