Tutkimusmatkalla

lauantaina, kesäkuuta 06, 2015

Kävipäs sitten niin kivasti, että tää saakelin stressi ja huonounisuus laukaisi mulle jonkun erikivan kurkkukivun. Lentsunpoikanen tai mikälie kiusaa. Ajattelinkin hyvällä omalla tunnolla ottaa ainakin tämän päivän ihan iisisti. Tai otin mä jo eilenkin. Ainoat ulkoilut mitä mä tein, oli Taren ja Catan kanssa tuossa omalla pihalla. Niksu teki mun autolle huoltoa, joten siinä samalla sitten pidin toiselle seuraa ja autoin mikäli lisäkäsiä tarvitsi. Tare on niin tottunut autoremppaaja ja viihtyy meidän pihalla tosi hyvin. Cata taas on yleensä ollut ihan vain tuossa oven läheisyydessä narunpäässä kiinni, joten sille olikin eilinen pihalla pyöriminen oikein seikkailu :D


Tare hengaili omalla paikallaan takapenkillä ja ihmetteli Catan touhuja. On noita eläimiä vaan niin ihana seurata :)Auto katolta oli hyvä tähyillä maailmaa. Tosin liian matalalla se taisi silti olla Catan mieleen ;D


Katolleko se jo yrittää? 


Trapetsitaiteilua.Tästä jos sinne katolle hyppäis.
Ja sitten käveltiinkin aidan päällä.


Lopulta piti päästä puuhun.


Ja ihan sinne latvaan asti tottakai. Mahdollisimman korkealle :PJa hitto, itsehän sieltä piti alaskin tulla :D


On tuo meidän Cata vaan sellainen hurjimus :D Mutta meidän pihalla riittää paljon tutkittavaa. Koko takapiha on vielä tutkimatta. Myös multa ja Niksulta. Ajattelinkin nyt kesän tultua napata teille vähän kuvia, millainen tää meidän tontti nyt sit oikein on. Talo onkin käyty jo aikaa sitten kokonaisuudessaan läpi, mutta pihamaastoa en olekaan vielä esitellyt. Sitäkin kun meinaan riittää.

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Moi!
  Kommentoin ekaa kertaa, mutta tää sun blogi on aivan huippu! Kiva lukea vaihteeksi ihan oikeasta elämästä vaihtel eikä niitä ainaisia pelkkiä vaatepäivityksiä ynnä muuta. Jotenkin kivan luonnollisen oloista kirjottelua ja hyviä kuvia lisänä. Tästä tykkään. Toive: Kasvatan pitkiä hiuksia, olisi mukava kuulla vinkkejä miten itse hoidat hiuksiasi ja syötkö lisäksi mitä vitamiineja ym. Sulla on upeat hiukset ja oot muutenkin tosi nätti :) Toivottavasti kurkkukipusi on pian tiessään!

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Kommentoin ekaa kertaa, mutta tää sun blogi on aivan huippu! Kiva lukea vaihteeksi ihan oikeasta elämästä vaihtelevasti eikä niitä ainaisia pelkkiä vaatepäivityksiä ynnä muuta. Jotenkin kivan luonnollisen oloista kirjottelua ja hyviä kuvia lisänä. Tästä tykkään. Toive: Kasvatan pitkiä hiuksia, olisi mukava kuulla vinkkejä miten itse hoidat hiuksiasi ja syötkö lisäksi mitä vitamiineja ym. Sulla on upeat hiukset ja oot muutenkin tosi nätti :) Toivottavasti kurkkukipusi on pian tiessään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista <3 Olen todella otettu kehuistasi, kiva kuulla että näitä peruselämän asioitakin on kiva lukea. Mä kun en osaisi varmasti kirjoittaa pelkästään vaate/meikkipäivityksiä :)
   Toiveesi on kuultu ja teenkin siitä postauksen, kunhan ehdin :) <3

   Poista