Skin Perfection - challenge / Day 2

tiistaina, lokakuuta 14, 2014

Mä olin rohkea jo kerran, kun julkaisin Skin Perfection-sivustollani lähtötilanne naamani. Se oli mulle kova paikka. Te tiedätte, sillä olen purnannut naamaani täällä kerran jos toisenkin. Naaman näyttäminen on vain ollut pannassa. En ole pystynyt. Omasta mielestäni näytän ihan spitaalilta ja poistuminen kotoota ilman meikkiä on mulle niin nou nou juttu. Tää on mulle niin arka paikka.

Kun katson vanhoja koulukuviani, tulee kamala haikeus seitsemännellä luokalla ollutta ihoani. Kovin siloisa, pari hassua finniä ehkä, mutta muuten niin ihana. Sitten kasin luokkakuva, finnit lisääntyneet kamalasti. Ysin kuvassa...meikillä yritetty peittää järkyttävä aknenaama. Mä olen siis jo kertaalleen käynyt läpi aknen. Se oli mulle ekalla kerralla ihan järkyttävää. Kouluikäiset olivat raakoja. Sain kuulla monta kertaa haukkumanimiä naamani takia. Se on nuorelle, muutenkin herkälle ihmiselle likaa. Silloin kiinnostuin meikkaamisesta ihan toden teolla. Olin kamala amatööri ja kaikki mahdolliset meikkivirheet on varmasti mun naamalla ollut, mutta se oli mun pakokeino silloin.
  Sitten pääsin ysiluokalla terkkarin juttusille. Hän ehdotti välittömästi e-pillereitä, Yasmin merkkisiä, sekä tetralysal-antibioottikuuria naamaan. Me äidin kanssa oltiin kyllä testattu varmasti kaikki mahdolliset kotikonstit ennen sitä. Muistan kun itkua tuhersin ranskankermat naamallani. Äiti oli lukenut jostain, että se voisi auttaa. No, ei auttanut. Nyt oli käsissä kaksi eri lääkettä ja naama muuttui. Mun iho rauhoittui näiden avulla kovasti. Epäpuhtauksia oli, mutta ei mitään niin kamalaa, ettenkö olisi voinut liikkua ihmisten ilmoilla ilman meikkiä.
   Vuosia söin Yasmin e-pillereitä. Muutama vuosi sitten lääkäri kuitenkin kielsi multa ne. Migreenipotilaat eivät saisi syödä sitä, sillä se lisää aivoverenvuodon vaaraa tai joku vastaava syy. Alkuun sain hieman kevyemmällä hormoonimäärällä olevat Yasminellet, jotka nekin sitten kiellettiin multa viime talvena. Jouduin vaihtamaan ne minipillereihin. Pillereiden vaihdossa on ollut paljon hyviä puolia, mutta paljon myöskin huonoja. Mun päänsäryt ovat kadonneet lähes kokonaan ja mielialavaihtelut loppuneet kuin seinään. Huonoina puolina mainittakoon lyhykäisesti vuoto, jumankauta mitä sekin on ollut ja tää naama. Täähän puhkesi kukkaan runsaammin kuin keväinen pelto. Se oli jotain niin järkyttävää. Eikä sillä, että ne finnit helottaa naamassa yhtä punaisina kuin liikennevalot, mutta kun ne ovat vielä järkyttävän kipeitä. Siis todella kipeitä. Yhdestä kun pääsee eroon, pukkaa viereen toinen vielä pahempi. Itkua on tullut peilin edessä väännettyä monta kertaa.

Nyt sit ollaan tilanteessa, jossa mä olen testannut ihan järkyttävän määrän tuotteita. Yksikään ei kuitenkaan ole tuonut helpotusta. Menetin toivoni ja tartuin uudelleen Tetralysal-kuuriin. Takana kohta parisen viikkoa, mutta vielä ei ole mitään helpotusta väkyvissä. Sitkeästi yritän syödä, vaikka välillä epätoivo tuntuu valtaavan minut kokonaan. Mitä jos tämäkään ei auta? Olenko mä tuomittu elämään kuppanaaman kanssa koko lopun ikäni?

Miksi näin kamalan pitkä pohjustus. Mua edelleen ahdistaa ja pelottaa laittaa naamatauluni esille. Nämä kuvat ovat vielä melko siedettäviä eikä pahinta tilannetta näistä edes näe. Mulla on vielä tarkemmatkin kuvat koneella, mutta ne toistaiseksi saa olla vain mun nähtävillä. Mutta siis tilanne on se, että Skin Perfection- haaste on nyt menossa toista päivää ja olisi varmaan kuitenkin vertailun vuoksi ihan kiva saada se lähtötilanne kuva naappelista. Tässä se siis tulee. Älkää säihkähtäkö, älkääkä ihanat karatko :D



Okei, mä ehkä just kuolin häpeään. Mutta kyllä mua vähän naurattaakin. Mulla on finniviikset :D

Mulla on peukut jossain kuussa asti, että tämä tuotetestaus toisi jotain mahtavaa apua mun naamalle. Päivä kaksi alkaa siis olla takanapäin ja huomenna tarkempaan syyniin Anti-Tiredness Beautifying Daily Care.

