Livbox - lokakuu arvostelu & marraskuu 2016

keskiviikkona, marraskuuta 16, 2016

Nyt tämän remontin myötä, kun jokainen huone pitää ensin tyhjentää ja täyttää uudestaan tavaroilla, on antanut mulle ihan mielettömän kovan innon käydä kaikki tavarat läpi. Heittää pois turhat, laittaa jakoon sopimattomat ja järjestellä kaikki ihanasti oikeille paikoilleen. Ihan parasta oli käydä läpi vierashuoneessa sijaitseva lipasto, joka on täynnä kosmettiikkaa. Järjestelin kaikki purkit ja purnukat uudestaan ja pistin pois itselleni sopimattomat ja tupla kappaleet. Testattavaa on niin paljon, että tuplilla en tee mitään. Ihan parasta oli kuitenkin järjestää kaksi ylintä hyllyä, jotka sisältävät pelkästään meikkejä. Harmillisesti kaikki mun meikit ei mahdu niihin lokeroihin, osa on vessassa, mutta se järjestely. Ah, mikä onnen hetki siitäkin tuli :D Ja tiedättekö mitä käytin apuna? Tyhjiä Livbox laatikoita. Nuo mustat laatikot ilman kantta erottelee sopivasti lipastoa omiin osioihin ja nyt ripsarit, luomivärit sun muut on omissa lokeroissa. Pakko kyllä myöntää, että aloin himoitsemaan vähän sopivampaa lipastoa, kuin tuo meidän Hemnes on niin iso...

Livbox laatikoista siis sopivasti aasinsiltana lokakuun Livboxin arvoteluun sekä tutkitaan tämän marraskuun boxin sisältö. Onko lokakuun pettymyksestä selvitty vai auttoiko marraskuun boxi vasta pääsemään asiasta yli?


Lokakuun boxi oli tosiaan täynnä pelkästään testeriä ja matkakokoa. Boxin sisälle oli ujutettu varmaan viime hetkellä Iberon häivytyssivellin kompensoimaan tätä tuotteiden surkeutta. Tai siis eihän itse tuotteissa ollut mitään vikaa, vaan niissä kooissa. Ja ne koothan ne pettymyksen aiheutti. Boxin hinta ei täyttynyt näillä tuotteilla ollenkaan. Silti pääsin tutustumaan uusiin ihanuuksiin, tai lähinnä yhteen mahtavuuteen.

Vichy Pureté Thermale puhdistusgeelinäyte on teillä tietämättömillä. Tuo pikkuinen näyte pääsi katoamaan tässä remontin yhteydessä jonnekin. Laitoin sen varmasti taas sinne jemma-nimiseen paikkaan, mikä tarkoittaa sitä, että tuote on visusti hyvässä tallessa. Ei siis pelkoa, että pussi pääsisi tyhjentymään :D

L'oréal Paris Pure Clay Purify kasvonaamiolla on valitettavasti sama kohtalo. Tosin, nyt on pakko myöntää, etten välttämättä olisi tätä edes kokeillut. Tästä tulen kirjoittamaan teille ihan lähiaikoina. Nimittäin raskausajan kosmetiikka postaus on tulossa.

Moroccanoil on tosiaan jo kertaalleen tullut boxista ja jo silloin totaalisen ihastuneena ostin itselleni täyden pullon. Tämä testeri pääsee uuteen kotiin Minnalle, joka ei tätä ole vielä päässyt testaamaan.

Sitten tuote, joka saa multa pelkkää plussaa. Lumene Lähde Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar-puhdistusvesi oli aivan mielettömän ihanaa! Mähän onnistuin käyttämään tuon putelin loppuun jo aika päivää sitten. Ihana putsauksen viimeistelyyn ja iho ei jäänyt tämän jälkeen lainkaan kiristäväksi. Päinvastoin. Iho tuntuu hoidetulta ja kosteutetulta. Iho oli tämän jälkeen hoidetun näköinen. Tykkään!

Iberon häivytyssivellin, oikein kelpo kaveri. Ei vedä vertoja mun suosikeille MACille tai Sigman siveltimille, mutta toimii tämäkin oikein passelisti. :)

Palmolive Smooth Delight on entuudestaan tuttu. En viitsinyt siis tätä matkakokoa avata, kun mulla on saippuita muutenkin vaikka muille jakaa. Oikein toimiva kaveri ja sopiva matkalle mukaan.

Tresemme Heat Defence Styling Spray lämpösuojasuihke todella jäi käyttämättä, kuten viime postauksessa epäilin. Mä en ole hiuksia laittanut lähiaikoina ollenkaan. Mitä nyt pessyt ja kuivashampoolla välillä kohentanut ulkomuotoa. Lämpösuojiakin löytyi multa useampi erilainen kaappeja läpikäydessäni, joten voipi olla, että tämäkin lähtee eteenpäin.

Lokakuun boxi jäi siis tuntemuksiltaan vähän alavireiseksi, varsinkin tuotteiden kokojen takia. Jos tämä olisi ollut ensimmäinen boxi minulle, olisin kyllä oikeasti ollut todella pettynyt.


