Liikunnat vko 22

maanantaina, kesäkuuta 02, 2014

Kuten arvasin, olen istunut tässä työpisteelläni kuola poskella tajuamatta sen kummemmin yhtään mitään ulkopuolisesta maailmasta. Olen pörrännyt omissa ajatuksissani sekä unen ja valveen rajamailla. Välillä olen jopa havahtunut siihen, kun käteen nojatessani niskat horjahtaa ja havahdun oikeasti hereille. Ei jumpe sanon vaan. Liian vähän unta, ihan selkeästi. Onneksi työpäivä on jo puolessa. Ehkä mä selviän..

Liikunnat ja syömiset, molemmat sujuneet mielestäni oikein mallikkaasti. Nykyisin en enää pysty edes syömään paljoa kerralla, mutta parin kolmen tunnin välein mulla on oikeastikin ihan hirmuinen nälkä! Toisaalta ärsyttävää. Luulis nyt, et kun enempää vatsaan ei mahdu, että olis nälkäkin pitkään poissa. Ehkä mun vatsalaukku on vaan pienentynyt. Oli muuten ihan kiva käydä vaa'allakin, sillä lukema oli tullut pari kiloa alaspäin uuden ruokavalion myötä. Ehkä tässä siis jotain tapahtuu. Vieläkään en oikeastaan näe mitään kummempia muutoksia, mutta ehkä se tästä. Nälkä kasvaa syödessä sanotaan ja mulla se todellakin pätee nyt tähän urheilemiseen ja kiinteytymiseen. Mä tahdon koko ajan vain lisää ja enemmän. Tuntuu, että voisin asua salilla. Haluaisin olla koko ajan tekemässä treeniä, että tuloksiakin tulisi nopeammin. Mutta onneksi järki sen verran pelaa, että niitä vapaita ja lepoakin tarvitaan. Viime viikollakin pidin niitä kaksi.MA: Salitreeni 1h15min
TI: Salitreeni PTn kanssa 2h
KE: -
TO: Salitreeni 1h20min
PE: Salitreeni 1h25min
LA: -
SU: Kävelylenkki 1h5min 6,5km , puusavottaa 4h


Ruokailuissa ärsyttää eniten se, että mä en keksi enää mitään uutta mitä syödä. Tai siis mitä ruokaa tehdä. Nyt kun olen yrittänyt kovasti vähentää näitä mun ennen niin perus ruoka-aineita perunaa, pastaa, leipää yms, tuntuu että ideoita ei vaan enää ole. Pitäisi saada joku reseptikirja käteen, että voisi sieltä bongailla niitä mielenkiintoisimpia terveellisiä ruokia. Mutta kauheen vaikeeta sellaistakaan tehdä. Nettikin pullollaan ideoita. Noh, ehkä mä vielä jaksan paneutua siihenkin enemmän.


Mut nyt mä oikeasti yritän taas tehdä töitä kunnolla. Pyyhin kuolat pois naamalta ja ryhdistäydyn. Kohta pääsen nauttimaan salaattia. Kunhan ei tule ruokaväsymystä :D

Kuinkas väsyneesti tai pirteesti teidän viikko lähti käyntiin? :)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Olen huomannut että pakastealtaasta löytyy vaikka minkälaisia kasvissekoituksia, niille päiville kun ei hutsita pilkkoa montaa eri sorttia, haluaa vaihtelua peruskasviksiin tai muuten vaan haluaa päästä helpommalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kovassa käytössä pakastealtaan tarjottavat. Sieltä nappaan aina erilaisia kasvissekoituksia ja marjoja :) Sillee pääsee kivasti helpolla :)

   Poista
 2. Täällä on oltu superhyvillä mielin koko päivän ihan vain ja ainoastaan tuon auringonpaisteen takia- olisikohan se kesä nyt tehnyt comebackin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, toivottavasti kesä tosiaan tekisi nyt comebackin, kaipaan jo lämpöä! Toistaiseksi täällä näyttää vähän huonolta, sataa vettä ja ihan harmaata :p

   Poista