Liikunnat vko 24

maanantaina, kesäkuuta 16, 2014

Enpä nyt oikein tiedä mitä sanoa. Tällä hetkellä harmittaa, murehduttaa ja oikeastaan ketuttaa aika vietävästi. Tulin sit vissiin kipeäksi. Tai olo on ainakin kuin jyrän alle jääneellä. Hassu muuten tuo sanonta. Eihän jyrän alle jäämätön osaa sanoa miltä se tuntuu. Mun olo on kuitenkin ihan pyllystä; niin voimaton, nuutunut ja huimaileekin välillä. Miten ihmeessä ihminen tulee kesälläkin kipeäksi? Eikö tästä voitaisi tehdä yleinen äänestys, että kesän ajaksi kaikki taudit voisi jättää iskemättä? Mä ainakin äänestäisin puolesta. Kurkkuun on muuttanut taas vaihteeksi kaktus ja lihakset tuntuu loppuun kulutetuilta. Nyt on pakko siis hengähtää ja paino sanalla pakko. Mä en meinaan malttaisi edelleenkään pysähtyä saati jättää salitreenejä väliin. Mutta nyt on pakko, kipeenä ei ole hyvä treenata. Lepäilyä on siis harrastettava, mutta tämän tekee hankalaksi se, että mun on töissä koulutettava itselleni kesätuuraaja. Töissä on jaksettava painaa täysillä ja tänään tuntui, että se tekee musta lopun. Tää on niin mälsää, niin mälsää. Paree olis tervehtyä juhannukseen mennessä!

Mä nyt kovasti lähtisin veikkaamaan, että tää vois olla joko vilustuminen tai pahassa tapuksessa joku nielutulehdus. Olenhan vissiin kertonut, että multa on poistettu nielurisat sellainen viitisen vuotta sitten? Ne siis poistettiin jatkuvien nielutulehdusten takia ja leikkaus oli yksi elämäni kamalimpia kokemusia tai tarkemminkin se parantuminen siitä. Ihan kamala kipu! Kurkkukipu kertaa tuhat, voitte siis vain kuvitella. Kaikki kurkkukivut on mulle siis ihan tuskaa ja nyt toivonkin, että tää menisi vain nopeasti ohi. Kannattaisikohan jo ottaa buranaa? Missä sitten olisin vilustunut? Veikkaan kovasti lauantain kylpyläreissua. Me saunottiin ja lilluteltiin Anne-ystäväni kanssa sellaiset kuusi tuntia. Kauhea hiki oli vielä päällä, kun kylpylästä poistuttiin ja pihalla olikin vastassa melkoisen kylmä ja märkä keli. Olotila voi siis olla tulosta siitä. Mutta en vaihtaisi hetkeäkään kylpyläreissusta pois. Oli niin ihanaa ja rentouttavaa! Tämä oli siis kolmas kerta kun Flamingo Spassa olen käynyt ja joka kerta olo siellä on niin mahtava! Suosittelen siis edelleen ihan satasella, että menkää kokeilemaan. Ei sitä usko, ennen kuin on nähnyt omin silmin. Pakko myös hehkuttaa Span yhteydessä olevaa hoitolaa ja sen henkilökuntaa. Niin ammattitaitoista ja ihanaa porukkaa, että siellä tuntee olonsa ihan kuninkaalliseksi :)

Eilen, eli sunnuntai aamua, kaktus sitten ilmoitti muutostaan ja mä olen eilen jo ollut ihan raato. Silti ahkerasti menin Niksu auttamaan tuonne meidän välikattoon. Olemme möyhänneet villoja talon reunoille, tarkastaneet ilmastointiputkia läpi ja tehneet huoltotoimenpiteitä. Villaeristettä tarvitaan monen monta senttiä vielä lisää, josko ensi talvena ei sitten tarttis palella. Meillä on ihan selkeästi lämpö karannut katon kautta pihalle, ei siitä noin 20 sentin villaeristeestä ole mihinkään. Oma hommansa ehdottomasti, mutta nyt tulee ainakin turvallinen mieli, kun putket on käyty läpi ja tiedetään missä kunnossa höyrysulku ja katto muutenkin on. Kosteutta ei ainakaan katonrajassa näy mikä on sis ihan huippu juttu. Puhallusvillaa ajateltiin välikattoon hommata tässä kesän aikana, eli remontti aloitetaan vähän tärkeämmästä jutusta kuin maalaaminen. Pakko sanoa, että mun mielestä ihan tylsää, koska en mä näe sitä muustosta konkreettisesti. Mutta pakko tehdä nämä kriittiset rempat ensin.

Tuli muuten tässä kirjoitellessa sellainenkin juttu mieleen, että olisinkohan ollut tulossa kipeäksi jo viime viikolla? Treeni kulki, mutta väsytti joka päivä niin vietävästi, että oli pakko jo nukkua päikkäreitäkin. Jotain mätää oli kyllä jo viime viikolla. Mä kun olen lopettanyt päikkäreitten nukkumisen kokonaan. Viime viikolla en vain pystynyt olla ilman. Treenit jäi siis vähän vähemmälle, mutta ei vain yksinkertaisesti enempää olisi jaksanut. Ehkä tää kunnon tauko tekeekin hyvää, mutta kun ei vain malttaisi.MA: Salitreeni 1h25min
TI: -
KE: Salitreeni 1h
TO: Salitreeni 1h
PE: -
LA: - (kylpyläpäivä)
SU: - (kurkkukipu)


Nyt mä kyllä otan tän teekupin hyppysiini ja lähden lillittämään sitä oikein urakalla. Ehkä mä sorrun sihen buranaankin. Sehän ehkä vois jopa auttaa..
Mites teidän murmeleiden viikko lähti käyntiin? <3

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mä niin jo sain etiäsen et jussi peruttu:( Viikko lähti käyntiin Yt-infolla...... Ruskeeta kirjekuorta odotellessa:-[
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän jussia ei muuten hevillä peruta! Mitä sä noin tyhmiä etiäisiä saat?! :(
   Eiii, tää pitää peukkuja ettei ruskeeta kuorta tule!

   Poista
 2. Oivoi! Nyt on kyllä ollut tosi paljon flunssaa liikkeellä. Ota sitä Buranaa ja juo paljon - vaikka teetä. Sitruuna-inkivääritee auttaa melkein mihin vaan. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee on kyllä niin huippua! Sitä on tullut lilliteltyä jo aika urakalla. Kiitos Saara ihana, tää yrittää parantua <3

   Poista