Summer shopping - kosmetiikka

tiistaina, syyskuuta 30, 2014

Näitä kesän shoppailuja en oikein voi selittää millään hyvällä verukkeella itselleni. Kaikki tällä viikolla ostetut jutut kyllä voin. Eikös itselle saa synttärilahjoja ostaa? Lauantaina se sitten on, vanhentumispäivä. Ikäkriisi on harrastanut kovasti Hiipivä tiikeri - piilotettu lohikäärme meininkiä, eli välillä ahdistaa ja välillä sen unohtaa. Tällä hetkellä olen asian kanssa aika sinut, mutta katotaan lauantai aamuna, kun katson peiliin ja löydän ehkan harmaan hiuksen. Skeit, turha sitten kuittailla tästä ;D. Mutta siis kesälomalla shoppailin, kuten ehdinkin teille jo kertoa. Shoppailin oikeasti aika paljon, mutta kaikki on kyllä kovaan käyttöön tullut. Ei ainakaan toistaiseksi tunnu olevan yhtään hutiostoksia. Nyt ajattelin töräyttää kaikki kosmetiikkashoppailut tuutista ulos, sillä johan mä näiden jälkeen ole shopannut lisää :D

KICKS Isadora Perfect Lipliner n.10€

Upea Mizz Annie kertoi videollaan ihan mahtavasta huultenrajauskynästä. Kynä, joka on täysin väritön, mutta hoitaa hommansa ihan huipusti! Mä tykkään käyttää huulipunia, aina silloin tällöin ja koen, että rajauskynä olisi oikeasti tarpeen. En kuitenkaan raaski ostaa jokaisen huulipunani sävyistä kynää, joten tämä on ihan huippu siihen! Tätä voi siis laittaa ihan huuliin taikka juuri huulten ympärille estääkseen huulipunan karkaamisen yli rajojen. Kesä meni ilman huulipunia, mutta näin syksyn tullen punat taas koristaa huulia, kuten tuossa päivän asu postauksessa varmaan huomasitte :) Mä suosittelen tätä lämpimästi :) Hintaa en nyt tarkalleen enää muista, mutta kympin luokkaa veikkaisin sen olleen :D

THE BODY SHOP Tea Tree Oil 5€
STOCKMANN Oral-B 3D White Lux hammastahna 4,50€
STOCKMANN Baby Lips huulivoide 4,20€

Finnien apuun ostin jo monennetta kertaa The Body Shopin Tea Tree Oilin. Se tuntuu rauhoittavan finnejä ihan kiitettävästi ja välillä onkin tuntunut, että voisin upottaa naamataulun tuohon tököttiin kokonaan. Pahimmat kutiavat jättinäpyt tämä on saanut rauhoittumaan ja ihan kuin hieman nopeammin saisi ne myös katoamaan. Tämä oli kesällä kantisalennuksessa ja pitihän sitä ostaa jemikseen.

Stockalta tarttui mukaan Oral-B hammastahna. Livboxista alunperin tutuksi tullut tahna saikin mut vakuuttuneeksi, että se hieman auttaa ainakin näissä pahimmissa teen tummentamissa hampaissa. Nyt ei meinaan enää ole tarttunut ja hampaat ovat mielestäni olleet suht vaaleat. Eli kyllä tätä pitää aina silloin tällöin ostaa ;)

Stockalla törmäsin myös ekaa kertaa Baby Lipsiin ja silloin siis ostin ensimmäisen ja se oli tuon Pink Punch. Sittemmin olen siis ostanut Robbarista, josta saa muutaman sentin halvemmalla. Mutta ihana tuo on!

SOKOS Batiste kuivashampoo 5,90€
SOKOS TRESemmé kuivashampoo 6,90€
CITYMARKET Lumene Matt Touch naamio 8€
SOKOS Rainbow vanutyynyt 1€

Sokos Emotionissa oli muistaakseni 3+1 päivät tai joku muu, miksi tuotteita oli alennuksessa. Kuivashampoita mulla kuluu nykyisin paljon. Tutustuin kuivashampooseen vasta muutama vuosi sitten ja olen ollut kuin ihmeen löytänyt. Ihan mahti tuote ja suosittelen jokaista kokeilemaan, jos ette vielä ole! Batiste on jo hyväksi havaittu ja tällä kertaa testiin lähti kirsikantuoksuinen. TRESemmé taas ihan uusi tuttavuus. Mahti Saara Sarvas on sitä kyllä kehunut ja sen takia oikeastaan ostinkin tuotteen testiin itsekin.

