Liikunnat vko 37 - lähtötilanne mitat

maanantaina, syyskuuta 15, 2014

Miltä korvatulehdus tuntuu? Onko se vain särky vai miten sen oikein voi itseltään tunnustella? Mulla on melkein aamusta asti särkenyt vasenta korvaa ja vähän ollut kurkku karhea, mutta en tiedä onko tää särky jotain muuta. Kamalasti on kyllä nyt pöpöjä liikenteessä :/ Kurjaa sanoisinko. Mä olen onnistunut tosi monta tautia kiertämään, vaikka onkin tuntunut, että kohta uppoaa. Silti mä olen välillä hieman puolikuntoisenakin treenannut. Kuten tänäänkin. Tiedättekö, mä olen koukussa. Tää on jotain niin ihmeellistä. Mä en ole koskaan ollut mikään liikunnan ystävä. Pakosta olen käynyt lenkeillä ja tietty Taren kanssa lenkkeillyt pidempiäkin matkoja. Silti se ei koskaan ole tuntunut omalta. Vastenmieliseltä oikeastaan. Koululiikuntakin oli aina - onks pakko, jos ei taho, paitsi uintipäivät. Uiminen on ollut kivaa. Jos siis saa uida miten tykkää. Mut hiihto, yleisurheilu ja kaikki missä tarvitsi kuntoa vähänkään, oli ihan kamalaa. Tanssia mä rakastin ja rakastan edelleen. Harmi vaan, ei sitä oikein missään pääse kunnolla harrastamaan. Mutta nyt vihdoin voin sanoa löytäneeni liikuntamuodon, joka on vienyt ihan mennessään. Tämä Kaylan treeni on jotain sellaista, mitä oikein odottaa alkavan. Tänään huomattiin äidin kanssa, että hittovieköön, parin viikon jälkeen kunto on todella noussut. Oli ihan hirveen kiva huomata, ettei enää läähätä keuhkojaan pihalle vaan jalkoja jaksaa nostaa ja nostaa. Niin tehokas pikatreeni, että oikeastaan sitä vois vetää pidempäänkin. Onneksi toistot lisääntyy tässä viikkojen myötä. Mutta rakkaat naiset, miksei miehetkin, nyt todella löysin jotain, mitä voin sydämeni pohjasta suositella! Jopa tämä liikunnanvihaaja on menettänyt treenille itsensä.


Mä en nyt ajatellut tulla kipeeksi, meinaan treenit on kulkeneet ihan kivasti. Viime viikolla maanantaina ja tiistaina vaivasi pieni lämpö ja uupunut olo ja viikonlopun kova remontoiminen, eli maalaaminen, sitten taas vei päiviä urheilulta. Muuten ihan jees liikunnat.


MA: Kayla treeni 25min, kävelylenkki 45min 5km (lämpöä)
TI: - (lämpöä)
KE: Kayla treeni 25min
TO: Salitreeni 1h25min
PE: Kayla treeni 25min, kävelylenkki 40min 4km
LA: - (remonttia)
SU: - (remonttia)


Viime viikolta ei oikeastaan muutoksia sentteihin tullut. Mä ajattelin olla rohkea ja pistää mun sentit näkyville, kuten ihana kollegani Tarukin teki. Mua jänskättää ihan hirmuisesti pistää näitä esille, mutta hittojako sillä, näistä senteistä pitäisi päästä eroon. Mä olen mitannut itseltäni omasta mielestä ne pahimmat löllökohdat ja niitä seuraillaan tässä tiiviisti. Ou gaad, mua jänskää...

MITAT lähtötilanne 1.9.2014
(pituus 171,5cm viimeisten mittausten mukaan)

PAINO: 71,4kg 

HAUIS: vas; 32cm oik; 32cm
RINTA: 101cm
RINNAN ALTA: 83,5cm
ALAVATSA aka uimarengas: 104,5cm
LANTIO: 100cm
REIDET: vas; 59cm oik; 58cm

Siinä ne nyt sitten ovat. Näitä numeroita pitäisi siis saada pienemmäksi ja varsinkin tuo uimarengas, ehdottomasti. Vatsaa voisin mitata vaikka kuinka monesta kohtaa, mutta tuo kohta on se kaikkein pahin. Kuvat on myös otettu, niihin ei rohkeus kyllä vielä riitä. Katsotaan sitten, kun tuloksia alkaa saada. Ja niitähän siis saadaan, olen vakaasti päättänyt. Ja siis näihin numeroihinhan on tullut jo muutosta, mutta palataan niihin sit toisella kertaa :)


Kuvituksena mun kesän lempijuoma, sitruunavesi. Todella terveellinen juoma. Tätä suositellaan vaikka missä ja en yhtään ihmettele. Googlettelemalla löytää vaikka mitä hyviä sivustoja, jossa kerrotaan sen terveysvaikutuksista. Juotteko te sitä?

Mut nyt mä taidan pistää pääni piiloon, kun nuo tulokset hävettää.. Miten sitä päästääkään itsensä tällaiseen kuntoon... :/

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Kyllä sinusta jo näkee, että jottain on tapahtunut. Senttejä sulanut hyvin. Kestävyys lisääntynyt ja se into mikä on mainio motivaattori. Olen kovasti kiitollinen, että sait äitiliininkin innostumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tytär on äiteestä huikeen ylpeä. Jaksat painaa kovaa, vaikka ei tää mikään ihan kevyt treeni ole ♥ Pus :*

   Poista
 2. Juon sitruunamehua joka aamu, herättää aika tehokkaasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi ottaa itsekin vakikäyttöön. on se niin hyvää :)

   Poista
 3. No älä piiloon mene :D Ainakin painon perusteellahan sä olet ihan normaalipainossa. Ja kyllä ne sentit karisee varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sie ihana ♥♥ Kovasti ainakin teen töitä sen eteen :)

   Poista