Loppuneet tuotteet syyskuu 2014

torstaina, lokakuuta 09, 2014

Hah, ehdimpäs postaamaan loppuneet tuotteet kuun ensimmäisen kymmenyksen aikana. Miten nää kuun alut on aina muka niin kiireisiä. En käsitä. Päivät sulautuvat toisiinsa ja sitä taitaa sitten aina jokaisen kuun alussa havahtua vaan siihen, miten kamalaa vauhtia aika on mennyt ja kaikkea pitäisi taas tehdä. Sitten loppukuu onkin yhtä mössöä. Sen mä olen kyllä huomannut, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän vain päivät suttaantuvat toisiinsa. Onneksi päivittäin voi kuitenkin tyhjentää ilolla noita kosmetiikkaputeleita ja viime kuussakin niitä sain tyhjennettyä ihan kiitettävästi.


Kaksitoista tuotetta, testereitä neljä kipaletta ja yksi ei niin kosmeettinen tuote, joka kyllä saa nyt tulla mukaan tähän samaiseen settiin. Osaa puteleista on tyhjennetty pitkään ja hartaasti, oikein säästellen. Osaa taas ruiskittu menemään, että puteli saataisi pikaisesti tyhjäksi. Hittejä ja huteja on löytynyt.


Palmolive Smooth Delight on sarjassamme oikein toimiva käsisaippua. Tuoksu pehmeä ja hieman tummahko, ajaa asiansa oikein hyvin. Kädet eivät kuivuneet korpuiksi tämän käytöllä. Voisin siis ostaa uudelleen.

Dermosil Body Peeling Lime kuorinta oli tuote, jota käytin hyvin äärettömän säästelijäästi. Pelkäsin sen loppuvan ennen aikojaan ja jäisin ilman mahtavaa kuorintaa! Niin ihanan raikas limen tuoksu, juuri täydellinen reipas määrä pieniä rakeita ja ihon kuorinta tuntui elvyttävän kropan lisäksi mielen. Välillä käytin tätä kuorinta hanskankin kanssa, vaikkea tämä sitä olisi kaverikseen edes tarvinnut. Tätä kuorintaa mä suosittelen, todellakin! Ihan mahtava, tuoksu täys kymppi ja lopputulos the best. Saattaa olla, että multa löytyy tätä jo uusi puteli ;D

Rexona aloe vera fresh tuli käytettyä loppua kohden vähän pitkin hampain. En käsitä mikä mussa on vikana, kun aina dödöjen loput alkaa mun nenään haisemaan ihan hielle. Niksultakin piti monta kertaa kysyä, et lemuanko mä, mutta toinen sanoi haistavansa vain dödön. Nenässä jotain vikaa? Tiiä häntä. Muuten kainalot kyllä tämän kanssa pysyi kuivana eikä tämä ärsyttänyt ihoa. Silti voi olla, etten osta enää toista. Pyörrän päätökseni kuitenkin taas jossain vaiheessa :D

Livboxista tullut Katy Perry Royal Revolution hajuvesikin sitten loppui, vaikka sitä yritin säästelijäästi käyttää. Ihastuin tuoksuun totaalisesti. Tätä varmasti pitää käydä ostamassa täysikokoinen.


L'oréal Express Refresh invisible dry shampoo oli nimensä veroisesti kyllä näkymätön, mutta eipä se mun mielestä tehnyt mitään muutakaan. Tuoksu Fresh Boost, raikas se kyllä oli, ainakin osittain. Voimakas tuoksu alkoi päivän mittaan oikeastaan ärsyttämään. Mielestäni tämä ennemminkin lähmäsi hiukset kuin olisi niitä puhdistanut. Ostin tämän ja toisen vastaavanlaisen muistaakseni outlet-messuilta. Tämä tuli käytettyä reippaalla suihkuttamisella, vähän pakosta loppuun. Ei antanut sielu myöden heittää melkein täyttä pulloa roskiin. Mutta ei, tämä ei todellakaan pääse kaappini vakioasukkaaksi. En tykännyt tästä en sitten yhtään.

Batiste XXL volume kuivashampoo taas oli rakkautta ensi suihkauksella. Vaikka tästä jääkin hiuksiin hieman näkyviin kuivashampous, on se olematon haitta siihen nähden, mitä tämä hiuksille tekee. Jopa tämän pitkän ruuhkatukan tämä sai kohotettua ja tuuheutettua. Mun vaaleissa hiuksissa tämä hieman pehmensi juurikasvuakin, joten minua ei haittaa se "jauhoisuus". Tämä kyllä puhdisti hiukset ja tosiaan antoi samalla kunnon nostetta. Ihan mahto tuote! Tätä on saatava lisää. Tämä kipusi kuivashampoolistallani ihan kärkipäähän.

