Kirpparilöytöjä

keskiviikkona, huhtikuuta 27, 2011

Voi apua mikä väsymys. Eilisten kiireitten takia en päässyt päiväunille ja nyt tuntuu, että silmien auki pitäminen on oikeasti kovaa työtä. Tikut vois ehkä auttaa tilannetta. Taitaa suukin revetä tästä kokoaikaisesta haukottelusta. Tahtoo nukkumaan.

Eilen oli melkoinen löytöpäivä. Päätettiin serkkutytön kanssa lähteä kiertämään meidän kirppikset (huimat kaksi kappaletta) ja me tehtiin kyllä löytöjä. Olisi ollut enemmänkin ostettavaa, mutta jäivät pöydille kalliiden hintojensa vuoksi. Joku roti kumminkin niissä hinnoissa, ku kirpparilla ollaan. En osta laukkua joka maksaa enemmän kuin kaupassa.. Tai mitään muutakaan. Olen aina ihmetellyt, että miksi kukaan oikeasti kehtaa pyytää ihan yli hintaa tavaroistaan. Tai no niinhän se taisi mennä, että "tyhmä se joka maksaa, ei se joka pyytää". Mutta mä tulin hyvin onnelliseksi näistä mun löydöistä :)Ihana pikkuinen laukku lompakko. Tämä on juuri sopiva kesän rientoihin. Laukkuun voi ottaa tärkeimmät kortit, puhelimen ja avaimet. Todella hyvässä kunnossa, ei mitään moitetta ja merkin mukaan tämä on alunperin Indiskasta.
Hintaa tällä ihanuudella oli vain 2,5€ eikä mielestäni lainkaan kallis.

Voitte vaan arvata kuinka kauan ja paljon mä himoitsin tätä vyötä H&M:n shop onlinessa. En vain raaskinut sitä ostaa, vaikka se oli alennuksessakin pitkään. Olin jotenkin aivan varma, että se olisi mulle sitten joko liian iso tai pieni. Eilen kun tämä löytyi ja hintalapussa luki vielä käyttämätön niin mähän pomppasin ilmaan. Hintaa vain 4€. Ihan huippu ja kotona sitten huomasin, että tämä mätsää ihan nappiin tuon pikku laukun kanssa. Ei siis olisi paremmin voinut käydä.

kuvat:Janet

Mähän olen etsinyt sopivia treenihousuja jo pitkään ja nekin löytyi eilen. Lähes käyttämättömät treenitrikoot, vielä Hennesiltä, todella hyvässä kunnossa (en ole vielä sovittanut, mutta uskon olevan sopivat) ja juuri sellaiset mitä olen miettinyt ostavani. Eipä nämäkään paljoa lompakkoa verottanut sillä hintaa oli 6,50€ eli ei lainkaan paha tämäkään. Omasta mielestä tein ihan huippu löytöjä. Yksi laukku jäi kyllä mieltäni painamaan. Uudenveroinen vaaleanpunainen clutch niiteillä ja blingbling timanteilla. Enpä vain raaskinut ostaa, sillä hintaa oli 12€ ja Seppälästä sai alennuksestakin laukkuja halvemmalla. Sinne jäi.. Ehkä mun pitää käydä kattomassa josko myyjä laskisi hintaa, kun pöydän vuokra-aika päättyy. Vaikka kyllä mä pärjään ilmankin..Ehkä ;)

Me saatiin eilen huonekalut :) Jeeee! Eipä vaan keretty niitä kasaamaan, sillä rakkaallani meni aikaa grillin kasaamiseen ja mun piti yrittää mennä ajoissa nukkumaan. Tänään olisi tarkoitus avata meidän grillikausi. Mieheni osti grillin Bauhausista ja se maksoi 179€ tarjouksessa. Hermot meni kasatessa, kun kuulemma turhan monesta palikasta ja mutterista sekin oli tehty. Mutta hieno se on :) Miten ne kaasupullot maksaa niin tuhottoman paljon? Me ostettiin 5kg, sillä 11kg oli loppu ja rahaa meni siihen n.70€, melko kallista sanoisinko. Katsotaan kauan tuo riittää. Mehän ei olla aikaisemmin kaasugrilliä omistettu. Tänään olisi sitten tarkoitus kasata ja laittaa kesähuone/terassi kuntoon ja sitten lököttelemään sinne. Katsotaan viihtyykö tuo sekkutyttö meillä vielä seuraavankin yön vai joko se tänään lähtee muille teille.

Tää väsynyt nyt yrittää jatkaa töitä ja odottelee, että pääsee kotiin :) Huomenna tai ehkä tänään kuvia sitten (jos me saadaan ne kasattua :D) niistä kalusteista ja huoneesta :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Vau mitä löytöjä! Etenkin tuo laukku, eikä todellakaan paha hinta! Pitäisi itsekin käydä välillä kiertämässä kirppareilla, yleensä tulee käytyä vaan silloin kun on itsellä pöytä..

    VastaaPoista
  2. Mä kans käyn liian harvoin. Mulla vähän käynnit on vähentyny ku oli kausi ettei löytynyt mitään. Josko tästä taas alkaisi parempi onni :)

    VastaaPoista