You Might Also Like

20 kommenttia

  1. Täältä löytyy toinen jolla on samanlaiset aknnen arvet kasvoissa. Minulla kesti kauan päästä (meikattu naama jokapaikassa) - "syndrooman" yli. Nyt en vaan edes jaksa välittää,naamataulu on aivan sama oliko meikkiä vai ei. Arvet kuultaa läpi kuin punainen hehkuvalo :D. Tsemppiä sinulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä <3
      Akne on kyllä kamala vaiva ja siitä tuntuu kärsivän todella moni. Kurjaa :( Mutta varmasti sinä olet upea, vaikka arpia olisikin <3

      Poista
  2. Olet rohkea, upea ja kaunis. <3 Toivotaan, että nuo tuotteet auttaa. Se on niin turhauttavaa, kun ei voi asialle mitään.. Haleja muru.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haleista muru <3 Pelotti ihan kamalasti laittaa kuvia esille, omasta mielestä olen niin kamalan ruma. Mutta toivon kovasti, että vielä joskus mäkin pääsisin niistä eroon :) Ja apua, kiitos muutenkin kauniista sanoistasi sinä upeus<3

      Poista
  3. Mutta sä olet finneistä huolimatta todella nätti, ilman meikkiäkin :)

    Tyttäreni sai 12-vuotiaana riesakseen ruusufinnin nenän alueelle. Se onkin sitten loppuelämän riesa... Tähän kohti monta kirosanaa sekä äidiltä että tyttäreltä. No, ei auta kuin yrittää sietää tilanne. Uskon siis, että varmasti ottaa päähän finnit. Toivottavasti vanhemmiten helpottaa. Tosin sitten taistellaan ryppyjä vastaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, ihan tässä herkistyy teidän kauniista kommenteista. <3
      Voi miten kamalaa :( Ei 12-vuotiaan kuuluisi kärsiä moisesta. Kovasti haleja sinne suuntaan ja tyttärellesi paljon tsemppejä <3 Ja otetaan rypyt vastaan kunnialla ;D

      Poista
  4. Ihan suotta häpeilet! Olet nätti joka tapauksessa ❤

    Mulla on myös akne takana ja lääkekuurit. Luonnonkosmetiikkaan vaihdettuani iho rauhoittui. Oletko miettinyt sitä vaihtoehtoa? Kesti vuosia päästä eroon punaisista finniarvista mutta ahkera luonnonkosmetiikan käyttö on auttanut. Vasta nyt lähivuosina olen alkanut käyttää ihomeikissä synteettisiä meikkejä mutta voiteissa suosin vaan luomua.

    En ole kokeillut noita Lorkun pinkkejä mutta aknen aikaan ne olisivat vain pahentaneet tilannetta. Vieläkään en iholleni laittaisi tuollaista valitettavasti, en halua haukkua näitä tuotteita koska en ole käyttänyt. Mutta väärä kosmetiikka aiheuttaa ihoreaktioita, itse sain sen kokea ja lääkärin määräämä Humektan tetra kuurin kanssa vain pahensi ihoa koska sisältää mineraaliöljyä yms. skeidaa.

    Tämä oli mun kokemus, ei ollut tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä tai masentaa Lorkku koehenkilöitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinä ihana muru, kiitos paljon <3
      Moni on kehunut ja ehdottanut minullekin luonnonkosmetiikkaa. Takana on pitkä testaus mm. Laveraa, mutta en huomannut senkään kanssa mitään eroa :/ Ehkä pitää ottaa revanssi. Mutta josko tämä antibiotti auttaisi. Ainakin toiveet on korkealla :)

      Juu, ymmärrän kyllä sinun kantasi. Enkä kyllä oletakaan, että haukkuisin. Mielipiteitä on ja pitää olla <3 Onneksi omalla kohdallani ihoreaktioita ei ole tullut, mutta muilla testaajilla harmillisesti kyllä :( Etkä muru masentanut, ihan asiaahan sä puhut :)

      Poista
  5. Juu sou priti eniveis<3
    Wakaaaasss<3<3
    -Skeit-

    VastaaPoista
  6. Upean rohkeaa laittaa meikitön kuva! Hyvä sinä! Toivotaan että tuotteet ovat hyviä! :)

    VastaaPoista
  7. Olet upea Janet! ♡♡♡
    ~elle~

    VastaaPoista
  8. Odotin pohjustuksen perusteella jotain paljon pahempaa :) Tiedän että itse kiinnittää omaan naamaan erilailla huomiota kuin muut, eikä muiden aknet häiritse, ja tiedän kuinka kipeää paha akne voi tehdä - mutta olen varma että muut eivät näe ongelmaasi niin kauheana mörkönä kuin sinä.

