Bloggers Girls Night Out

sunnuntaina, maaliskuuta 22, 2015

Pääsin eilen viettämään ihan mahtavaa iltaa! Taru Home at Last-blogista pisti pystyyn Bloggers Girls Nightin, eli blogitytöt pääsi hurvittelemaan. Itse illasta kerron teille paremmin vähän myöhemmin, mutta nyt vähän kuvaa asusta, joka valikoitui päälle. Kaiken huippu ole se, että mä kärsin taas vuosisadan asukriisistä. Mä kun en vain osaa tätä pukeutumisen jaloa taitoa. Yhdistely ja sopivien vaatteiden löytäminen on mulle melkoisen haastavaa. Onneksi apuja saatiin ja lopulta päälleni tuli tällainen setti.


Kirkas kirjava hamonen on uusin löytöni. Se lähti mukaan Seppälästä vaivaisella neljällä eurolla. Se oli vähän sellainen "otetaan nyt jos joskus käyttäis"-ostos ja päällehän se pääsi melko piankin. Alkuiltaan päälle valikoitui harmaa farkkupaita hameen kanssa, mutta illalla yläosa muuttuikin kokonaan mustaksi t-paidan ja jakun avulla. Siitä mulla ei harmillisesti ole kunnollisia asukuvia tarjolla. Yllättävää kyllä, mä pidin tästä asusta.



Kampaus tuli pirkeiden ensimmäisessä osiossa, jolloin olimme Hair and Makeup-room Kamidassa. Tytöt loihtivat pitästä letistäni sykerön päänympärille, tavaraa kun oli siihen riittämiin. Oli ihanaa saada hiukset pois painamasta ja kuumottamasta, sillä mä taisin hikoilla kuin pieni sika siinä kuumuudessa. Kampaus on todella ihana, mutta omasta mielestäni näytän sen kanssa ihan omituiselta. :D En meinaa tunnistaa itseäni.



Ilta oli kyllä ihan huippu. Sen tietää kameran saaliistakin. Kamalan vähän tuli otettua kuvia ja nyt harmittaa. Onneksi paikalla oli enemmänkin tyttöjä kameroiden kanssa, joten ehkä niitä naamanvääntely kuvia saan silti omakseni :) (tytöt ihanaiset, jos siis viitsitte mulla kans kuvia lähettää ;D)



Näistä pirkeistä tulette siis kuulemaan vielä lisää, mutta mitä sanotte asusta? Jätänkö tämän asukuvien näyttämisen suosiolla vähän tyylikkäämmille? ;)

Nyt mä kömmin takaisin tuonne sohvalle elukoitten kanssa. Ei vanha enää pysy tällaisessa tahdissa. Olen ihan kamalan väsynyt, kun tuli valvottua normaalia pidempään :D Nukkumassa vasta kolmelta, vaikka kympin jälkeen normaalisti painan pääni tyynyyn. Uuvatti olo :D

You Might Also Like

20 kommenttia

  1. Ihana hame. Voisi olla kiva kokonaan värikkäänä, mutta kiva myös noin.

    Itellä on kans joitain vaatteita jotka ostanut silleen, että totahan vois käyttää joskus. Esimerkiksi viime vuonna ostin mekon mitä voisin käyttää vaikka himassa tai joskus kesällä. Viime syksynä se päätyi yksiin vähän hienompiin juhliin vaikka ei ollutkaan mikään ihan tyylikkäin mekko. Miehen äiti sitten sanoi, että oli tosi kaunis mekko :).

    Vaikka tykkäänkin katsella mekkoja kovasti kuvissa ja muiden päällä, itse en juurikaan tykkää käyttää mekkoja tai tuntuu ettei ne vaan passaa mulle. Nyt oon kuitenkin huomannut pitäväni myös mekkoja juhlissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on muuten ihan sama homma! Ihastelen mekkoja muiden päällä ja himoitsen itsellenikin, mutta kummallisesti ne jää kuitenkin kaapiin pitämättöminä. Pitää vähän opetella.

      Ja kiitos :) Olisi varmasti toiminut värikkäämpänäkin, mutta tuo hame sai olla kunniavärinä ;)

      Poista
  2. Hauska hame! Seurasin vähän kadena teidän eilistä Instasta. Kuka on muuten näiden kuvien takana, kiva tuo mikä on otettu skootterin takaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkäsin hameesta :) Elä oo kade, eiköhän me yhdessä päästä taas rallaaamaan :)
      Girly Stylen Anna otti mun asukuvat :)

      Poista
  3. Olit kyllä niiiin kaunis! Täällä kanssa ip;stä lähtien oltu X -asennossa! hahahah

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana kokonaisuus! Ja kaunishan tuo kampaus on. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana <3 Kyllä munkin mielestä kampaus on kaunis, mutta mielestäni tekee naamastani enemmän pallomaisen xD

      Poista
  5. Ihana kokonaisuus!! Ps. Blogissani on eläinhaaste jonka voisit käydä tekemässä :)

    VastaaPoista
  6. Tuo hame on niin kaunis! Vaan niin olet muru sinäkin <3 Ihana oli nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru <3 Samoin nättimys! Oli todella ihanaa nähdä <3

      Poista
  7. Voi muru sua! Mä ajattelin että tää on ihan selkeästi mietitty kokonaisuus, oli meinaan todella magee ja pukisin itsekin tosi mielelläni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Voi Ansku ihana, mun päällä harvemmin on mitään selkeästi mietittyjä kokonaisuuksia. En mä vaan osaa :D Tähänkin asuun sain jeesiä "ammattilaisilta" ;) Mutta ihana kuulla, että onnistuin jotenkin edes avuista huolimatta ;) <3

      Poista
  8. Herttinen miten upealta näytät!:) Ja asukin loistava! Kampaushan on hieno, jäit varmaan kaipaamaan että jommalta kummalta puolelta olisi hiukset jäänyt vapaaksi olkapäälle?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Ewelyn ihanuus, kiitos <3 Kampaus oli kyllä hieno, mutta mielestäni näytän entistä enemmän pallopäältä. Ehkä olisi tasoittanut, jos vaikka olisi ollut toiselle puolelle auki. Tai sit mä vaan kuvittelen :D

      Poista
  9. Kaunis Janet <3 Onnistunut asu ja kampauskin oli niin ihana! Sulla kun tota tukkamateriaalia riittää.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Stella upeus <3 Oli kyllä hauskaa katsoa teidän ilmeitä, kun mun hiukset avattiin :D Tällainen reuhka vaan :p Kiitos <3

      Poista
  10. Tukka sopi sulle eri hyvin, ja toi hame on tosi magee! <3 :) Oli superia nähdä, kurkkaa hei se meili, siellä oli juttua kuvista - mun saldona oli emännöinnin vuoksi tasan kaksi omaa kuvaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ei ollut kamala pallonaama? ;D Kiitos muru vaan avuista, kiitos asusta kuuluu myös sulle <3
      Ja kuva asiat vissiin kunnossa ja kyllä, oli ehkä ihan eniten superia nähdä <3 Kiitos vielä upeus <3

      Poista