Ahkerasti aloitettu loma

perjantaina, heinäkuuta 05, 2013

Voi että, kun on mahtava fiilis. Olen tällä hetkellä todella onnellinen vaikkakin myös väsynyt. Tämä päivä on ollut kerrassaan touhun täyteinen, eikä mulla enää oikein silmätkään pysy auki. Hurjan iloiseksi tekee mut myös se, että makkari on ihan kohta valmis! Huomenna saadaan se ihan varmasti kuntoon ja jippii, sitten sekin homma on saatu hoidettua. Nyt en pysty muuhun. Mä lähden tällä hymynaamalla nukkumaan keittiöön, kyllä, keittiöön. Huomenna koetan heräillä ajoissa hommiin ja aloitan loman toden teolla.


Pikkasen sneak peek kuvaa teillekin, mitä siellä on nyt tehty. Mä en malta odottaa, että pääsen näyttämään teille lopputuloksen. Sit kyllä pistätte mielipiteenne jakoon :)

Mutta ihanaa alkanutta viikonloppua kaikilla ja lomalaisille ihanaa lomaa <3

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Hih, Tare näyttää kunnon lihaskimpulta :D
  Ja hienoa että remppa nyt kuitenkin edistyi noin vauhdilla, kun alkuun pääsitte. Keittiössä on hyvä nukkua, lyhyt matka aamupalalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hassun jämäkän näköinen onkin tuossa kuvassa :D
   Nyt se on sitten valmis, makkari siis. Kunhan saan vielä lopullisen siivouksen tehtyä ja kuvattua niin saatte tekin nähdä :)
   Tuli niin reps sun kommentille, oli joo lyhyt matka :D

   Poista
 2. No on kyllä ollut ahkera loman aloitus :) Kiva hoitaa aina tollaset asiat pois heti niin saa loppu loman lökötellä ilman stressiä tekemättömisä jutuista. Innolla odottelen lopputulosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli joo ja lopputulos oli kyllä sen arvoinenkin :) Ja toi on niin totta. Kun pakolliset hommat on tehty, niin saa hyvillä mielin loppuajan lötkötellä.

   Poista