Livbox - heinäkuu 2014

torstaina, heinäkuuta 10, 2014

Huh, eilisen migreenin kourista on selvitty. Otti muuten taas aikasta koville ja vielä kun oli niin turkasen kuuma. Sisälämpötila näytti +31 astetta. Tuntui todella, että pää räjähtää osiin. Onneksi ei kuitenkaan ja tässä vielä saan istuskella ja nautiskella lämmöstä. Eilinen makoilu piti kuitata tänään ja kävin sekä salilla että pyörälenkillä. Nyt mä odottelen saunaan pääsyä, on meinaan soijainen olo. Migreenin pirulaisen vuoksi en eilen päässyt hakemaan Livboxia, olisin saletisti kuollut matkalla postiin, joten hyötyliikuin pyörällä sitten tänään postiin salaisuusboxin hakuun.


Heinäkuun boxin teema on "Kuuma, kuumempi, kesä". Ihanaa, että on kesä! Nautin tästä ihan täysin rinnoin ja käytän tehokkaasti mun kesäkosmetiikkaa. Voikohan hohtoa laittaa liikaa kasvoille? Ei xD Tässä boxissa tuotteita tuli kuusi kappaletta, mutta lisänä pari alennuskuponkia.

Rich on mulle ihan uusi tuttavuus ja siltä tulikin pari tuotetta sekä -30% alennuskuponki verkkokauppaan. Toinen alennuskuponki on taas Dermoshopiin, jolla saa ilmaiset postikulut. En usko, että näistä kumpikaan pääsee käyttöön. Dermoja tulee ostettua kimppatilauksena, jolloin suuren summan vuoksi postikulut on joka tapauksessa ilmaiset. Rich taas niin tuntematon, että en välttämättä siksi lähde tilaamaan.

Taas tuli tuoksunäytteitä, joskin tällä kertaa sen verran turha näyte, että ihmettelin muutenkin läpyskän käteeni ottaessa, että mikäs tämä esite oikein on. Sisältä löytyi pienen pienet lättänät muoviläpyskät, jonka alta vissiin Calvin Kleinin Red Editon tuoksua miehelle että naiselle tuoksunäytteet löytyy. Turhake, pakko sanoa. Ehkä siitä nuuskaisut saa, mutta muuten mänöö ihan suoraan roskiin.

Ehkä boxin mielenkiintoisin tuote oli tällä kertaa Invisibobble hiuslenksut. Näitä kehutaan joka paikassa! Kiva päästä itsekin kokeilemaan. Mullahan on näitä puhelinjohto ponskareita ollut ennestään, mutta H&M versiona ja melkoiset mötkylät ovat. Invisibobblejen pienuus kyllä yllätti. Näinköhän ne saa pidettyä tämän reuhkan kunnolla kiinni. Lets see :)

Toinen kiva tuote oli Dermosilin kynsilakka sävyssä summer glow. Ihana kultainen lakka. Varmasti pääsee käyttöön.

Ihan mielenkiintoinen, mutta turhan pieni näyte tuli Richin Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir hiusöljystä. Mähän olen ihan umpirakastunut Moroccanoilin hiusöljyyn ja sitä on vaikea päihittää, mutta ihan mielenkiinnolla testaan kyllä tämän. Harmi, että näytteestä riittää vain yhteen kertaan. Siinä ajassa ei kunnon mielipidettä kyllä ehdi tehdä.

Richiltä tuli toinen tuote, Pure Luxury Intense Moisture Shampoo. Tosi kiva päästä nyt testaamaan tätä Richiä, ihan uusi tuote kun on, mutta olisin kaivannut tälle kaveriksi myös hoitoaineen. En tiedä mikä siinä on, mutta mun on aina pakko käyttää saman merkin shampoota ja hoitsikkaa :D Sen takia mulla jää kamalasti aina shampoo purkkeja hyllyille notkumaan, muta hoitsikat loppuu yleensä ensin enkä sitten voi käyttää enää shampoita :D Mutta kyllähänä tämä testiin pääsee.

