Meidän Joulu

tiistaina, joulukuuta 29, 2015

Vähän harmittaa, kun katsoin kameran saldoa meidän joulusta. Kovin on vähäinen. Siitä sen taas tietää, että on ollut aivan liian ihanaa muistaakseen kameran olemassaoloa. Jos voisin yhteen sanaan kiteyttää meidän joulun, IHANA. Rakkauden täyteinen päivä ja ikävähän sitä jäi. Vaikka vielähän noita varmasti tulee lisää ♥ Ainut mistä voisin hieman harmitella, niin tuo ukko kultain joutui olemaan jouluaattona yön töissä. Mutta sekin olotila korjaantui kyllä heti seuraavana aamuna hänen tullessaan viereeni.
   Meillä on siis tosiaan tapana viettää joulupäivänä kakkosaattoa tässä meidän luona ja näin oli tänäkin vuonna. Äiti, isäpuoli, siskon sekä veljen perheet tulivat tähän meille. Syötiin mahat tupaten täyteen ja jaettiin lahjat. Naurettiin ja nautittiin. Eikös se olekin tarkoitus.


Mulle tosiaan tuli pieni kiire ja paniikki. Siivosin meinaan vielä jouluaattoyönä kotis kuntoon. kun täällä oli remontti vielä niin pahasti kesken. Nyt se onneksi alkaa olla jo voiton puolella. Sain kodin kohtuu hyvälle mallille, vaikka tää on kyllä silti aika pommin jäljiltä. Eipä nuo perheenjäsenet sitä nyt sen ihmeemmin katso. Kunhan sisälle mahtuu :DRuoat me ollaan aina ostettu valmiina kaupasta. Mä kun en ole niin taitava ruoanlaittaja, turvaudun sen vuoksi ainakin jouluna valmiisiin ruokiin. Noita me on syöty aika pitkälti aina. Hyvin maistuu kaikille. Kinkku oli tänä vuonna harmillisen pahan makuinen. Sain sen töistä lahjana, joten ei niin paljoa haitannut sen hukkaan meno.Mä jätin tänä vuonna pipareiden koristelun noiden rakkaiden lapsukaisten hommaksi. Siinä olikin tekemistä ja suloisia kädenjälkiä niihin tulikin :) Ja niin suloisesti lapset leikkivät yhdessä. Illalla vielä pelattiin siskon lapsien kanssa muuttuvaa labyrinttiäkin :)Siellä ne tädin rakkaat, pienet lahjojen jakajat ♥ Voi sitä lapsen iloa, kun paketteja saa ja niin kiva homma, kun saa jakaa paketit saajilleen. Ihania lahjoja sain tänäkin vuonna. En kyllä odottanut mitään, kun sovittiin ettei tänä vuonna tuhlattaisi niin paljon. Vaikka mä kyllä saatoin vähän ostella :D Vilautan teille lahjat toisessa postauksessa.

Mutta sitten olisi vielä yksi pieni paljastus. Tai pieni ja pieni... Tämä tapahtui jo kyllä ennen joulua ja multa lähti ihan jalat alta...


Mun rakas ihana mies sitten meni ja kosi ♥ Tämä ei siis ollut mitenkään itse jouluun liittyvä, mutta rakas kälyni Skeit nappasi ihan hauskan kuvan meistä, joten ajattelin sen nyt samalla vilauttaa teille. Ja paljastaa tämän meille ison asian tännekin. En voi muuta sanoa, olen onnellinen ♥♥

Kiteytettynä, ihanaa ja onnellista. Se on mun fiilis ♥

You Might Also Like

17 kommenttia

 1. Onnea hirmuisesti!♡♡ samanlainen juttu tapahtui täällä sunnuntaina, tytön ristiäispäivänä :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanaa, onnea onnea onnea! Tulipas onnellinen olo teidän puolestanne ♥

  VastaaPoista
 3. Onnea kovasti! <3 Kosinta on ihana juttu, mä olen aina ihan haikea kun omasta kihlauksesta on kohta jo 14 vuotta, voisiko saada uusinnan? :D Kivaa loppuvuotta teille!

  VastaaPoista
 4. Oouu maii!! Onnea superisti teille! <3

  VastaaPoista
 5. Onnea! <3 <3
  Muuttuva labyrintti on just paras peli lasten kanssa pelata! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea vielä tätäkin kautta muru <3 Soooo happy for you <3

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihanaa, suuresti onnea! <3

  VastaaPoista
 8. Oiiiii ONNEAONNEA murunen! <3 Katsoin tätä kuvaa jo facessa ja mietin, että ihanempaa joululahjaa ei ole kuin tuo!! :))

  VastaaPoista