H&M Haalinta

torstaina, marraskuuta 15, 2012

Koska mulla on näitä haalintoja kertynyt sillee...reippaasti sopivissa määrin, niin pistetääs taas tuutista ulos, etten kerkeä uutta haalintaa tekemään ennen vanhan julkaisua :D Mä kyllä oikeasti olen suunnitellut, että alan ostolakkoon, mut en vielä koska joulu on tulossa :) Oliskohan tammikuu hyvä ostolakko aika? Mut lasketaanko vessarempan ostoksia ostoksiksi? Koska jos tammikuussa remppa alkaa, niin pakkohan mun on ostella tarvittavia remppajuttuja :D No mut ostolakkoon meikit, vaatteet ja kengät yms. naisellisuudet. Lähtiskö kuka mukaan? Vois ainakin meikäläiselle tehdä ihan hyvää :D Ostolakkoon palataan siis myöhemmin, nyt esittelyyn siis Hennesin ostoksia.

H&M pyyhkeet 7,95€/pkt (2kpl/pkt)
urheilutoppi 4,95€ ale
neule 7,58€ ale
avokkaat 14,95€ ale

Sähköpostiin on tipahdellut Hennesin uutiskirjeitä tasaseen tahtiin ja aina välillä joukosta löytyy ale juttuja ja nehän saa meikäläisen aina heräämään. Ensin tuli ilmoitus, että yhdestä valitsemasta tuotteesta saisi -25%. Olin kaivannut valkeaa palmikkoneuletta vaatekaappiin, sillä olin jo sieluni silmin nähnyt kivan asukokonaisuuden tämän kanssa, joten tilaus oli selvä. Neule oli muutenkin jo alennettu 19,90eurosta 9,95€ ja siihen vielä prosentti alennus päälle. Ei siis jäänyt paljoakaan maksettavaa. Noita pyyhkeitä olin ihastellut jo muutamaankin otteeseen, joten nyt oli hyvä hetki pistää tilaukseen, kun en muutakaan vaatetta halunnut ostaa. Vessa remontti kuitenkin koko ajan lähestyy, joten pitäähän uuteen vessaan uusia pyyhkeitäkin saada. Olisin kyllä toivonut, että nuo pyyhkeet olisivat olleet edes pikkasen isompia. No, ainakin sopii hyvin kavopyyhkeiksi :)

No ei sit kauaakaan kun tuli ilmoitus, että valikoituja tuotteita olisi -50% niin johan mä taas löysin itseni klikkailemasta ostoskoriin tuotteita :o Tällä kertaa kotiin tuli urheilutoppiliivit sekä mustat avokkaat. Toista urheilutoppia kaipasin silloin salilla ahkerasti käydessä tosi paljon, kun yhdellä oli melko hankala pärjätä. Joko se oli ihan hikinen tai sitten vielä märkänä pesusta, joten kun näistä tautiloista selviän, menen taas rääkkäämään itseäni, tulee toiset liivit ehdottomasti tarpeeseen. Vähän tämmöistä motivaationkin hakua. Ja mustat korkkarit multa onkin puuttunut kenkäkokoelmastani kokonaan, joten halpojen kivan näköisten osuessa kohdalle, en voinut vastustaa. Niksukin tuntui tykkäävän noista ;) Kerrankin mun jalkaan sopivat ei liian korkeat korot, joskin rakot nuokin tulee mulle aiheuttamaan niinkuin kaikki kengät yleensäkin.


Silloin kaks viikkoa sitten perjantaina kasvohoidossa käydessäni vietin jokusen tovin tosiaan siellä Jumbon puolellakin. Melko pienillä ostoksilla selvisin, mutta ilman näitä ihania koruja en pystynyt lähtemään Hennesiltä ulos. Nää on niin mun näköiset :)

H&M rannekoru 5,95€
kaulakoru 7,95€En vain yksinkertaisesti pystynyt jättämään näitä sinne. Multa muutenkin puuttui kauniit ja näyttävät kultaiset korut kokonaan, joten nämä korjasivat tilanteen täysin. Nyt sit pitäs vaan päästä käyttämään näitä johonkin kivaan paikkaan :)

Tällaisia haalintoja tällä kertaa. Mitäs näistä tykkäsitte? :)

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Ei mitään ostolakkoja !!! Ihana että joku muukin tuhlaa ihan yhtä päätömästi kun mä välillä :D No ei, ostelu nyt vaan on kivaa, se riittää syyksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ihana ♥ Hyvä tietää, etten ole ainut päätön ostelija ;D Ostelu on ihan liian kivaa!

   Poista
 2. Mä voisin lakkoilua yrittää, mutta ei siitä kuiten mitään tulisi.. :D
  Oon aika hyvin onnistunu välttelemään hennesin nettisivuja, nyt meinasin sortua kun näin noi sun alehankinnat mutta sainpas hillittyä itseni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa pelkään, ettei lakosta tulis yhtään mitään :D Näin niinku itseni tuntien voin hyvin pitkälti veikata.
   Nyt sit kerrot, mikä oli se sun keino välttää ostelut? :D

   Poista
  2. Heh, en tiedä :D En oo edes menny sinne nettisivuille ni ei tuu houkutuksia :D

   Poista