Livbox - marraskuu 2015 arvostelu

keskiviikkona, joulukuuta 09, 2015

Olin ihan ihmeissäni, missä mun joulukuun Livbox oikein luuraa. Ehdin jo nähdäkin osan sisällöstä, kun moni siitä ehti instagramiin laittaa kuvaa. Aloin jo olla huolissani, mihin mun boxi oli oikein hukattu. Onneksi vihdoin tänään sain senkin sitten käsiini. Eli se tietää taas sitä, että käydään nopeasti vielä viime kuun boxin sisältö läpi.


Tykkäsin kyllä viime kuun boxin sisällöstä paljon, mutta harmillisesti moni tämän boxin tuotteista pääsi vain kerran kokeiluun. Kolmea tuotetta en edes avannut. En tiedä mikä ihme mua vaivaa, mutta nyt en vain saa mitään aikaiseksi. Kauheasti on tehtävää ja mun to do-lista sen kun pitenee, mutta en saa siitä vain mitään tehtyä. Mutta asiaan.

Yllärinä tullut Jordan Easy Reach Flosser hammaslankaimet oli yksi tuotteista, joita en edes avannut. Mulla on käytössä juuri toinen, joten en viitsinyt turhaa avata pussia. Tämä saa jäädä odottamaan toisen lankaimen loppua. Toinen ylläri Calvin Klein Eternity Now, on ihan super ihanan tuoksuinen! Raikas ihana kukkaistuoksu vetosi ainakin minuun todella hyvin. Tämä on hajuvesi, jonka voisin kotiuttaa täysikokoisenakin.

Rich Pure Luxury Argan Oil Rejuvenating Elixir hiusöljy oli oikein kiva, mutta ei nyt yltänyt minun kärkikolmikkooni. Boxissa aiemmin tullut Wellan Eimi BB-voide, Moroccanoil ja Biozell arganöljy on mun suosikit. Tämä testerikokoinen öljy on tosin ihan kiva ottaa matkalle tai vaikka uimahalliin mukaan, kun tuote kuitekin toimii ihan kivasti ja pakkaus ei vie paljoa tilaa.

Labello Care & Colour oli tuotteista toinen, jota en edes avannut. Mä innostuin niin paljon jokunen aika sitten saamistani Baby Lipseistä, että tämä oikeastaan pääsi unohtumaan niiden takia. Nyt kun muistin taas, niin pakko kaivaa tämä jemmasta ja testata, että onko yhtä kiva kuin Babyt.

Head&Shoulders Classic Clean Shampoo on vanha tuttu ja voin kertoa sen olevan oikein kiva tuote. Pesee hiukset hyvin, ainakin oma sekä Niksun hiuspohja tykkää siitä ja tuoksukin mukavan raikas. Tämä puteli tosin hävisi samointein mun kokoelmasta Niksun käyttöön, joten itsehän en tätä sen kummemmin testannut.

Herbina Moisture Balance pääsi testiin myös vain yhden kerran. Mulla on nyt menossa sellainen aika massiivinen kasvohoitojuttu, josta kerron teillekin ihan pian, on muut kasvohoitotuotteet hetken aikaa mulla pannassa. Tykkäsin tästä Herbinasta paljon ja se koskteutti myös oikein kivasti. Voitteko kuvitella, mun superrasvainen iho oikeasti tällä hetkellä tarvitseeki kosteutusta. Tätä voisin siis suositella muillekin kosteutusta tarvitseville.

Lumene Bright Now Vitamin C heleyttävä BB-voide oli tosiaan Sanna-Emilian valitsema tuote boxiin ja se oli ihan kiva. Ihan kiva sen takia, että vaikka sen sanotaan olevan light sävy, on se minulle silti liian tumma sekä punasävyinen. Testasin tätäkin kasvoille vain kerran, mutta lopputulos oli niin punakka ja tumma, että eihän sitä ihmisten ilmoille kehdannut lähteä. Harmi, koska tuote muuten tuntui kasvoilla erittäin ihanalta ja sopivan peittävältäkin.


Ja kolmas tuote, joka ei vielä päässyt testiin on Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover. En vain ole nyt kamalasti meikannut silmiä vahvasti, että olisin tarvinnut silmämeikinpoistoainetta. Mulla kun on ollut tää saamattomuus ja väsymys, on meikitkin olleet vähän heikkoja. Mutta testiin menee tämäkin vielä ihan varmasti.

Kokonaisuudessaan edelleen sanon, että boxin sisältö oli oikein kiva ja monipuolinen. Joulukuun boxia sitten seuraavaksi kehiin :) Ihan mielenkiinnosta, oliko teille kenellekään tuo Lumenen BB-voide sopivan sävyinen?

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. En ole boksin tilaaja, mutta aiemmin olen tuota bb-voidetta saanut näytteen ja vaalein sävy on todellakin aika tumma vaaleaksi. En kehdannut myöskään ulos se naamassa. :D

    VastaaPoista
  2. Mulle tuo light-sävy oli just eikä melkeen hyvä, ja oonki käyttäny sitä nyt ihan joka päivä tän kuukauden ajan :D

    VastaaPoista
  3. Minä kalpeanaama levitin tuon BB-voiteen BeautyBlenderillä ja sain sen sillä tapaa hyvin itsellenikin sopimaan - tokikin varsin ohuelti tuota tuli laitettua.. Eli kannattaa kokeilla voisi ihmeellinen meikkimuna avittaa teitäkin tässä asiassa. :)

    VastaaPoista