"Oliskos neidillä näyttää paperit?"

lauantaina, helmikuuta 22, 2014

Olen tänään touhuillut ihan vain omiani. Niksu on ollut niin kovasti autonsa kimpussa autotallissa, että olen meinannut välillä kuolla tylsyyteen :D No en oikeasti. Aika on hurahtanut taas ihan hirmuista vauhtia oikeastaan tekemättä mitään sen kummempaa. Tai pari tuntia vierähti siinä, kun käytin tuota remppamiestäni Motonetissä varaosia ostamassa. Aamulla kuitenkin teki mieli kokeilla jotain erikoisempaa meikkiä ja otinkin Too Faced Joy to the Girls-paletin paremmin testailuun. Puoltoista tuntia siinä sitten vierähti. Ihan tosta noin vaan. Muutama ärräpääkin taisi siinä päästä, kun palettia testailin. Harmillisesti ainakin nyt yhteen väriin jouduin pettymään pahasti. Varisee poskille ihan tuhottoman paljon eikä väriä jäänyt luomelle juuri yhtään. Ja luomivärin glitterhippuset löytyikin sitten poskipäiltä ja silmänalusilta. Ei kiva. Lopulta luovutin taistelun ja jätin silmät niille sijoilleen. Lopputuloksesta tuli sitten tämännäköinen.




Tässä vielä kuvaa paletista ja värit, joita käytin.


Hempeä meikki tulikin tehtyä, vaikka koetin saada siitä dramaattisemman tuon Sugar Plumin avulla. Kädelle swatchatessa se on todella tumma, vähän harmaaseen taittava lila glitterhippusilla siis mun mielestä, en todellakaan ole värianalyytikko :D, mutta luomilla siitä hävisi ne glitterin väärään paikkaan ja sävystä tuli hempeä lila. Dramaattisuus oli tiessään ja mulla ihan teinifiilis. Käytin pentuna meinaan Anytimen luomiväritrioa juurikin kyseisissä väreissä. Kaksi muuta sävyä kyllä toimi oikein hyvin. En siis tiedä, johtuuko meikin hempeästä vaikutelmasta vai mistä, mutta multa kysyttiin kaupassa paperit saunasiideriä ostaessani :D Saatoin hymyillä ehkä poskeni jumiin, mutta kun tuli vaan niin hyvä mieli. Kivaa, että joku luulee vielä nuoreksi. Mulla kun ei enää ole ollut nuorekas fiilis. Johan mä alan olla ihan vanhus. :D Joo äiti, sä olet edelleen nuori <3 Mulla oli muutenkin ihan raihnanen olo. Hyvä ettei ne pahimmat pierukalsongit olleet jaloissa, mutta rytyt kuitenkin. Hyvälle tuulelle kassaneiti mut kuitenkin sai :)


Olen ollut myös ihan huisin iloinen mun finnitilanteesta. Se on vähän ottanut ja rauhoittunut. Poskissa olleet ihonalaiset umpifinnit ovat kaikonneet jonnekkin ja pahin tilanne on oikeastaan enää leuassa. En todellakaan tiedä mikä niihin on auttanut, mutta olen ehdottomasti vain tyytyväinen asiaan. 


kasvojen pohjustus // The Body Shop Tea tree Pore minimizer
meikkivoide // Loréal True Match
silmänalusilla // MAC Pro Longwear concealer
puuteri // MAC Mineralize skinfinish
varjostus // Make Up Store microshadow smog
poskipuna // MSCHIC hattara
kulmat // Inglot luomiväri
luomien pohjustus // Urban Decay Primer Potion
luomet // Too Faced Joy to the Girls
silmänrajaus // Lavera eyeliner
ripset // YSL Shocking
huulet // Burt´s Bees huulivoide

Hiukset on taas kuin harakanpesä, mutta älkää välittäkö niistä. Sama letti vielä yön jäljiltä :D Ja ei puhuta mitään tosta väristä jooko. Jos joku taitava hiustenkäsittelijä on paikalla, niin tälle reuhkalle sais siis tulla tekemään jotain! Väriä pitäs saada ja kuivaksi kuolleet latvat pitäs kans leikata. Anyone? :) Sellainen makeover olis todellakin paikallaan. Ja sellainen värianalyysi. Haluisin kuulla, minkäväriset hiukset mulle oikeeasti sopisi. 

Mut nyt mä alan todellakitodellakitodellaki valmistautumaan illam Putoukseen ja pidän Antskulle peukkuja :) Tai kaikki kolme; Antsku, Ymmi ja Jäbäleisson; iskee kyllä meikäläiseen. Jännitetään siis kuka tänään tippuu ja nauran varmaan itseni taas kipeäksi. Kukas on teidän lemppari?

Mitä tykkäätte päivän meikistä? Onko liian hempukka? :D

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Päivän meikkisi on tosi kiva, onhan se ehkä vähän sellainen hempeämpi, mutta tykkään! :p Ja sä olet niin kaunis serkkurakas! ♥ :) (piti tulla vielä tänne jättämään kommenttia :p)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää, siekö se serkkurakas olitkin ♥ Ihana kun jätit kommenttia, enhä mie muuten olis tajunnu :)
      Hempeä tosiaan, meni vähän plörinäks :D Ja apua, kiitos sinä nättimys ♥

      Poista
  2. Kaunis meikki ja kaunis nainen, ja nuorikin vielä! :)
    Mun suosikki oli Jarmo Heikkinen, eli Heikkis Jamo. Harmi et tippui jo :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinä kaunokainen, kiitos vain <3 No nuoresta en menis enää niin takuuseen xD
      Heikkis Jamosta tykättiin täälläkin. Se oli Niksun suosikki. Ja siis itsekin tykkäsin :)
      Osimoilleen näin :D

      Poista
  3. Kun voitan lotossa, palkkaan sut pakkeloimaan mun pärstää! :D
    Ihohan näyttää tosi sileältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua ihanaa! <3 Et sie siihen mitää lottovoittoo tartte. Olis kuule kunnia päästä meikkaamaan, mutta sä itsehän olen tuhottoman taitava!
      Tuosta ihon kunnosta olen kyllä ollut niin iloinen :)

      Poista
  4. Ja tärkein unohtui: Olet kaaaaaunis! <3

    VastaaPoista