Mennääs sit kuitenkin siihen uusimpaan eli marraskuun boxin sisältöön. Nyt näytti sentäs vähän paremmalta. Boxiin oli sujautettu viisi virallista tuotetta sekä kaksi ylimääräistä. Boxista löytyi täysikokoisia tuotteita kaksi ja matkakokoisia oli sitten kolme.

Flower by Kenzo tuoksunäyte sekä Atkinsin pikkupatukka oli boxin lisätuotteita. Atkinsin patukka meni kaappiin jemmaan ja Kenzo lähtee jakoon. Mulla tuota tuoksua on joskus ollut eikä se koskaan päässyt käyttöön. Ei osu omaan nenään hekumallisena.

Korres White Tea puhdistusgeeli vaikuttaa mielenkiintoiselta. Kasvipohjaisista puhdistavista ainesosista valmistettu geeli puhdistaa ja raikastaa ihon hellävaraisesti. Geeli jättää huuhtelun jälkeen iholle kauraproteiinin kosteuttavan kalvon. Kuulostaa hyvältä itselleni näin talvikaudella. Valkoisen teen uute on voimakkaasti antioksidanttinen ja ihoa tasapainottava. Tämän ei tosiaan pitäisi kuivattaa ihoa vaan antaa soluille energiaa. Testiin menee heti.

Dermosil huulikiilto Carnival Pink on toinen boxin täysikokoisista tuotteista. Mä olen Dermon tuotteiden kova käyttäjä ja löytyykin monen monta suosikkia. Olinkin siis todella iloinen päästessäni testaamaan tätä huulikiiltoa. Tällaista en olekaan vielä tilannut, vaikka välillä on mieli tehnyt. Tämä huulikiilto lupaa samalla kosteuttaa kun antaa huollitellun ilmeen ja sävyä huuliin. Menee siis tämäkin testiin.

Schwarzkopf got2b Glued Blasting Freeze hiuskiinne on taas näitä tuotteita, jotka saattavat jäädä multa testaamatta. Lakkaa käytän aina silloin tällöin harvakseltaan, mutta hiustuotteista ehkä kuitenkin eniten. Siis putsareiden jälkeen tietysti. Niksu tosin ilmoittautui jo innokkaaksi testaajaksi. Hän kun on meistä se, joka yleensä laittaa hiukset siististi kun jonnekin lähdetään. Jos mamma on siis huolehtinut leikkauksesta ajallaan :D Tämän pitäisi antaa äärimmäistä kiinnitystä ja pitoa. Sehän siis nähdään. Turautan Niksun päähän, jos omaani en saa aikaiseksi ;)

Sosar Sacred Forest Peat Mask turvenaamio on kuin tehty iholleni. Turvenaamion pitäisi tasapainottaa ihon talineritystä joko lisäämällä tai vähentämällä sitä ihon tarpeiden mukaan. Vaikka mulla on tässä raskauden aikana iho parantunut huomattavasi, pelkään jo paihoin palaavani vanhaan raskauden jälkeen. Naamion sanotaan hidastavan ihon ikääntymistä sekä syväpuhdistavan ja kosteuttavan ihoa. Pitäisi vielä epäpuhtaudetkin poistaa jättäen ihon tasaiseksi ja pehmeäksi. Sopii viikottaiseen käyttöön ja muuallekin kuin kasvoille, päänahka ja vartalokin kiittävät tuotteen käytöstä. Aikamoinen tehotuote, sanoisinko. Kiinnostaa kyllä kovasti testata, mutta miten mä silti vähän epäilen tämän kaikkia vaikutuksia? :D

Viimeisenä vielä Lumenea. Lumenehan todella uudistui tässä ihan hetki sitten ja kyllä on kiva pääst testaamaan näitä uutukaisia. Valo Bright Eyes All-In-One heleyttävä ja korjaava silmänympärysvoide pääsee todellakin testiin. Samanlainen tuubi voiteella, mikä on aiemminkin tullut boxista. Kuinkakohan paljon sisältö on siitä muuttunut? Mutta tuubi saa pumppunsa ansiosta pelkkää plussaa. Tämä hajusteeton, silkkiseltä tuntuva voide tekee ihosta kesteutetun ja virkistyneen näköisen. Voide on suunniteltu häivyttämään tummuttta ja turvotusta saaden katseen näyttämään raikkaalta ja nuorekkaalta. Aamuin illoin käyttöön soveltuva. Kyllä, tämä on nyt ensimmäisenä kaapista saatavilla. Tätä testaan enemmän kuin innoissani.


Kokonaisuudessaan marraskuun boxi oli mielestäni ihan onnistunut. Innolla lähden taas tuotteita testaamaan ja osaan jo arvata, mitkä suosikeiksi nousee. Mitä te tykkäsitte marraskuun sisällöstä?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Itse kyllä tykkäsin marraskuun boxin sisällöstä vaikka sieltä itselleni entuudestaan tuttuja tuotteista oli mm. tuo Sosar. :)

    (https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/11/livbox-marraskuu-2016.html)

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä marraskuun parhaat oli varmaankin Korres ja Lumene, vaikka kumpaakaan en oo vielä ehtinyt testata :D tuossa Sosarissa muuten luki ettei suositella raskaana oleville :/ aloin miettimään että mitäköhän myrkkyä siinä sitten on? No, pitänee itse testata sitten tammikuussa kun baby on syntynyt :)

    VastaaPoista