Viikko 49

maanantaina, joulukuuta 07, 2015

Maanantai, taas saapuu aivan liian aikaisin kai
on liian helppoo olla onnellinen

Apulantaa, tunnistiko kukaan? Tää oli yksi koulun musiikkituntien lauletuin laulu. Tais olla melkein joka toinen tunti laulettavana. Lopulta meidän musiikkiluokka esittikin sen yleisölle. Mutta maanantai, se tosiaan saapui aivan liian aikaisin taas. Viikonloppu hurahti ohi ihan silmänräpäyksessä. Vähän harmittaa, sillä viikonloppu hipoi täydellisyyttä. Olen tämän päivän haikeana ajatellut vain viikonloppua ja yrittänyt pusertaa rankan työpäivän läpi viikonloppuna saaduilla energioilla. Ja onnistuinkin siinä. Nyt vihdoin sitten saan nostaa jalat ylös ja lepäillä loppu illan. Tänään on tosiaan saanut olla skarppina, vauhdikkaana ja suhata pitkin poikin. Vielä töiden jälkeenkin.


Viime viikolla joulukuu alkoi ja todellinen joulufiilistelykin siinä samalla. Koti on tosiaan laitettu aika pitkälti valmiiksi ja valot asennettu pihamaalle. Tiedättekö, mä voisin vaan olla tossa etupihalla ihastelemassa valoja ja fiilistelemässä niiden tuomaa tunnelmaa. Rakastan sitä! Joulu, parasta!


Oletteko kuulleet sellaisesta nettikaupasta kuin Chic Company? Mä olen seurannut heidän Instagramia vaikka kuinka pitkään ja kun sieltä hyppäsi silmiini huikea tarjous, päätin tehdä ensimmäisen tilaukseni. Tämän tilauksen tulen teille kyllä esittelemään vielä paremmin jossain vaiheessa. Olen rakastunut ja uutta tilausta himoitsen jo :D


Viime viikon liikunnat... Niitä ei ole. Tai siis en muista, että on. Mä meinaan unohdin viime viikolla mun kalenterin jonnekin syövereihin ja vasta tänä aamuna sitten töissä bongasin sen. Ja kappas vaan, viimeiset muistiinpanot oli tiistai aamulta. Eli liikuinko viime viikolla? Oman muistini perusteella en. Mutta nyt olen päättänyt olla itselleni armollinen. Nyt just kun en jaksa ja aika tuntuu katoavan, niin en pakota mahduttamaan liikuntaa mihinkään väliin jos se tuntuu liian haasteelliselta. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että liikunnat tulisi loppumaan, päinvastoin. Mä tulen palaamaan urheilun pariin entistä enemmän intoa täynnä, kunhan saan ensin muun jaksamisen kuntoon. Tässä puoli kunnossa en uskoisi salitreenistäkään tulevan juur mitään. Olen huomannut, että mielen voinnilla on oikeasti yksi suurin merkitys ja sitä mun pitää ehdottomasti alkaa hoitamaan tässä.

Viikonloppuna tosiaan mieltä tuli hoidettua ja voin miten täydellisyyttä hipova viikonloppu mulla tosiaan oli! Lauantaina lähdin ihanaisen Hannan pikkujouluihin ja voi miten ihana iltapäivä siellä oli! Kerron teille illasta vielä paremmin omassa postauksessaan, mutta tykitin ihan vaan muutaman kuvan instagramiin sieltä.Hannan luona tarjottavat on aina ihan superluokkaa! Mun mielestä aika hyvä veto, että suolaisena ruokana tarjotaan salaattia, sillä sitten voi hyvällä omallatunnolla maistaa kaikkea makeaa. Siis apua miten hyviä ne olikaan! En pystynyt syömään kaikkea mitä lautasella oli ja lopulta meinasi tulla oksennut siitäkin pienestä määrästä mitä olin syönyt. Ähky tuli. Sunnuntaina oltiinkin sitten taas superisti kevyemmällä linjalla.


