Lisää ja lisää joulua

keskiviikkona, joulukuuta 02, 2015

Okei, pahoittelen jo etukäteen tätä jouluöveriä, minkä saatan tänne blogiin tuoda tässä kuussa. Mutta sehän on täysin sallittua! Jos meillä eilinen meni joulua laittaessa kotiin, niin tänäänhän sitä aikaa vasta meni. Vasta hetki sitten tulin sisälle ja yritän tässä lämmittää jäätynyttä nenääni. Onneksi saunaan pääsee ihan kohta. Eilen siis tosiaan laitettiin joulu juttuja tänne sisälle, mutta sehän ei meille joulun rakastajille riitä. Tänään on sitten koristeltu tuota meidän remontin vallassa olevaa pihaa nätimmäksi. Valoja, lisää valoja vaan :)

Pakko myöntää, että mua ihan pikkasen harmittaa tuo pihan kunto. Remontin jäljet on vaan vielä niin kamalat ja noista sorakasoista me ei vaan ehditty päästä eroon. Jää siis ensi kesää odottamaan nuo isot kummut. Mitäs kuitenkin sanotte valoista? Me Niksun kanssa ollaan ehkä eniten innoissamme noista talon harjaan laitetuista punaisista valoista. Ne loistaa niin hienosti vaikka kuinka pitkälle. Ja tietysti huvimaja, se näyttää varmasti jatkossa joka joulu samalta. Me vaan rakastetaan valoja ja niitä saa olla paljon ;) Onhan tuossa hommaa laittaa ja tietysti pois otossa myös. Punaiset valot saavat odottaa varmaan kesään asti pois ottoa. Oli meinaan vähän vaarallisen liukasta Niksun hillua tuolla katolla. Meillä kun ei ole tarpeeksi pitkiä tikkaita.

Nyt mä lähden lämmittämään syväjäätyneen kroppani saunaan. Ja fiilistelen tätä tunnelmaa <3

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ihana on teijän talo ihana joulu. Täällä lämmössä nyt köllötellää. Ihanaa on Terkut äiti

  VastaaPoista
 2. Näyttää kyllä niin kauniilta. <3 Kyllä noita varmasti jaksaa katsella! Kunpa saataisiin vielä lunta...

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallista :). Valoilla saa niin paljon aikaan.

  VastaaPoista
 4. Huvimaja ja valoporo mun suosikkeja! Ihanaa. Huomenna me laitetaan joulu kotiin ja ihmetellään pojan kanssa ensimmäistä joulukuusta yhdessä :)

  VastaaPoista
 5. Näyttää ihanalta! Huvimaja niin tunnelmallinen <3

  VastaaPoista
 6. Sä voisit käyvä laittamassa meillekin joulun. Muuten vaatehuoneessa pitäisi olla ne mistä oli puhe aiemmin,jos muistat?

  VastaaPoista