Invisibobble puhelinjohtopampula, se on tuo pötkylä puteleiden edessä. Niin, se sitten katkesi. Parin hassun käyttökerran se vain otti ja napsahti poikki. Ihan tyhmää :( Ei kovin kestävältä vaikuta. On vielä kaksi jäljellä, mutta jos yksi kolmesta katkeaa, ei niin hyvältä vaikuta. Katsotaan. Toistaiseksi mä olen antanut näiden olla, kun ärsytti yhden katkeaminen.


Mä olen tutustunut seerumeihin vasta ihan vähän aika sitten. En koskaan ole tajunnut miten niitä nyt tarvittaisi, mutta kappas, testailujen jälkeen olen ihan myyty. Purkkimäärä senkun kasvaa :D Juttelin Stockmannilla kosmetiikkamyyjättären kanssa mun ihon kunnosta. Mulla siis on todellakin kaikki keinot käytössä, miten tää finniarmeija saataisi taltutettua. Hän antoi sitten mulle testiin Estee Lauderin Idéale seerumin. Kuulemma tämä saattaa alkuun räjäyttää naamaan vielä pahemman finnipommin, mutta sitten pitäisi alkaa rauhoittumaan. Mulle riitti yksi testeri ja sitten jätin pari muuta pussia käyttämättä. Tämä seerumi ei innostanut pahan silikonisen tunnun takia. Iho tuntui juu siloisalta, mutta se silikoninen tunne ei ollut kiva. Pari pussia siis on vielä mahdollisuus testata, mutta näin ollen en innosta.

Herbina Fresh Ruusu puhdistusvaahto tuli myös Livboxista ja se on ollut satunnaisen aktiivisessa käytössä suihkun puolella. Erittäin hellävarainen puhdistus. Iho ei jäänyt lainkaan kiristamaan ja meikitkin se pesi ihan kivasti. Voisin ostaa uudelleenkin. Mukavan tuntuinen vaahto.

Sain Skeitiltä muutamia kosmetiikkatuotteita, hän kun oli ostanut herkälle iholleen ihan vääränlaisia tuotteita. Onneksi nyt ollaan jo oikeassa ryhmässä ;) Minä rasvaisella sekaihollani kotiutin siis oikein onneissani L300 Fresh Hydration Cleansing Toner kasvoveden. Ihana kasvovesi! Tykkäsin tästä todella paljon. Puhdisti todella hyvin viimeisetkin meikkijäämät kasvoilta ja jätti raikkaan tunteen. Tätä voisin todellakin ostaa lisää :)

Maybelline Fit Me sarjan peitevoide sävyssä 15 oli ihan suosikkini silmänalusille! Todella hyvä peitto, pysyvyys ja tuntu muutenkin. Tämä on yksi mun lempparituotteista ja tätä suosittelen teille muillekin testiin! Tummat silmänauset piiloutuu tällä huippuhyvin, tämä pysyy eikä pakkaudu juur lain. Tätä pakko saada uusi puteli! Tämä ja MACin Pro Longwear concealer ovat ne tuotteet, joita suosittelen muillekin. Fit Me on vain huomattavasti halvempi :)

Anskun järkkäämistä mahtavista blogibileistä goodiebägin mukana saatuja Bare Faced mineraalimeikkejä olen myös testannut innolla. Oikein mahtava tuote! Tämä on toinen mineraalimeikki merkki, jota olen testannut. Toinen on siis Bare Minerals. Mun on pakko todeta, tykkäsin Bare Facedista enemmän. Iho näytti oikein ihanalta tämän kanssa ja peittävyys oli ihan hyvä. Harmillisesti tämäkin alkoi mulla puolessa välin päivää sulamaan iholta. Muuten tykkäsin kovin.


Tällaiset siis tyhjeni syyskuussa. Oliko mitään teille tuttuja tuotteita?

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Oli paljon tuttuja! Batisten kuivashampoo ja Herbinan puhdistusvaahto ovat olleet täälläkin kovassa käytössä ja Invisibobbleihin olen aivan rakastunut! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Nuo onkin ihan mahti tuotteita :) Batiste varsinkin :)

      Poista
  2. Minulla on tuo Fit me myös ja tykkään ihan mielettömästi siitä. Toimii omassa naamassa todella hyvin.

    VastaaPoista
  3. Mulla on ollut aika pitkään käytössä tuo Rexonan Aloe Vera ja oon kyllä tykännyt. Nytkin ostin alennuksesta pari purkkia jemmaan. Jotkut dödöt on ärsyttäviä, kun ne ärsyttää ihoa, mutta toi on ollut mun mielestä tosi hellävaranen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hellävarainen se kyllä joo oli, mutta tuoksu ei iskenyt sitten enää loppuvaiheessa yhtään. Muuten tykkäsin minäkin.

      Poista