Viikko 51

maanantaina, joulukuuta 21, 2015

Voihan lentsun ryökäle. Räkää sitten vaan riittää. On riittänyt koko viikonlopun, eikä se vaan vieläkään tunnu loppuvan. Taidan niistää aivonikin tässä samalla. Ihan kamala olo on ollut. Lämpöä pitää yllä koko ajan, mutta ihmekös tuo. Missään vaiheessa en ole oikeastaan ehtinyt kunnolla sairastaa ja levätä. Vain perjantai iltana kahdet päikkärit. Kaiken huipuksi taisin tartuttaa Niksunkin. Toinen on ihan voimaton ja huono vointinen. Täällä me siis, sairastuvalla. Töitä on pitänyt kovasti painaa, viikonloppu meni lahjaostoksilla ja maalata olen yrittänyt aina, kun vain tilanne ja vointi on sallinut. Mutta pakko kai se on tässä vaiheessa myöntää tappionsa. Ei nyt sit vain ehditty saamaan vierashuoneen remonttia valmiiksi ennen joulua, vaikka tarkoitus oli. Ehkä sitten joulun välipäivinä sitä voi jatkaa. Joulusiivouskin tekemättä vielä. Nyt ei mee kovin vahvasti.


Oma vika, mitäs ei aloitettu aiemmin hommia. Tai aloitettiin, mutta koko ajan joku homma ollut esteenä. Ja eihän se remontti tuolta mihinkään karkaa. Olisin vain halunnut näyttää valmiin huoneen perheelleni, joka tulee siis joulupäivänä meille viettämään kakkosaattoa. Kuten yleensä meillä on ollut tapana. Onneksi he ovat tottuneet siihen, että tämä meidän koti on yksi projekti ja aina vain keskeneräinen. Mutta kuten teille jokunen hetki sitten puhuin, niin tulevana vuonna opetellaan tekemään to do-listoja ja suorittamaan asiat deadlineihin mennessä.


Ja voi joulu. Se pääsi minut kyllä tänä vuonna vähän yllättämään. Jotenkin se tuli nyt ihan varkain. Lahjat on nyt sillä mallilla, etten edes tiedä puuttuuko multa jotain vielä. Ruoka ostoksia en ole juurikaan miettinyt ja se siivous. Tarvitseeko sitäkään tehdä, kun tää koti on muutenkin kuin pommin jäljiltä. Kinkku on sentäs hommattu, se kun saatii töistä.Pliis, sanokaa etten ole ainut, joka on näin jäljessä ihan koko joulun suhteen. Kuusi! Kuusikin on laittamatta. Tää himputin lentsu, se tuli nyt häiritsemään tähän pahasti. Nyt mä kuitenkin lähden maalaamaan tässä pienessä lämmössä. Eihän se nyt kovasti pahaakaan voi tehdä.

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Meilläkin flunssan kourissa, pirun sitkeä flunssa onkin... Onneksi ei tarvitse miettiä mitään jouluruokia, koska emme vietä joulua kotosalla.

    VastaaPoista
  2. Paranemista <3 Mun luottokamat: sarvikuonokannu, Otrivin Menthol nenäsuihke ja Professorin Nenävoide. Täällä aletaan olla siinä vaiheessa et valvotan naapureita kaiket yöt tällä yskimiselläni ja räkään tukehtumisellani, jessus...

    VastaaPoista
  3. Kovasti toipumisia! Me ollaan aina laitettu kuusi aatonaattona joten en näe että sen kanssa olisi myöhässä. :D

    VastaaPoista