Vaippakakku

perjantaina, marraskuuta 04, 2016

Eilen tuli täyteen 32+0 viikkoa ja enää kahdeksan laskettuun aikaan. Lasken jo päiviä siihen, koska meillä on tässä välissä vielä niin paljon tekemistä, että ihan päätä huimaa. Miten ihmeessä sitä ehtii tehdä kaiken. Kaiken lisäksi meillä on ollut hieman huolta. Eilen sain suunnata synnytyssairaalan päivystykseen. Onneksi käynti oli periaatteessa turha, kaikki olikin hyvin, mutta kyllä tuo pieni poika saa jo tässä vaiheessa meidät vanhemmat ihan huolesta soikeaksi. Heräsin eilen aamulla kuudelta tekemään töitä, kuten olen tehnyt tiistaista asti. Poika on heräillyt samaan aikaan ja ihan viimeistään kympin aikaan hänellä alkaa jumppatuokio. Mutta eilen ei sitten tuntunut mitään. Ei niin mitään. Edellisenä iltana saunassa ihmeteltiin, miten paljon poika punkee päätä tai pyllyään niin kovaa ulospäin, että onkohan siellä kaikki hyvin. 11 aamulla maltoin odottaa ja sitten huoli vei voiton. Oli pakko soittaa päivystykseen. Sieltä käskettiin heti tulla käymään tarkistuseen, että kaikki on pienokaisella varmasti hyvin. Kyllä vaan säikytti. Olin käyrillä 45min ja siinä vaiheessa hän sitten heräsi. siinä ajassa tuli 40 liikettä ja sydänäänet erittäin tasaiset ja hyvät. Voin kertoa, että siinä vaiheessa tippui iso kivi sydämeltä. Silti tarkistettiin vielä ultralla ja sisätutkimuksella, että kohdunsuu on vielä kiinni ja miten päin poika oikein on. Tällä hetkellä on hyvin pää alaspäin, mutta vielä kuulemma mahtuu kääntymään. Toivottavasti ei tee sitä. Illalla Niksun töiden jälkeen vielä rupateltiin, että miten sitä voikin tässä vaiheessa olla niin kamalan huolissan omasta lapsesta. Niksukin sanoi, että se tunne mikä hänelle oli tullut, kiristävä tunne rinnassa tuntui kamalalta. Tätä se sit taitaa olla seuraavat vuosikymmenet eteenpäin. Ikinä ei taida huoli omista lapsista kadota. Mitä minäkin kolmekymppinen ja äiti edelleen huolissaan.



Mutta iloisempiin asioihin. Nimittäin vauvakutsuillla saamaani vaippakakkuun. Käy kurkkimassa täältä juttu juhlista, jos jäi välistä. Nämä ihanat rakkaat olivat tosiaan tämän mahtavan juhlan lisäksi kasanneet mulle vaippakakun, jonka sisällön tutkin vasta tämän viikon alussa. Jos saa tässä vaiheessa vähän murista, niin tuo valon määrä kun alkaa taas olla olematon :( Miten niitä kuvia sit taas nappaa. Saatte varmaan kestää keltaisia kuvia taas koko talven :P




Tutkin sisältöä ihan tohkeissani ja mitä kaikkea ihanaa sieltä oikein paljastuikaan! No niitä vaippoja tietysti, parissa koossa oikein. Sisuksiin oli kätketty juttuja niin vauvalle kuin äidillekin. Taitaa se isikin päästä osingoille ;)


Poitsulle muutava vaate. Niksu oli kyllä vähän mustis tuosta äiti on mahtava bodystä ;) Naureskelin vain hänelle. Ihanat raitabody ja pöksyt sekä sukkia. Niitä meillä taitaa ollakin aivan liian vähän, joten tulee kyllä tarpeeseen. Sit kun vielä tietäisi, miten paljon mitäkin olisi hyvä olla, ettei vaan sitten tule hätä. Mä olen vähän sellainen, että mieluummin liikaa kuin liian vähän :D


Tuttipullo, tutteja ja kaikenlaisia hoitoon sopivia tuotteita. Tiedättekö mikä onni, että näitä kaikkia tuli meille. Tuttipullo ja tutteja oli entuudestaan, mutta mitään muuta nöistä tuotteista ei. Ei edes vanupuikkoja, mitä kuulemma toiset hamstraa ihan isoissakin määrin. Mun on niin tehtävä vielä listaa, että mitä kaikkea sieltä kaupasta pitää kotiuttaa ennen pojan tuloa.


Mamma sai herkkuja ja vartalolle huolenpitoa. Miten ajattelevaista ♥ Tuo Pandan suklaa himottaa tuolla kaapissa kovasti. Haluaisin säästää sitä, mutta.... ehkä pitää ostaa sitten uusi :D


Viimeisenä vielä kuohuvaa. Minäkin pääsen nostamaan maljaa alkoholittomalla pojan tultua maailmaan ;) Näitä siis tarjotaan vieraille, kun tulevat käymään :)

Mitäs te tykkäsitte vaippakakun sisällöstä?

Huomenna olisi muuten taas Indiedaysin Inspiration Day. Nyt kyllä vaikuttaa siltä, että mun energiataso ei riitä lähtemään sinne. Toivottavasti muilla on ihan mahtava päivä siellä. :)

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Se nännivoide jäi puuttumaan :)
    ♡♥♡♥♡
    -Skeit-

    VastaaPoista