Viimeisenä vielä Favoran arinkovoide kasvoille SPF 50+. Viime kesänähän tuli myös näitä aurinkosuojalla olevia kasvovoiteita. Ne lähti multa jakoon melko pitkälti kaikki. Mä en vaan osaa käyttää. Suojakertoimet on tärkeitä, just niistä Skeitin kanssa puhuttiinkin, mutta jotenkin ne silti jää laittamatta. Kasvoille en varsinkaan ole laittanut. Hyvin pitkälti veikkaan, että tämäkin saa ehkä kertakokeilun ja sitten lähtee jonnekin uuteen kotiin. Tarviisko joku?


Mutta taas meitä pidemmän ajan boxia tilanneita hemmoteltiin ja saimme yhden ylimääräisen tuotteen. Tämä kyllä nosti hymyn taas kasvoille kerrassaan :)


Terre D'oc vartalovoi on mulle myös ihan uusi tuttavuus, mutta rakastuin sen puteliin ainakin ihan salamana. Kun kantta painaa, poksahtaa reunat auki ja kun reunat taas painaa kiinni, menee kansi lukkoon. Aivan ihana. Voide tuoksuu myös niin huumaavalle, että tämä kyllä ehdottomasti pääsee käyttöön. Tämän sanotaan sopivan niin huulivoiteeksi, kynsinauhoille tai ulkoiluvoiteena, mitä se sitten tarkoittaakaan :D Ihana, ihana.


Muuten harmillisesti tällä kertaa petyin boxin sisältöön. Se ei oikeastaan säväyttänyt yhtään. Pari kivaa tuotetta, mutta muuten tämä ei vain iskenyt, ei sitten yhtään. Lisälahjus oli kyllä todella ihana, mutta sekään ei pelastanut boxin laimeaksi jäänyttä tunnelmaa. Mitäs te olette mieltä? Tykkäsittekö te boxista? Toivottavasti seuraava olisi taas kiva. Meikkejä kyllä kaipaisin. :p

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Eipä oikein innostanut. Minulle olikin nyt viimeinen voittoboksi kyseessä. Kaiken kaikkiaan iloisia yllätyksiä noissa kyllä on ollut. Jos jonkun tuotteen nyt tästä viimeisestä boksista nostaisin esiin, niin se on tuo kynsilakka.
    ~elle~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, ettei viimeinen voittobixisi ollut niin upea. Mutta kiva, jos olet kuitenkin muuten tykännyt. :) Onnea vielä kerran voitostasi :)<3

      Poista
  2. Olihan se hiukan plääh, taas kerran. Lisää arviota blogissani.

    VastaaPoista
  3. Mäkään en mitenkään riemusta hihkunut kun pakettia tyhjensin, katoin vaa että jaa tämmösiä ja pistin kaappiin :D Ainut vähän enemmän innostava oli tuo karitevoi, itse voiteesta en vielä tiedä mutta purkki on niin ihana että jää säästöön :D Ja ponnarit tuli tarpeeseen, olenkin kaivannut niitä lisää. Kerran meinasin juurikin tuon samaisen paketin ostaa mutta onneksi jätin ostamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä karitevoin putelista tykkäsin kanssa ihan simona. Purkki jää kyllä turvaan senkin jälkeen, kun tuote on käytetty. Ponnarit oli kyllä kans kiva juttu. Olen meinannut kans ostaa, mutta nyt ei tartte :) Mullakin muuten meni tuotteet vaan jemmaan.

      Poista
  4. Hei mä voisin tarvita tälle maksaläiskä naamalle tuota Favoraa jos sulla vielä on se?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se täällä, avaamattomana. Mielelläni sen sulle annan :) Pistetään viestiä :)

      Poista
  5. Oi, olisin halunnut noita invisibobbleja XD Mulla oli favoran ja niiden tilalla huulirasva aurinkokertoimella (taas kerran...) sekä Avenen After Sun Lotion, johon tykästyin kovin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höh, kun et saanut noita ponskareita. Onneksi ne ei kyllä ole kaupassakaan ihan pahan hintaisia :) Ai sä saitkin tuollaisia juttuja sitten :)

      Poista