Helsingin shoppailut : MAC maniaa

sunnuntaina, maaliskuuta 15, 2015

Tänään oli ensimmäinen päivä, että mä  oikeasti vaan istuin pihalla ja nautin auringosta! Miten paljon se jo lämmitti. Tare ja Catakin viihtyivät niin hyvin pihalla, etten mienannut saada niitä sisälle ollenkaan. Täällä todella on keleistä siis nautittu! Eilen mulla olikin ihana päivä Anne ystävän kanssa ja pääsinkin leikkimään valokuvaajaa. Vitsit, miten mä tykkään kuvaamisesta! Pitäisi päästä harrastamaan sitäkin enemmän, että pääsisi kehittymään. Annen kanssa siis mahtipäivä ja illalla käytiin vielä saunomassa porukoilla. Siinähän se viikonloppu onkin sitten taas hurahtanut. Liian nopeasti taas.

Jokos te odottelitte mun MAC shoppailujen paljastamista? Mä taidan olla ainut, kuka tästä oikeasti hihkuu :p Kuten hieman jo kertoilin Helsingin reissusta ja muut shoppailut esittelin, on nyt vihdoin aika näyttää se pääsaalis. Kerrataan tilanne vielä. Mulla oli siis joululahjaksi saamani 200€ lahjakortti Stockmannille ja kun sen sai tuhlata just mihin ikinä sielu siesi, ei tarvinnut kauaa miettiä. Tai mietin mä kaks kertaa että laukku vai MAC, niin tällä kertaa meikit vie voiton. Mulla kun laukkuja oli nyt kohtuu kivasti. Lopullinen summa oli siis 248€, mutta omaa osuutta se alle viiskyt. Oletteko valmiina, tässä saaliini. Aa, valmistautukaa kuvatulvaan ;P


Tilanne MACille mentäessä oli se, että tahdoin meikkivoiteen tämän hetkisessä ihon sävyssä sekä puuteri, joka oli päässyt loppumaan. Ne oli ainoat mitä todella tarvitsin. Muut sitten tuli ihan vain sen hetkisen halujen mukaan :D

MAC Studio Fix Fluid NC15 30,50€

Talvi-ihoni on kohtuullisen kalvakka. MACillä on kyllä kohtuu hyvä sävyvalikoima meikkivoiteissa ja Annie minulle löysikin sävyn melko helposti. Myyjä vielä katsoi uudestaan ihan poskelle laittaen ja Annien valitsema NC15 oli kohtuu sopiva tällä hetkellä. Tämä kohtuu hyvin peittävä ja erittäin hyvin rasvaisella ihollani kestävä meikkivoide on vaan yksi lemppareistani.


MAC Mineralize Skinfinish Natural Light Plus 30,00€

Tämä MACin Mineralize Skinfinish Natural puuteri on mun THE puuteri, ykkössuosikki, parasta mitä tiedän! Äärimmäisen kauniin pinnan jättävä ja antaa vielä lisäpeittoa, joten tätä mä todellakin suosittelen ihan jokaiselle! Tätä on mulla oltava kokoelmassa koko ajan. Muuten olen ihan hukassa :D



MAC Pro Longwear Paint Pot Soft Ochre 20,50€

Siten siirrytäänkin niihin himojen perässä ostettuihin tuotteisiin. Ensimmäisenä hyvin monen suosittelema Paint Pot silmäluomien pohjustus tai voidemainen luomiväri. Pohjustaja vissiin enemmän. Te paremmin tietäjät voitte korjata jos olen väärässä, mutta pohjustajaksi tämän itselleni ostin. Kävin kamppailua kahden sävyn kanssa, tämän Soft Ochre sekä Painterly. Tämä minun valitsemani oli keltaisempi, kuin Painterly taas pinkimpi. Itse pidin tästä enemmän. Aivan ihana puteli :D

MAC Nail Laquer Quick Million 12,00€

Mä en oikeasti saisi enää ostaa yhtään kynsilakkoja, kun säilöissä on jo niin monta putelia vielä testaamattakin. Mutta sydämeni halaji niin tätä kulta-hopea-ruusukultaglitterpläjäyslakkaa, että mun nyt vain oli se saatava. Tuo on niin kaunis, että en tiedä raaskinko edes käyttää x) No ei, todellakin sudin tätä onneissani kynsilleni. Monet ovat sitä mieltä, ettei metallen eri sävyjä voi sekoittaa keskenään, mutta mä taas taidan olla omituinen ja sekoittelen niitä onneissani. Tämä olikin siksi ehkä niin ihana, kun sieltä kaikki kolme ihanaa sävyä löytyi. Ja tämä oli varmasti tarkoitettu mulle, sillä näitä löytyi pisteeltä enää tämä yksi kappale. 

