Liikunnat vko 36

maanantaina, syyskuuta 08, 2014

Tulella ei sais leikkiä, niin sanotaan. Enkä mä nyt tulella kyllä ole leikkinytkään, mutta ehkä omalla terveydellä...ihan vaan vähän. Mulla on meinaan ollut tänään vähän kipeä olo. Kurkku ollut hieman kipeä ja limaisa sekä mua on yskityttänyt kummallisesti. Silmät mulla on välillä seisoneet päässä ja välillä niiden pyörittely on tuntunut inhalta. Just sellaiselta kuin olisi kuumetta. Jaksoin olla töissä vaivalla ja kotiin päästyäni olo oli kuin jyrän alle jääneellä. Äiti oli ennättänyt jo meille, yhdessä kun oltiin salille menossa Kayla Itsinesin treeniä tekemään, ja kehotti mittaamaan kuumeen. Noh, olihan sitä tai siis ihan pientä lämpöä, tasan 37 astetta. Ei kuitenkaan tarpeeksi, että jättäisin hyvin alkaneen treenin kesken. Suuntasimme äidin kanssa salille ja reippaasti vaan treeniä tekemään. Voi ihme ja kumma, olo parani tuhottoman paljon ja tuli niin hyvä mieli ja fiilis treenin jälkeen. Eipä siis haitannut yhtään olo enää sen jälkeen.

Kaylan treeniä on siis takana viikon verran ja voi luoja, mä olen ihan rakastunut tähän treeniin! Nopea tempoinen, järkyttävän hien ja hengästyskuoleman aiheuttava treeni ja mä olen ihan myyty. En olisi koskaan voinut kuvitella. Treenin aikana itsestään antaa niin paljon enemmän. Ohjelma on kädessä, näet mitä pitää tehdä ja minkä verran reippaalla sykkeellä ja sen tekee jotenkin ihan erilaisella fiiliksellä. Treeni kestää 25minuuttia ja mä en muista koskaan olleeni niin kuollut, mutta onnellisesti kuollut. Soijaa pukkaa tuhottomasti vielä treenin jälkeenkin, joten pakko olettaa että se oikeasti tekeekin jotain. Ja kyllähän se tekee, siitä on todisteita. Viikossa, viikossa, mulla on lähtenyt uimarenkaasta 10cm pois. Että saanko sanoa MITÄH? Olen ihan sika innoissani, mutta en olisi uskonut. Piti vielä kahteen kertaan Niksun tänään mitata, että menikö varmasti oikein. Jos tällä treenaamisella ei muutoksia tulisi, olisin huolissani. Viime viikko oli meinaan todella treenin täyteistä, vai mitä sanotte?


MA: Kayla treeni 25min
TI: Salitreeni 1h20min
KE: Kayla treeni 25min
TO: Salitreeni 1h15min
PE: Kayla treeni 25min, ruohonleikkuu 1h
LA: Aamukävely 20min, salitreeni 1h20min
SU: Ruohonleikkuu 3h




Tästä on siis hyvä jatkaa. Kunhan en nyt vain tule kipeäksi, sitä mä en ala. Onkos teillä murusilla jotain tavoitteita? Jos mä tätä menoa jatkan ensi kesään asti, niin luulisi todella tulevan niitä hyviä tuloksia :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mikäs treeni se on? :) kiinnostuin kyllä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinaat varmaan tuota Kayla Itsinesin treeniä. Hän on Australialainen personaltrainer ja on tehnyt itse kirjan, jossa treeniohjelma 12 viikolle. Kirjan voi tilata hänen nettisivuiltaan ja se tulee sähköpostilla, josta sitten voi ladata ja tulostaa. Suosittelen, ihan törkeen kiva treeni! :)

      Poista