Herkulliset talven maut huulille

torstaina, joulukuuta 03, 2015

Käsi ylös, kuinka moni hölvää huuliaan huulirasvalla näin talvikaudella? No mä voisin nostaa kädet ja jalat ilmaan! Mulla ei huulet kestä yhtään kylmiä ja kuivia kelejä. Saman tien alkaa rohtuminen ja mulla on vielä huono tapa, että alan pureskelemaan huulia. Ja voi sitä järkkyä näkyä mikä siitä sitten seuraa. Olinkin siis superhyper iloinen, kun postipate toimitti mulle yllätyspaketin. Iloisen hämmästyneenä pakettia avaamaan ja mitä ihanaa sieltä paljaistuikaan!


Ja mikä ihana herkullinen sisältö paketista paljaistuikaan! Baby Lips huulivoiteita talven ihanissa ja herkullisissa mauissa ja tuoksuissa.


Baby Lips Winter Delight kokoelmaan tosiaan kuuluu neljä eri voidetta; Sugar Cookie, Hot Cocoa, Sweet Apple ja Mint Candy. Super suloiset talviset korkit ja johan voiteiden nimet saavat veden herahtamaan kielelle. Äkkiä kuvat ja testaamaan.


Mä tykkään ihan hirmuisen paljon näistä huulivoiteista, mitkä antavat myös sävyä samalla huulille. Todella helpot huulituotteet, joilla saa freesattua päivän lookkia ja saa samalla pikkusen kosteutta huulille. Ei nämä ihan yhtä tehokkaasti kosteuta, kuin ihan perus huulirasvat, mutta minä olen ainakin pärjännyt näillä oikein kivasti arjen menossa.


Vakuutuin jo aika kovasti voiteiden pigmenttisyydestä, kun testasin ne kämmenselälle. Aivan ihastuttavia sävyjä. Hyvin pitkälti samat sävyt kuin kesällä tulleissa, mutta tuoksut ihan uudet. Pitihän ne tietysti kokeilla myös huulille.


Mint Candy on porukan vaalein voide. Kämmenselällä sitä ei oikeastaan edes erota, mutta huulilla näkyykin jo ihan kivasti. Aivan super ihana mintun tuoksu! Tosi herkku.


Hot Cocoa on oranssihtava ja mielestäni porukan pahimman tuoksuinen. Se tuoksuu kyllä kaukaisesti kaakaolle, mutta ei mielestäni tarpeeksi ollakseen täydellinen. Sävynä tykkään tästä kovasti.


Sugar Cookie on vahvasti pinkki ja mielestäni myös kaikista kuivin ja haasteellisin levittää tasaisesti huulille. Tuoksu on kyllä huumaava, mutta itse miellän sävyn kyllä kesään.


Sweet Apple, viimeisin muttei todellakaan vähäisin. Mun mielestä porukan paras voide! Aivan täydellinen sävy, aivan täydellinen tuoksu ja kosteuttaa myös parhaiten. Pelkään, että tämä ehtii loppua mulla talven aikana. Olen voidellut tällä huulet melkein joka päivä. Aivan ihana!

Sellainen ihana nelikko. Näitä voisin suositella jopa pukinkonttiin. Varmasti moni tyttö pitää näistä ja voipi olla, että itsekin sujautan tällaisiä pakettiin :)

*tuotteet saatu 

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Näissä on jotenkin tosi suloiset pakkaukset. <3

  VastaaPoista
 2. Nimet kuulostaa niin herkullisilta! Nam. Sweet apple näyttää sävyistä kivoimmalta. Pääsispä testaamaan, huulirasvaa kuluu nimittäin täälläkin ihan kiitettävää tahtia :D

  VastaaPoista
 3. Mun on varmaan pakko käydä kans hakeen tää lahjapakkaus vaikka itselle lahjaks, jos nyt joku muu ei sitä mulle osta, koska aina on tilaa muutamalle uudelle huulivoiteelle. :) Baby Lipseissä oon tykännyt just tuosta sävyttävyydestä ja ihanista tuoksuista tottakai.

  VastaaPoista
 4. Täällä kans yks huulien pureskelija! Aijjai meittii. Huono tapa :D

  VastaaPoista
 5. Niin söpöjä! Tossa vikassa on upea sävy!

  VastaaPoista
 6. Ihania ovat. Pukki voisi kuulla maman toiveen. Vinkit, vinkit!!😘😝

  VastaaPoista
 7. BabyLipsit ovat kyllä niin hauskoja :)

  VastaaPoista
 8. Ooh miten ihana ylläripaku, heikkona Baby Lipseihin, ei voi mitään, en aio kyllä ikinä kadottaa lapsen mieltä. :)

  VastaaPoista
 9. Tuo makea omppu näyttää hankinnan arvoiselta! <3

  VastaaPoista
 10. Kosteuttiko ne kunnolla huulia? Mä haluaisin kosteuttavan huulivoiteen pigmentillä, mut mulla oikeastaan kaikki on yleensä kuivattanu lisää, joten mulla on vaan 2 huulirasvaa mitä käytän... :) Pelkään että tulee se kierre et joutuu viiden minuutin jälkeen taas lisäämään :D Sweet apple näyttää parhaalta ja sopisi myös mun ihonväriin nätisti. Kivoilta kyllä näyttivät kaikki sulla! Hyvää viikkoa sinne :)

  Terkuin Noora

  VastaaPoista