Pikaterveiset loman keskeltä

sunnuntaina, heinäkuuta 14, 2013

Ihka ensin, anteeksi, anteeksi, anteeksi ihanaise tästä hiljaisuudesta. Mä olen vaan niin lomalla, niin täysteholla menossa koko ajan, etten ole käynyt koneella muuta tekemässä kuin sähköpostit tarkastamassa. Tällaista tieskarilomaakin tullut pidettyä. Ehkä ihan hyvä. Mä kun tuppaa olemaan koneella yli kahdeksan tuntia päivässä, joten tää koneettomuus on ollut oikeasti tosi vapauttavaa. Samalla kyllä kaivannut ihan hirmuisesti tänne blogimaailmaan ja mä olenkin ihan ulalla, mitä teille kaikille kuuluu. Anteeksi myös siitä! Mä lupaan palata ruotuun mahdollisimman pian, mutta en kyllä ainakaan vielä ensi viikolla. Mä meinaan lähden huomenna matkalle. No matka ja matka, itä-Suomeen sukuloimaan. Vien nämä serkkutyttökullat takaisin kotiin ja jään samalla itse sukuloimaan ja viettämään lomaa sinne. Niksu kun on kuitenkin töissä. Tällä hetkellä hän on kylläkin poikaporukalla Norjassa jossain autotapahtumassa, joten täällä ollaan vietetty tyttöaikaa kaksi päivää.

Mutta tosiaan, lupaan palata ruotuun mahdollisimman pian, mutta hetki vielä menee. Älköötte ihanaiset karatko mihkään, mä olen tulossa takaisin. Mä vaan oikeasti lomailen. Ja tulen tosiaan lukemaan teidänkin blogeja viiveellä, joten kommenttitulvaa tiedossa varmasti teillekin sit joskus :) <3 Loppuun vielä muutamia kuvia kuluneelta viikolta. Pakko sanoa, että on ollut ihan hirveän kivaa!!! :)

Mitäs teille kuuluu? <3

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ihania kesäkuvia :) Nauti lomasta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana<3 täällä ollaan kyllä nautittu lomasta todellakin täysillä :)

   Poista
 2. Ompas ihania kuvia ! :) Kesä ja hevoset on ainakin niin ihana yhdistelmä valokuvassa ! Hauskaa lomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinakin ihanuus <3 Kesä ja hevoset on kyllä niin ihana yhdistelmä ja sen huomaa kyllä otettujen kuvien määrästä.. hmm, taisikohan yhdellä kertaa aina tulla reilu 300 kuvaa :D Ja kiitos, lomasta ollaan kyllä nautittu täysillä <3

   Poista
 3. Vaauu mitä kuvia olet saanut, upeita!
  No mitäs tänne... Kohta tarvis lähteä bodypumppiin mut oon ihan raato enkä jaksais... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kiitos sinäkin ihana <3
   Mun pitäisi kyllä kans raahautua piiiitkästä aikaa salille. Tää kesämasu ei ole kiva! :D

   Poista