Rimmel - Moisture Renew Sheer & Shine huulipunat

torstaina, elokuuta 18, 2016

Mun on pakko myöntää, että mulla alkaa olla huulituotteita ehkä pienen armeijan verran. Tosin, huulipunat on yksi helpoin meikkituote, jonka nimeen voin puhua ihan satasella. Jos olet uupunut eikä mikään meikki tunnu peittävän uupumustasi niin superkirkas huulipuna vie huomion kaikesta tästä. Suosittelen ehdottomasti, että jokaiselta löytyy meikkipussista vähintään yksi räväkkä puna, joka voi mahdollisesti pelastaa huonon päivän. Riitää kun sipaiset ripsaria silmiin ja ihanan punan huuliin, olet valmis päivän touhuihin. Olinkin ihan innoissani joo, jälleen kerran :D kun sain blogin kautta testattavaksi Rimmelin uutuus huulipunat. Moisture Renew Sheer & Shine punat ovat kevyitä ja jättävät huulille läpikuultavan ja kiiltävän lopputuloksen. Kahden punan kohdalla olen kyllä vähän eri mieltä. Niissä on niin tuju pigmentti, että multa meinasi tipahtaa silmät päästä! Ihan tajuttoman hyvää laatua, yllätyin.


Ihaniin vaaleanpunaisiin ja hopeisiin hylsyihin pakatut huulipunat tulivat keväällä myyntiin ja sopivatkin täydellisesti kesähuulille. Punat ovat varustettu aurinkosuojakerroin 20 eli kesähuulet on suojattuna ja samalla ihanan sävyiset. Huulipunia tuli myyntiin viidessä ihanan kesäisessä sävyssä. Punissa on vieno tuoksu, joka mulle tuo jonkun kirpeän hedelmäkarkin. • 200 Glow-Rious Pink, ihana vaaleanpunainen läpikuultava
 • 300 Pink Rules, tumma pinkki ja erittäin pigmenttinen, hieman kuultaa läpi
 • 500 Red-Y, Set, Go!, upea lämmin punainen ja pigmenttinen, hento läpikuulto
 • 600 Spin All Spring, korallinen herkku hyvällä läpikuullolla
 • 700 Better & Brighter, nude hyvällä läpikuullolla


Huulipunat olivat erittäin kevyet ja hoitavan tuntuiset huulilla. Huulet eivät tuntuneet päivän aikana lainkaan raskailta, mutta mielestäni punaa sai lisätä päivän aikana hieman, jos halusi sävyä enemmän.

700 // 600
500 // 200
300

Nämä punat saivat mut ihastuksiin ihan totaalisesti ja voin suositella lämpimästi kevyistä punista pitäville. Itselläni nämä ainakin ovat koko ajan esillä ja käytössä kovasti. Kesän aikana eniten ovat olleet käytössä nude, koralli ja kevyt vaaleanpinainen. Ehdottomasti omat suosikit. Helpot yhdistää lähes meikkiin kuin meikkiin. Nämä kaksi pigmenttisempää kaveria jäivät vähän vähemmälle testaukselle, vaikka ihania ovatkin.

*tuotteet saatu blogin kautta

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Onpa 500 nätti, mutta tykkään 600 tosi hempeä sävy. :)

  VastaaPoista
 2. Upeita sävyjä ja kaikki sopii sinulle. Huulet kun punaa, niin päiväkin sujuu heti paremmin.
  Kivaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. 700 ja 600 ois mun sävyt :) tykkäisin juuri tälläisistä kuultopunista <3

  VastaaPoista
 4. Kuultopunat on mun suosikkeja. Katselin näitä kaupassa, mutta jostain syystä sävyt eivät kolahtaneet niin kuin näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
 5. 500 olisi niin mun sävy ^_^ Täytyypä tehdä jossain vaiheessa näiden kanssa tuttavuutta!

  VastaaPoista
 6. Ihania sävyjä ja koostumus vaikuttaa myös hyvältä :) Täytyy koittaa etsiä näitä seuraavalla markettireissulla.

  VastaaPoista