MAC Lipsticks Viva Glam Miley Cyrus // Heroine 20,50€/kpl



Viva Glam Miley Cyrus  //  Heroine


Multa löytyi ennestään yksi MACin huulipuna ja sen ollessa niin huippuhyvä tahdoin ehdottomasti lisääkin. Mulle oli tullut himotus, yllätys yllätys, muissa blogeissa pyöriessäni tuohon lilaan huulipunaan ja se oli saatava. Järisyttävän ihana sävy, joskin ainoana miinuspuolena sanottakoon, että se tuo todella hampaiden keltaisuuden esille. Vaalenukseenko siis? :D Lila on Matte Heroine, mattainen koostumus ja kestää huulilla kuin tauti. Kesto on siis äärimmäisen hyvä. Tämän piti jäädä ainoaksi punaksi, mutta kassalla maksaessa oli esillä muutama Viva Glam Miley Cyrus huulijuttu ja tuo kirkas Amplified Créme Viva Glam Miley Cyrus vei vain sydämeni ihanalla kirkkaudellaan. Niin herkullinen sävy! Tämä näkyykin mulla huulissa viimeisimmissä asukuvissa.

MAC  Eye Shadow 14,50€/kpl

Sitten luomiväreihin. Mä olen himoinnut siitä asti MACin irtoluomivärejä, kun ensimmäisen videon Youtubessa niistä näin. En kuitenkaan tätä ennen ollut saanut niitä ostettua ja olinkin onneissani, kun mulla oli Annie"MAC guru" mukanani. Hänen avullaan löysin ensimmäiset kuusi sävyä itselleni.


MAC Pro Palette 7,50€ // Pro Palette Large Single 19,50€


Ja koska tiedän, että haluan jatkossa ostaa näitä ihania luomivärejä lisääkin, ostin tämän 15 kappaleet tyhjän paletin. Nyt sitten innoissani odotelenkin seuraavaa kertaa, että pääsen ostamaan sävyjä lisää ;) Innoissani lisäisin nuo luomivärit palettiin ja tässä vielä tarkemmin kaikki sävyt.







Kaikki sopivat yhteen käytettäväksi, mutta silti samalla tarpeeksi monipuolinen. Neutraaleja ja vähän väriä. Tässä vielä swatchit.



Vähän eri valotuksella. Wedge ja Sketch ovat mattoja ja näistä ensimmäinen sopii hyvin myös häivyttämiseen. Sitten vain kaikki palettiin ja ihailemaan lopputulosta.



Pakko se on myöntää. Mä olen totaalisesti hurahtanut, menettänyt sydämeni, kajahtanut, ihan mitä vaan MACiin. Niiden tuotteet nyt vain ovat niin huippuja ja ihania, että pitäää varanne, jos sormenne niille annatte. Ne vie koko käden x)


Tällainen oli MAC saaliin. Aiheutinko himotuksia? :D Mitäs muuten sanotte?

Nyt ihanaa loppusunnuntaita. Mä lähden Taren kanssa iltalenkille ja rauhoittumaan uuteen viikkoon. Muiskis muruset <3

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Argh, todellakin aiheuttaa himotuksia! Ihania, käytännöllisiä värejä, muttei kuitenkaan lainkaan tylsiä!

    Mä just hommasin ison kasan Grimasia, ja seuraava rahanmenohetki on tatuoinnin ottaminen ensi kuussa, eli mä en pääse hamstraamaan MACin juttuja liian pitkään aikaan :'( Mutta sitten kun pääset, huhhei :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen himotusten aiheuttamisesta xD Ja samaa mieltä, värit eivät ole lainkaan tylsiä ollessaan käytännöllisiä :)
      Hihii, tsemppiä vaan ensi kertaan MACille ;) Ja vautsi, tatuointi! Itse en pystyisi :D

      Poista
  2. Huh, mikä setti! Tuossa on enemmän värikosmetiikkaa kuin mitä mulla on yhteensä :D Tuo puuteri kuulostaa kivalta, miten vaaleita sävyjä siitä löytyisi hyyyyvin vaalealle iholle? Ja tuosta meikkivoiteesta odotan jotain käyttörapsaa sit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, et oo tosissas. Käi sulta nyt vähän enemmän löytyy ;)
      Tuo puuteri on oikeasti ihan mun Holy Grail, parempaa ei ole. Muistaakseni mulla on toisiksi vaalein, eli tästä vaaleampikin vielä löytyy. Varmasti se voisi olla sulle sopiva. Ja mielestäni MACilla on todella hyvä sävyvalikoima. Meikkivoiteistakin löytyi TOSI vaaleita.
      Ja kyllä, toiveesi on kuultu. Käyttöraporttia tulossa :)

      Poista
  3. Voi jukra! Tommoiset kuvat aiheuttaa aina pieniä sydämenpysähdyksiä. Varsinkin noi luomivärit. Ja huulipunat. Ja kaikki! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän! :D Toivottavasti selvisit näistä pahimmitta himotuksitta ;)

      Poista
  4. Oi voi mitkä upeat ostokset ja mikä kunnon setti! Vaikuttaa kyllä hyviltä ostoksilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookki :) MAC on kyllä ihan yks lemppari :)

      Poista
  5. Noi huulipunat on tosi upean väriset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne ovat! pitääkin tehdä postaus, jossa tuo heroinekin näkyy huulilla :)

      Poista