Isadora Twist-Up Lip Balm

keskiviikkona, elokuuta 03, 2016

Mulla rohtuu huulet talvisin ihan hirmuisen herkästi. Pahimmassa tapauksessa ovat lohkeilleet niin kovin, että on oikein verestystä havattavissa. Huulten hoito tuolloin on ihan äärimmäisen tärkeää ainakin omalla osallani. Kesän tullen huulet paranevat eikä niihin tule enää laitettua juuri mitään. Kiiltoa ja punaa silloin tällöin. Tänä kesänä tutustuin kuitenkin niin kivaan uutuuteen, että huulirasva on tullut käyttöön myös kesällä.

Sain blogin kautta testattavaksi Isadoran uutuuden Twist-Up Lip Balmin. Kynämallinen huulirasva, jota voi pohjasta rullailla lisää. Valkoinen tuubi pinkeillä teksteillä uppoaa ainakin meikäläisen makuun kuin nakutettu. Valkoinen yksi lempiväreistä ja pinkki, no tarvitseeko sitä edes selitellä :D


Mikä tässä sitten oli niin ihmeellistä, että pääsi oikein kesällä käyttöön? Ensinnäkin pidän siitä, että tällä pelkästään saat meikkiin kuin meikkiin sopivat huulet. Mä rakasta huulipunia, oikein kirkkaita, mutta toistaalta niiden ylläpitäminen siistinä näin kesäkuumalla on välillä todella ärsyttävää. Tällä saat huuliin sievän kiillon. Tärkeintä on tietysti tämän hoitavuus. Tämä ei tunnu huulilla inhottavan paksulta, mutta silti tuntu on kovin hoitava. Huulirasva on kaiken lisäksi vielä varustettu aurinkosuojakerroin SPF15, joten huulet on suojattuna pahoilta UV-säteiltäkin. Huulirasvan hoitavuus tulee runsaista luonnonöljyistä. Luonnonöljyjen sisältämät antioksidantit, vitamiinit ja kosteuttavat aineosat hoitavat ja kosteuttavat huulia tehden niistä pehmeät ja ravitut.


Huulivoiteessa on mieto tuoksu, makeahko. Itse en yhdistä sitä mihinkään erityiseen, mutta sen sanotaan tuoksuvan vienosti vadelmalle. Tämä sujahtaa kivasti mukaan, vaikka hieman normaaleja huulirasvoja isommassa tuubissa onkin. Tämä on ollut mun tämän kesän luotto huulituote. Tuotteen suositushinta on 14,50€.

Joko te olette tutustuneet tähän?

*tuote saatu testattavaksi

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. En ole tutustunut mutta kuulostaa hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. Uusi tuttavuus gutulta merkiltä. Laitanpa nimen muistiin.
  Kivaa torstaita <3

  VastaaPoista
 3. En ole, mutta kiinnostaa kyllä. :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava kun teet näit arvosteluja, saa vähän osviittaa siihen mitä kannattaa hankkia ja mitä ei :)

  VastaaPoista
 5. Hauskaa miten tietää heti jo pakkauksen valkoisesta väristä, että kyseessä on hoitava tuote eikä väriä antava :)

  VastaaPoista
 6. Tuo kuulostaa kiinnostavalta.
  Osallistu Rivieka Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista