Helsingin shoppailut : Lush

torstaina, maaliskuuta 12, 2015

Mun ei ehkä pitäis katsoa Emmerdaleja ollenkaan. Tämän päivän jaksot olivat niin kamalan jännittäviä, että mulla meinas lurahtaa housuun. Mä todellakin uppoudun siihen, joten tunnetilat ovat vahvat tämän sarjan osalta :D Ja vitsit, mihin jakso päättyi. Saatoin huutaa ärsytyksestä ja Niksu myös. Sitä ärsytti kun on kuulemma niin perussarja. Mä taas siitä, että taas kerran pahis voitti. :( Mutta joo, osa teistä taitaakin tietää, että mä olen todellinen Emmerdale fani. Nyt kaikki fanit myös ilmoittautumaan tuonne kommenttiboxiin! ;)

Mutta Emmerdale ei ole tämän päivän aihe, vaan jokunen viikko sitten käymäni Helsingin reissu ja siellä tehdyt ostokset. Mähän olin ihan onneissani menossa Stockmannille shoppailemaan, kun hyppysissä oli Niksulta joululahjaksi saatu 200€ lahjakortti. Olin jo vakaasti päättänyt, mihin tulen sen tuhlaamaan ja veikkaan, että tämän takia Niksu mulle lahjakortin kävikin hommaamassa. Hän on tainnut kuulla sanan MAC jo sen verran monta kertaa, että tietää jo mistä mamma tykkää ;) Sovinkin treffit ihanaisen Mizz Annien kanssa, olihan edellisistä treffeistä kulunut jo ihan liian kauan. Ja pakko myöntää, halusin ehdottomasti mennä Annien kanssa MACin pisteelle shoppailemaan, sillä hän jos kuka niistä tietää paljon ;) MACille me mentiin vasta ihan viimeisenä shoppailemaan, joten jätänkin teidät ilkeyksissäni odottamaan vielä saalistani sieltä, sillä ensin reissun muut shoppailut saavat päästä esille.


Helsinkiin asti kun kerrankin pääsee, on reissulla vähintään kaikki kosmetiikkapaikkaa, missä on päästävä käymään. Toinen on tietty MAC, mutta myös Lushille tahdon päästä. Harmittaa ihan vietävästi, että Lahden piste suljettiin. Siellä mä kävin melkein aina shoppailemassa herkkuja saippuoita.

LUSH saippuat, eri kilohintoja
Lip Scrub Bubblegum 11,50€

Tälläki kertaa tahdoin kotiin pari palasaippuaa ja valitsinkin yhden itselleni ja toisen Niksulle. Tai oikeasti kaksi sen takia, kun meillä kaksi vessaakin on :D Huulikuorinta oli tuote, jonka takia oikeastaan Lushille tahdoin mennä. Talven kuivattamat huulet kaipaavat hellää huolenpitoa, että saadaan ne kesäkuntoon. Monen lukemani hehkutuksen jälkeen, olin varma, että itsekin tarvitsen moisen. Ja tuo Bubblegun tuoksuu niin herkulliselle. Maku ei ihan ole sitä mitä haju, mutta tuo on ihan syötävää tavaraa. Ei siis tarvitse huolehtia, jos menee suuhunkin.


Vaaleanpunainen Rock Star on oikea ällömakea saippua, että siitä ei voi olla pitämättä. Hekumallinen tuoksu jää ihanasti käsiin pesun jälkeen ja kädet jäävät myös pehmeiksi. Niksu totesi tässä eräs päivä pesun jälkeen, että tämä tuntuu pesevän kädet paremmin kuin moni nestesaippua. Harvinaista, että hän tulee erikseen mulle ilmoittamaan moista. Taitaa nää mun shoppailut aina välillä saada vihreää valoa ;)
Sininen Ice Blue on vähän miehekkäämpi tuoksu ja tämän takia valitsinkin sen. Tämä ei vielä ole päässyt käyttöön, mutta kohta nestesaippua on toisestakin vessasta loppu ja tämä pääsee tositoimiin.


Tätä huultenkuorintaa ei tarvitse ottaa kovinkaan isoa määrää, kun se jo tekee taikansa. Huulet jäävät kuorinnan jälkeen kivasti kihelmöimaan ja rasvauksen jälkeen olo on melkein kuin uudesti syntyneellä. Suosittelen tätä itsekin, kuten kovin moni muukin.


Jatkoa siis seuraa MACin ostosten osalta ihan piakkoin. Nyt en muista, olenko kuinka ääneen sitä huudellut, paljonko lopullinen kulutettu summa MACille oli, mutta veikatkaas paljonko törsäsin ;)

You Might Also Like

9 kommenttia

  1. Ihania ostoksia! Mulla on jäänyt Lushin tuotteet kokonaan kokeilematta, vaikka nettikaupastakin niitä saisi tietenkin tilattua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, nyt kyllä suosittelen kokeilemaan. Ne ovat niin hekumallisen herkullisen tuoksuisia. Ja jos kivijalkakauppaan pääset, niin ehdottomasti kannattaa käydä :)

      Poista
  2. Lush on kyllä ihana! Heitin blogissani sulle haasteen! :)

    VastaaPoista
  3. Ostoksia, ei haasteita :D Joo, pitäisi keskittyä kirjoittamiseen, ei siihen mitä lukee :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii x) Oli näissäkin ostoksissa tietty omat haasteet, vaikea valinta mitä ottaa :D

      Poista
  4. Näyttävät niin ihanilta!
    Mä joskus aikoja sitten innoissani menin Lushin liikkeeseen kun olin niistä lukenut ja ajattelin että ostan jotain ihanaa, mutta mitä vielä, kaupassa iski piheys enkä vaan raaskinut maksaa saippuasta niin paljoa :D Ehkä ihan hyvä niin, nii ei aina helsingissä käydessä joudu vararikkoon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän kyllä, onhan ne saippuoiksi ihan hintavia. Mutta toistaalta, ne myös kestävät. Nuo palasaippuat tuntuu kestävän pidempään kuin nestesaippua :) Mutta niinhän se tuntuu mullakin olevan. Helsinkiin kun menee, vararikko yllättää :D

      Poista