Lumenen Matt Touch syväpuhdistava turvenaamio on myös ollut finni-ihoni pelastus. Tämä rauhoittaa tilannetta 15minuutissa niin, ettei tarvitse enää syyhyttää naamaa. Ja kyllä, mun on siis pakko puristella finnejä, en kestä sitä tunnetta kun ovat melkein valmiita, jos tiedätte mistä puhun. En tiedä onko pakkaus muuttumassa tai jo muuttunut, mutta tuote oli meidän Cittarissa poistolaarissa alennettuun hintaan. Pitihän ostaa sitäkin talteen, kun en tiedä saako sitä vielä.

Vanutyynyt, niitähän tarttee aina :)

KICKS Viva la Diva meikkipaletti 7,55€
H&M Lip Tint 3,99€


Kicksissä oli kesällä ihan mielettömän kivoja aleja ja nappasin sieltä mukaani ihan täydellisen viileän ruskean sävyisen meikkipaletin. Setissä tuli mukana myös nude huulipuna sekä puuteri. Olen ihan rakastunut palettiin ja tästä tulette näkemään meikkejä vielä. Kunhan siis naama... ottaisi iisismmin. Hennesin huulijutska tuli ostettua ihanan Tarun vinkistä. Kiitos muru, tää oli ihan huikea kesäpuna :)

KICKS Kicks Sugar laquer 4,45€/kpl
KICKS Isadora sugar crush 4,50€
KICKS Viva la Diva 6,10€

Saatoin samaisella Kicksin reissulla hieman seota alennettujen kynsilakkojen kohdalla. Mulla oli alkuun varmaan parikyt lakkaa käsissä, mutta pakkohan siitä oli karsia. Siis nää oli niin ihania. Sokerilakat oli aleissa ja mun mielestä niillä saa niin helposti näyttävän lakkauksen, joten niitä siis. Yhtäkään en ole vielä kokeillut.. Viva la Diva ei ollut tarjouksessa, mutta heiii, eihän täydellistä kesäneonkorallilakkaa voinut jättää kauppaan. Tätä on ollut varpaissani koko kesän ja itseasiassa vieläkin. Ihan paras kesälakka ikinä!

STOCKMANN MAC Mineralize Skinfinish Natural Light Plus 28,50€

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä kosmetiikkatuotteena MACin Mineralize Skinfinish natural puuteri. My holy grail-tuote! Siis paras puuteri mitä ikinä olen kokeillut. Ihosta tulee ihanan satiininen ja silti luonnollinen, että tähän suosittelen teitä muitakin tutustumaan. Iho ei ole lainkaan tunkkainen tämän kanssa, vaikka tämä antaa samalla vähän lisäpeittoa naamaan. Tämä tuote on jäänyt meikkipussiini jäädäkseen :)


Ja nyt kun meikkipusseista oli puhe, niin ostinhan mä niitäkin. Oikein pari kappaletta. Nuo läpinäkyvät pussit ovat ihan huikeita! Tarvitsemasi tuote löytyy heti ja onhan se nyt kiva nähdä, että mitä sieltä pussista oikein löytyy.


Tällaisia kosmetiikkaostoksia siis kesältä. Noiden lakkojen testailua odotan jo innolla :D

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Minä löysin tuon Lumenen turvenaamion poistosta 4 e:llä :D ja tuo IsaDoran väritön huultenrajaus on ollut pienen ikuisuuden ostoslistalla, ostan kyllä vielä joku päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä sulla vähän hyvä säkä käynyt! Vau :)
      Suosittelen ostamaan, se on oikeasti huippu rajaus :)

      Poista