Viikonlopun saldo

maanantaina, huhtikuuta 04, 2011

Moikka moi vaan kaikille :) Niinhän se viikonloppu taas hurahti nopeasti ohi ja aina vaan toivoisi vapaiden jatkuvan. Eipä kauhean kummoisia juttuja tehty, kotosalla oltiin ja nautitiin olosta. Lauantaina tein meille sekä äidille ja tämän miehelle ruoaksi cannelloneja ja vuokrattiin pari elokuvaa. Äidin kanssa katsottiin Prinsessa ja rakkaani kanssa sitten yöllä Paranormal activity 2(elokuvista taas oma postaus). Leivoin myös valkosuklaamuffinseja, jotka olivat mielestäni aika pettymys. Olisin kaivannut enemmän suklaan makua ja tämä koitetaan sitten ensi kerralla korjata. Sunnuntaina sitten olikin siivouspäivä. Päätin laittaa vaatehuoneen taas vaihteeksi kuntoon ja pistää sieltä käyttämättömät vaatteet ja muut turhakkeet pois. Illalla sitten teimme pizzaa ja saunottiin sekä katsottiin viikon Salkkarit katsomosta. Eli oikein rauhallinen viikonloppu :) Nyt sitten taas pakerran tämän viikon iltavuorossa:( ja on tiedossa ihan kauhean kiireinen työviikko. Tai ainakin tämä päivä on ollut ihan kauhea. Eli vapaita taas odotellessa :D


Tämmöisestä kaaoksesta lähdettiin liikkeelle. Kuten huomaa tuo alempi rekki on minun vaatteita ja ylempi mieheni. Ja nuo hyllyt on sitten yhteiset. Lattialla on sitten kaikkea roinaa. Ylhäällä säilytetään sitten lakanoita ja verhoja sun muuta. Ja kuten kuvasta näkyy, mun vaatteet eli aika ahdasta elämää eikä tuonne enää mahtunut yhtään mitään lisää.


Tässä sitten siivouksen jälkeen Edelleen jäi aika paljon vaatteita, mutta nyt tuonne jopa saisi laitettua lisää. Meillä kun tuota säilytystilaa on aikas vähäsen niin kesä ja talvivaatteet ovat ympäri vuoden tuolla. Kenkiä sitten vaihdellaan eteisen kaappiin. Tulin todella hyvälle mielelle kun sain vihdoin käytyä tuon huoneen läpi ja innostusta lisäsi tosiaan se, että nyt voi hyvillä mielin ostaa vaikka vähän lisääkin ja kummitätini antamat vaateet. Äitini löysi myös itselleen minun vanhoista vaatteista yhden kassillisen.kuvat:Janet

 
Tämmöinen määrä siis tosiaan tuolta lähti pois. Ihan kiitettävästi :) Katsotaan kuinka kauan menee, että laitan taas satsin pois. Tuolla takana on muuten yksi iso kassillinen laukkuja, kun sitä ei edes näy.

Mutta jatketaanhan taas. Mukavaa viikonalkua kaikille :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hih, meillä on samat projektit menossa :D Tai sinä reipas oot saanu jo valmiiks, mulla vielä pahasti vaiheessa :S Miten ne vaatehuoneen hyllyt aina levähtääkin käsiin vaikka kuinka siististi yrittää viikata..

    VastaaPoista
  2. Sanopa muuta. Vaikka kuinka mukamas pitää siistinä niin yks päivä vaan huomaa niitten taas räjähtäneen :D on se kyllä kumma. Joo, mä en malttanu lopettaa kesken vaan pakko oli viedä projekti loppuun saakka :)

    VastaaPoista