Joululahjatoiveita

tiistaina, joulukuuta 15, 2015

Mulla on ongelma. Tai no ei se periaatteessa ole ongelma. Meinaan mulla ei ole oikeastaan mitään joululahjatoiveita. Ei mitään. Arvatkaa kun multa on kysytty, Niksu varsinkin, että mitä mulle voisi hommata lahjaksi, niin mä olen mennyt itsekin ihan lukkoon. En meinaan ole keksinyt oikeastaan mitään. Pähkäilemällä pähkäilin, että mitä mä oikeastaan voisin haluta. Multa ja meiltä kun oikeastaan löytyy jo kaikkea mitä tarvitaan. Lahjakortit vaateliikkeisiin on aina hyviä. Vaatteita kun on aika ajoin kuitenkin ihan hyvä uusia. Ja mulla olisi himotuksena pistää koko vaatekaapin sisältö uusiksi. Tietysti tärkein kaikista haluamistani asioista on yhteistä aikaa ja rakkautta. Mutta jos toinen nyt jotain haluaa antaa, niin jotainhan sitä oli keksittävä.


Pitkän pähkäilyn tuloksena...

 • Polar Loop aktiivisuusranneke valkoisena. Kuten viime postauksessa kirjoitin, alan todella asennoitumaan siihen, että kunnon remontti kehon ja tottumusten kanssa tullaan tekemään. Olen kateellisena katsonut Skeitin ja hänen aktiivisuusrannekkeen yhteiselämää, joten oma ranneke olisi todella kiva. Tämä oli oikeasti ainut hyvä minkä keksin lahjatoiveeksi.
 • Canon 35mm 1.4 objektiivi on ollut kyllä pitkään himotuslistalla, mutta sinne se varmasti jääkin. Tänä vuonna sovittiin, että ei todellakaan osteta mitään kallista. Mutta tuo olisi sellainen objektiivi minkä haluaisin kovasti.
 • Tää on vähän tyhmä toive, mutta uusin kosmetiikkahimotus on Urban Decayn Gwen Stefanyn suunnittelema paletti. Ei todellakaan mikään välttämätön, mutta olisi oikein kiva lisä kokoelmaani :D
 • Ja sitten tuli mieleen, että Iittalan Teema astioita voisin haluta vähän lisää. Kulhoja, neliskanttisia kulhoja, kuppeja siinä isommassa koossa ja no, noita tarjoiluastioita. Ne mulle kelpaa aina.
Ja tässä oli kaikki mitä keksin. Mulla kun ei oikeasti ole millekään nyt sellaista suurempaa himotusta. Olen joko tullut vanhaksi tai sitten meillä on vain niin paljon tavaraa, ettei tartte mitään. Yhteistä aikaa ja yhteistä tekemistä, se olisi kaikista tärkein ihan kaikkien läheisteni kanssa. Ja haluaisin saada myös tämän meidän kodin kuntoon. Siihen tosin tarvittaisiin sellainen asia kuin lottovoitto. Josko meille sellainen suotaisiin :)

Mitäs ihanaa te toivotte lahjaksi?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Meillä on sovittu ettei aikuisille osteta lahjoja; problem solved :D Jos jotain pitäisi toivoa niin ehkä jokin lahjakortti hemmotteluhoitoon olisi ihana - tosin sellaiseen voitin lahjakortin ja olenkin joulun jälkeen menossa xD (kerrankin tuuria arpajaisissa!)

  VastaaPoista
 2. Mä olisin kans halunnut joululahjaksi uuden objektiivin, mutta mies halusi, että tänä vuonna ostetaan vähintään kolme lahjaa tietyssä budjetissa, joten nyt jäi taas objektiivit saamatta. Noh, jos itse sitten raaskisi ostaa jonkun objektiivin joulun jälkeen alennuksista :).
  Oi ja toi UD:n Gwen Stefanyn paletti on ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Nyt joudun tunnustamaan, että meidän yhteiselo on ollut katkolla tämän joulukuun ( olotila: eijaksaeipystyeikykene). Mutta alkaa taas entistä tehokkaammin vuoden vaihteen jälkeen :D
  Mun lahjalistan kirjotin eilisen lenkin jälkeen; otsalamppu, juoksupipo ja juoksuhanskat.
  Muuta en tarvi ;)
  -Skeit-

  VastaaPoista
 4. http://hintaseuranta.fi/tuote/sigma-35mm-f14-dg-art-hsm-objektiivi/1181226
  Sigma 35 mm f/1.4 Art on kans aika nami, aika uusi ja noh puolet halvempi. Mutta on se silti kääk hintava!

  VastaaPoista