Arvonta suoritettu!

lauantaina, marraskuuta 10, 2012

Ihanaa lauantai iltaa ihanaiset ! ♥

Täällä kirjoittelee todella messu ja flunssa uupunut tyyppi. Mitäs teidän lauantaihin kuuluu? :) Voin sen verran paljastaa, että messuilla tuli taas tuhlattua, käveltyä jalat tuusan nuuskaksi ja lässytettyä kaikille ihanille elukoille ♥

Nyt olis kuitenkin tarkoitus vihdoin ja viimein paljastaa Fantazyan ensimmäisen arvonnan voittaja! Mä olen intoillut tästä arvonnasta ihan huiman paljon ja toivon sydämestäni, että tekin tykkäätte näistä. Näitä olisi meinaan jatkossa tulossa ehdottomasti lisää :) Pienet arvonnat piristää vaan niin kummasti elämää :)

Arpa onnettarena sai tällä kertaa luvan toimia tuo rakas mieheni, joten kiittäminen tai tuohtuminen saadaan sitten osoittaa hänelle ;D Näin se arvonta sitten suoritettiin.


Ensin kirjoitin kaikkien osallistuneiden nimet paperille.


Seuraavaksi leikkasin kaikki sopivaan kokoon ja taittelin nimen piiloon.


Sitten kaikki nippuset kippoon ja arpoja paikalle.


Ensin papereita vielä sekoitellaan ja sitten nostetaan yksi pala pois...Onneksi olkoon heidi! Arvonta voitto osui tällä kertaa sinulle ♥

Muut, joiden kohdalle ei arvontavoitto tällä kertaa osunut, elkää murehtiko. Uutta arvontaa on ehdottomasti luvassa, joten mahdollisuus uuteen voittoon on kuitenkin olemassa :) Olisin enemmän kuin mielelläni antanut teille jokaiselle ihanalle jotain kivaa ja näin varmasti teenkin, jos iso lottovoitto omalle kohdalle osuu, mutta nyt mennään näillä. Seuraavaa arvontaa siis odotellessa  :)

Nyt mä lähden taas parantelemaan itseäni teen voimalla ja miettimään uuden arvonnan palkintoa ;) Mukavaa illan jatkoa!

You Might Also Like

1 kommenttia