Illan ihanainen emäntä <3 Ja paikallehan tosiaan saapui pari esittelijää, joista toinen on merkkinä mulle tuttu ja turvallinen, kun toinen taas uusi ja super mielenkiintoinen. Ei siis voi muuta sanoa, kuin erittäin onnistunut kokonaisuus.Eikä kemuista todella tarvinnut lähteä tyhjin käsin kotiin. Tietysti pikkujouluihin kuuluu lahjojen jako ja vaikka mun secret santa paljastuikin, niin olin superiloinen saamastani lahjasta. Uusi kaulahuivi lämmittämään kaulaan :) Ja goodiebagit... niitä tuli taas ihan vaan vaatimattomat neljä kappaletta. Voi Hanna! <3


Ja eilinen sunnuntai. Voi super! Me Niksun kanssa meinaan nautittiin toisistamme muutaman tunnin ajan vihdoin siellä Flamingo Spassa ja voi onnen päivää! Siellä tunnelmassa stressitaso kyllä pieneni ja se kun sai olla oman rakkaansa kanssa ilman sen kummempia ajatuksia. Sovittiin, että jätetään ihan kaikki murheet kotiin ja nautitaan vaan olosta ja onnistuttiin! Eilinn päivä oli niin rento ja tuli illallakin uni paljon normaalia aiemmin :D Hyvä vaan!


Eilen vietettiin myös 98. itsenäisyyspäivää, mutta mehän ei ehditty Linnan juhlia katsomaan. Tietysti muuten oli sekin asia mielessä ja laitoinkin instaan viime vuoden itsenäisyyspäivän lookkini. Tuo sinivalkoinen meikki oli kyllä tosi kiva :)

Mutta hei, mitäs teille? Onko mulla yhtään kohtalontovereita? Liikuntojen suhteen siis. Vai oletteko tykittäneet vaan menemään koko ajan reippaina? :)

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Huh mitkä pikkujoulut, neljä goodiebagia! :D Mulla oli liikuntojen suhteen viime viikko hyvä, 6/7 päivää tuli urheiltua. Tosin "urheilu" alkaa olla jo ehkä väärä termi, mutta pääsen mä vielä aika lujaa. :D Kivaa uutta viikkoa, kivaa kun pääsitte Flamingoon! :)

  VastaaPoista
 2. Vitsit miten ihana toi sun itsenäisyyspäivämeikki <3 Liikunnat on jääneet aika vähille viime aikoina, enkä enää kulje edes työmatkaa pyörällä, kun matka piteni niin paljon. Harmittaa oma saamattomuus liikunnan saralta, mutta jouluvalmistelut vie niin paljon aikaa. Voisikohan nyt jo hyvällä omatunnolla jättää suuremmat liikuntasuoritukset ensi vuodelle? Kauhealta kuulostaa, mutta eikai se niin vakavaa ole..

  VastaaPoista
 3. Ensinmäisenä: jännä sattuma, mulla alko soimaan tänään toi biisi päässä... Joten kun avasin tän blogin en voinu uskoa silmiäni että sulla alkoi juuri noilla Apulannan sanoilla tän päivän teksti :D Wau. Mutta on kohtalontovereita, mullakin on liikunnat jääny viime viikolta hävettävän vähille... Kerta salilla ja kaksi kertaa lenkillä, nekin vaan puolen tunnin kertahyppelyjä. Mutta uusi viikko, uudet kujeet... Saa nähä miten käy. Tsemppiä sullekin, sulla on kyllä ihan mahtava tää blogi <3

  Terveisin Noora

  VastaaPoista
 4. Toi meikki on niin kaunis!! Ja voi että mitkä juhlat teillä on ollut :))! Love it!

  VastaaPoista
 5. Hyviä ajatuksia liikunnasta. Samojen pohdintojen äärellä siis ollaan :)

  VastaaPoista