Cumulus Hotelli Turku

sunnuntaina, kesäkuuta 07, 2015

Mainitsin teille reipas kolme viikkoa sitten, että olin lähdössä pienelle reissulle Turkuun. Reissu, joka oli oikein jännittävä ja sisälsi paljon tapahtumaa pienen ajan sisällä. Alunperin oli tarkoitus käydä Turussa ihan vain päiväreissu, mutta todettiin matkan tulevan turhan raskaaksi aikasen herätyksen takia ja näin ollen päädyimmekin yöpymisratkaisuun. Itse Turun reissun syystä kuulette kyllä ihan pian ;) Yöpymispäätöksen jälkeen olikin aika sitten etsiä sopiva paikka, joka sijaintinsa ja meidän tarpeita ajatellen olisi oikein sopiva. Koska tapahtuma oli ihan Turun keskustassa, oli yöpaikan hyvä olla siinä hollilla. Turussa on kyllä monta hotellia ja kaikki hyvinkin keskeisillä paikoilla, joten sen puoleen yöpyminen tulisi onneksi olemaan lähellä tapahtumaa. Me Mizz Annien kanssa päädyttiin kuitenkin Cumulus Hotelliin, joka oli oikein mahtava valinta.Me saavuimme Turkuun ennen normaalia huoneiden luovutusaikaa, mutta pakko sanoa Cumuluksen ihanalle henkilökunnalle suuri kiitos, että olivat meitä varten laittaneet huoneen aijoissa valmiiksi. Meillä tuppasi Annien kanssa olemaan kova aikataulu saada itsemme kuntoon tapahtumaa varten ja tämän vuoksi oli todella ihanaa, että meidät asiakkaina oli huomioitu ja pääsimme huoneeseen ajoissa. 
Cumuluksen aula oli oikein lämminhenkinen ja se toivotti yöpyjät tevetulleiksi. Ihana henkilökunta ohjeisti miten liikkua hotellissa ja näin löysimmekin meidän huoneeseen helposti. Hissillä toiseksi ylimpään kerrokseen.Meillä oli Superior- huone, joka on ilmeisesti pienin varustein hieman tavallista huonetta parempi. Huoneeseen kuului mm. juotavaa ja pientä snackia, jos nälkä yllättäisi matkustajat. Huone oli oikein sopiva kahdelle hengelle ja mahdutti sisäänsä kahden kosmetiikkahullun roippeet oikein onnistuneesti. Meikkejä sun muuta kun matkassa oli varmasti yli tarpeiden :D

Tässä vielä Cumuluksen sivuilta, mitä Superiorissa on enemmän:
"Superior-huoneiden erikoisvarustelu: kylpytakki ja tossut, vedenkeitinsetti, silitysrauta ja –lauta, vaateharja ja kengänkiilloke sekä 2-puolinen meikkipeili kylpyhuoneissa."


Huone oli oikein rauhoitavan sinisen sävyinen ja printtikuviot antoivat huoneelle vähän eloa. Erittäin pehmoiset sängyt olivat todella hyviä nukkua ja aamulla meitä kyllä unetti molempia niin paljon, että olisi tehnyt mieli jatkaa unia :D

Suihkun puolella oli myös hyvin tarjolla pesuaineita, josko itselta puuttuisi. Ja mikä parasta, Cumulus tekee yhteistyötä Dermosilin kanssa, joten hyviä tuotteita oli tarjolla :)Tällainen himoteenjuoja arvostaa muuten ihan järjettömän paljon sitä, että yöpaikassa on helposti teetä saatavilla. Joten jatkossa aioin kyllä ehdottomasti katsoa hotellihuoneita sillä silmällä, josko siellä olisi vedenkeitin. Ihan mahtava lisä!Juttelimme Annien kanssa jo yömyöhällä, miten ihanaa päästä hotelliaamiaisen pariin. On ihana mennä valmiiseen pöytään ja valita sieltä kaikenmaailman herkuista ne parhaimmat omaan makuun.Mielestäni Cumuluksen aamupala oli oikein kattava ja mahan sai ihan kupuralleen täyteen. Tottakai piti maistaa vähän kaikkea. Tosin peruspuuro jäi tällä kertaa ottamatta. Jokaiselle löytyy varmasti omat herkut ja myös allergiat on Cumuluksessa hyvin huomioitu.


Minä ainakin lämpimästi voin suositella Cumulus Turun hotellia yöpaikaksi. Oikein toimivaa ja hyvää palvelua. :)

Kiitos vielä Cumulukselle yöstä! Oli oikein viihtyisä reissu ja nyt onkin jo uusi reissu Turkuun suunnitteilla. Eli yöpaikka on pian taas tarpeessa ;)

*huone yhteistyönä Hotelli Cumulus Turun kanssa

You Might Also Like

0 kommenttia