Kevään Dermosil tilaus

torstaina, kesäkuuta 04, 2015

Mun oli ihan pakko tehdä Dermosilille tilaus, kun näin siellä myytävänä yhden söpöimmistä juomapulloista ikinä. Toki samalla piti valita vähän muutakin. Kun olin tilaukseni tehnyt ja juomapulloni ottanut tiviiseen käyttöön, alkoi vastaavanlaisia näkyä monissa lehdissä. Se on kuulemma tämän kesän hittiasuste. Hitsit, kerrankin olen muodin aallonharjalla ;)

DERMOSIL juomapullo 14,90€
huulikynä 3,90€
tyhjät pullot 2€
Active-pakkaus bodyspray, deospray, suihkugeeli, kassi 14,90€
Man suihkugeelit 6,50€/kpl


Kevät lehden uutukaiset, juomapullo ja active sarja, ne olivat ne jotka saivat mut taas tekemään tilauksen. Ja tuo juomapullo, paras ikinä! Lasinen pullo, jossa on mintun sävyinen silikonisuoja. Vesi maistuu hurjasti paremalta lasipullosta. Kannan tuota töissä mukana ja äärimmäisen kovassa käytössä onkin ollut. Active sarjan tuotteet on siirtynyt salikassiin, vähällä käytöllä tosin ovat nyt olleet, kun en sinne salille asti ole estynyt. Myös kiva kassi tuli setin mukana. Sen verran olen kyllä tuoksuttanut, että ihanan raikas setti on.Huulipunakynä lähti mukaan ihan vaan siitä syystä, kun oli Outlet puolella halvalla saatavilla. Omien huulten sävystä hieman tummempi. Antaa kivaa neutraalia sävyä. Käyttöön asti ei tämäkään tosin ole vielä päässyt.


Tyhjiä pakkauksia mulla ei ole koskaan ollut, joten nyt oli hyvä sauma tilata halpa setti niitäkin. Kesän pieniä matkoja ajatellen varmasti oikein oiva setti. Ja nuo tarrat mitä voi liimata pulloihin. Ihanat!


Ja tietysti samalla Niksulle saippuaa, hyvällä omalla tunnolla sai tilata itsellekin kun otti toiselle ;) Ja hyvän tuoksuiset ja riittoisat saippuat. Helppokäyttöiset myös kun ovat pumppupullossa. Mies kiittää.

Sellainen on viimeisin hamstraus Dermolta. Tilailetteko te tuolta?
Oletteko te muuten jo hankkineet tuollaisen muotivesipullon?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Toi juomapullo, ihana! :) Pitäisköhän minunki laittaa tilaus menemään ihan sen vuoksi.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei oo myyty loppuun :D se on todella ihana ja niin kätevä! On kovassa käytössä :) Suosittelen :)

   Poista
 2. Ihanan värinen tuo juomapullo! :D

  VastaaPoista
 3. Miten mä en oo tota pulloa huomannut vaikka lehden läpi selasinkin. Niin söpö :) Mutta säilyykö se ehjänä kassissa tms., suojaako silikonisuojus niin paljon? Tuurillani onnistuisin rikkomaan sen heti :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovassa menossa on pysynyt mukana. Kannan sitä työlaukussani ja ehjänä on pysynyt. Pullo on paksua lasia ja hyvin silikoni suojaa. Ja on konepesun kestävä. Kannattaa hankkia :)

   Poista