    Tiedän että kamppis on Lorealin ja olet varmaan kokeillut kaikennäköistä muutakin ihosi kanssa, mutta itse sain apua luonnonkosmetiikasta. En muuten ole jaksanut erityisesti suosia luonnonkosmetiikkaa, mutta kasvoille ehdoton tuote on suomalaisen Flow'n himalajanvuorisuolaa sisältävä saippua. Se kuivattaa ihoa paljon, joten on välttämätöntä löytää hyvä kosteusvoide (itse käytän Neutrogenan kosteusvoidetta). Luontaistuotekaupoissa myydään myös pelkkiä suolapalikoita, mutta itse koin ne rikkinäiselle iholleni liian tujuiksi.

    Omalle iholleni siis mahdollisimman hellä ja yksinkertainen tuote oli paras.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos ihan tuhannesti mahtavasta kommentistasi :) Tsemppasi ihan hirmuisesti :)<3

      Luonnonkosmetiikkaa tosiaan moni on minullekin suositellut ja sitäkin kokeilleena en harmillisesti siitäkään ole saanut apua. Ehkä tämän testikauden jälkeen pitäisi ottaa revanssi :) Tuota himalajanvuorisuolaa olen pähkäillyt ja muistaaksi teiniaknen aikaan kokeilinkin. Voisin ehdottomasti kokeilla uudelleenkin :)

      Poista
  9. Musta on ihanaa, että uskalsit laittaa tän kuvan esille ♥ En olis millään uskonut sun meikattuja kuvia katsoneena, että kärsit jostain iho-ongelmasta, hyvin saat nuo siis ainakin peitettyä! :) Nuorihan tässä itsekin vielä olen, mutta itellä oli yläasteen lopussa/lukiossa naama kanssa todella pahassa kunnossa ja ihotautilääkäriltä reseptituotteita naamaani lätkin. Jonkinajan päästä se kyllä sitten helpotti, ja niitä finnejä ilmestyi yleensä vaan ajoittain, enemmän sitten tiettyyn aikaan kuussa. Toki otsassa mulla on aina välillä, silloin kun en mitenkään erityisesti "hoida" näitä näppyjä, niin sellainen pieniä näppyjä täynnä oleva argh, olis niin ihana saada tasainen ja sileä iho! Varsinkin kun mun ihohuokosetkin on kuin teevadit.. -.- :D Viimeaikoina poskien alle ja leukaperiin on ilmestynyt todella sitkeitä näppylöitä, jotka ei vaan millään tunnu lähtevän pois.. Oon jotain apteekin finnivoidetta niille levitellyt, mutta ne on niin kuivattavia, että välillä täytyy pitää paussia, että ihon saa kosteutettua niin, että meikkikin taas asettuu. Ja se taas tietty aiheuttaa sen, että ne näpyt vaan kukkii edelleen. Huoh. Innolla alankin nyt siis lukeen näitä sun testauksia ja arvioita! :) Nää tuotteet kiinnostaa muutenkin, mutta on kiva kuulla myös, auttaako ne ihon kuntoon oikeasti niin kuin lupaa :) Tsemppiä, että tuo sun kuuri auttaa noihin näppyhin -tiedän miten kova paikka se on, kun naama kukkii ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pauliina, iso halirutistus sinne, kiitos♥ Ihana kommenttisi sai niin hyvälle tuulelle ja hyvän mielen
      ♥ Mä ajattelin, että odottelen nyt rauhassa tämän testin ja kuurin loppuun, että jos ei auta haen sitten vasta apteekista ne tujummat voiteet naamalle. Sit kyllä alan olla jo toivottamassa tilanteessa, jos tämä antibiootti ei auta. Pelottaa jo valmiiksi. Mutta siis iso kiitos ja kiva kuulla, jos testailupostaukset kiinnostaa :)♥

      Poista
  10. Olet rohkea, mutta mun rehellinen mielipide on, että kuvien perusteella ainakaan ei ole mitään syytä miksi häpeisit! Odotin tekstin perusteella paljon pahempaa :) Täällä kirjoittelee toinen, jolla erilaiset kasvot, joten tiedän kyllä mitä on, kun ulkonäössä on asioita, jotka hiertävät mieltä ja joista on kuullut/kuulee yhä ilkeitä kommentteja. Tosin sillä erolla, että minulla ei yleensä ole kipuja, kuten sinulla, mutta joka tapauksessa! Paljon haleja <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi muru, kiitos ihanasta kommentistasi <3 On lohduttavaa kuulla, ettei muut näe tilannetta ihan niin pahana kuin itse. Pusuja sinnekin <3

      Poista