Tropical smoothie

perjantaina, maaliskuuta 06, 2015

Mä olen ihan smoothie koukussa. Siinä missä ennen en niitä juuri koskaan tehnyt, olen tätä nykyä ihan onneissani kokeilemassa kaikkia uusia sekoituksia. Marjaiset smoothiet ovat edelleen suurta herkkuani ja ne pitävät nälän todella hyvin poissa. Kuitenkin viime viikolla serkkutyttöjen ollessa meillä kylässä tein ehkä niin herkullisen hedelmäsmoothein, että tämä on pakko jakaa teillekin. Määrät olivat ihan summanmutikassa heitettyjä, joten en osaa sanoa paljonko meni mitäkin, mutta testaamalla selviää.


TROPICAL SMOOTHIE

pakaste mangopaloja
banaani
avokado
tuoretta ananasta
hunajamelonia
mantelimaitoa
kaurahiutaleita


Vesi herahti kielelle. Pitääkin tehdä pian uudestaan.

Mikä on teidän herkkusmoothie?
Herkullista viikonloppua <3

You Might Also Like

14 kommenttia

  1. Ai nam!

    Oma "herkku"smoothieni on se perus: avokado, lehtikaali/salaatti/pinaatti, mustikka, puolukka, tyrni, banaani... sitten joskus bonuksena inkivääri lisäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole uskaltanut tekemään vielä vihersmoothieta. Pitäisi ehkä rohjeta :D Inkiväärikin on vielä testaamatta. Olen tällainen hitaasti lämpenevä :D

      Poista
  2. Kuulostaa namilta! Itse teen välipalasmoothien töihin; yksi rahka, banaani, vähän maitoa ja mansikoita. Helppo ja nopsa tehdä, pitää nälän kolmisen tuntia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mansikka-banaani-smoothie on kyllä niin hyvä! Rahkaa mäkin käytän useimmiten, mutta olen nyt välillä jättänyt poiskin.

      Poista
  3. Yummy, kylläpä näyttää herkullisetlta! Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Ooo kun herkullisen näköstä! Täytyypäs laittaa kokeiluun :)

    VastaaPoista
  5. Voi hyvänen aika kuinka osaakin vaikuttaa hyvältä! ♥
    Miltähän mahtaisi maistua ilman avokadoa ja melonia, kun olen itse niille kummallekin allerginen. Surettaa etenkin meloniallergia, kun tykkäisin aivan hurjasti hunajamelonista, sniiif :) Vesimelonia sentään voin syödä, onneksi! Kesäpäivien ihanuus, raikas vesimeloni... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä avokado ja meloni varmasti ihan hirmuisesti sinne makua anna. Kokeile ihmeessä ilman! Ananas on tässä kuitenkin suurimmassa osassa ;)

      Poista
  6. Näyttää ja kuulostaa hyvältä! Mantelimaitoa olen monesti miettinyt että voisi ostaa kokeiluun, mutta epäilyttää josko siitä tykkään. Onko siinä kuin vahva maku?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, mun mielestä siinä ei todellakaan ole vahva maku. Ja nuo hedelmien ja marjojen maut kyllä laimentaa sitäkin makua niin tehokkaasti. Suosittelen testaamaan. Samoin kookosmaitoa. Sekin on ihanaa :)

      Poista