Paitoloita

torstaina, lokakuuta 16, 2014

Mä olen todellinen HenkkaMaukan nettisivujen kuluttaja. Ihan liian kova. Olen yrittänyt karsia sivuilla pyörimistä, koska aina, siis ihan aina löydän jotain klikattavaa ostoskoriin. Mun vaatehuoneen sisältö aika pitkälti varmaan koostuukin Hennesin vaatteista :D No ei kai se haittaa, vai haittaakse? Muutama paituli on siis taas kotiutunut ja nämä ovatkin olleet tämän syksyn käytetyimmät vaatekappaleet.

H&M Harmaa college 9,99€

Mulla on joku fetissi harmaisiin college-paitoihin. Multa löytyy huijaamatta ainakin viisi samantyylistä puseroa jo entuudestaan ja silti ostin yhden lisää. No tuota..en pysty selittämään. Ne nyt vaan on ihania! Ja lörttöjä, lörttöjä niiden olla pitää :) Saa masun piiloon :)


H&M raitapaita 14,99€

Mä vihasin raitapaitoja aiemmin. Sitten niitä näkyi vähän joka blogissa ja aloin siedättymään, harkitsemaan, himoitsemaan ja rakastamaan. Tässä sitä sit ollaan. Raitapaita nytkin päällä :D Raidat onkin aikas jees :) Tämä paita ihastutti ihan kamalasti ja paidan olkapäässä ja hihansuissa olevat kultaiset nastat tekevät paidasta vielä ihanamman :) Vaikka tämä nyt onkin tällainen makkarankuoripaita, joita vältän viimeiseen asti, on tämä eksynyt päälleni jo niin monta kertaa, että pelkään sen kulumista ihan hirveästi :D

H&M harmaa farkkupaita 7€

Multa löytyy vastaava farkkupaita vaaleansinisenä ja kun tämä harmaa nyt aleista löytyi, niin mikä jottei :) En mä tätä oikein muuten osaa selittää. Kiva paita ja harmaa, harmaa.. :)

H&M neule 7,45€

Ja paita jonka sitten unohdin totaalisesti kuvata. Raitainen lörttöneule. Tästä tuli erillinen tarjous, että sai puoleen hintaan ja minähän sitten olen helppo kala tarttumaan matoon siinä koukussa. Johan tuokin on ollut kovassa käytössä, joten ei nyt ihan hutiostos ollut. :)


Tämmöinen pieni syyspaketti tuli mua piristämään. :)

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Ei kai noissa Henkkamaukoissa muuta vikaa ole kuin epäeettisyys (mikä kyllä vaivaa aika pitkälle vaateteollisuutta). :) Mutta tota masun piilotusta en tajunnut, eilenkin oli niin timmi treenikuva Instassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kyllä multa masu löytyy. Kunnon uimarengas :D Siinä kuvassa paita oli just hyvä ja peitti pahimman kohdan ;D

      Poista
  2. On muuten nättiä yksilöitä, mua rupesi kovasti houkuttelemaan erityisesti tuo ensimmäinen...! Mäkin kun pyörin ihan liikaa Henkan sivuilla.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkkamaukka on kyllä koukuttava :D Juu, sopis muuten sulle ihan täydellisesti tuo paita! Siitä tuleekin sinä mieleen :)<3

      Poista
  3. Mulla on toi sama farkkupaita:) raidalliset on kans kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu, no sulle se sopii varmasti niin täydellisesti <3 Raidat on kyl jees :)

      Poista
  4. Samaistun hyvin tuohon alun tekstiin. :D <3 Ai kamala, kyllä ne postissa nauraa jo muutenkin, kun meikämanne hakee kosmetiikkaa ja sitä sun tätä, mutta päälle vielä ne henkkiksen paketit joita tuli tossa parin viikonkin sisään kolme, hyi mua!! Se on vaan niin leppoisaa puuhaa tuo nettishoppailu... Laskujen maksu on taas sieltä toisesta ääripäästä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Riina, kiva kun kävit kommentoimassa <3
      Tiäks, mä asun kohttuullisen pienellä paikkakunnalla ja meidän postitädit todellakin tuntee mut :D Ramppaan siellä vähän väliä, tilailen vissiin ihan liikaa :D Mutta lasku asiaan yhdyn! Se on ihan pyllystä :D

      Poista