Karvapyllyjä ja hileheikkejä

keskiviikkona, marraskuuta 28, 2012

Lasten iloiset ilmeet kasvoilla on kyllä jotain niin sanoin kuvaamattoman hellyttävää, että veikkaan tämän olevan syy, miksi Niksunkin käsistä löytyi sen miljoona pientä hiletatuontia. Sunnantaina siskon lasten yhteissynttäreillä me oltiin ainoat vieraat ja saatiin touhuta heidän kanssaan ihan rauhassa. Oikeasti synttäreitä oli juhlittu jo lauantaina, mutta mun PartyLite esittelyn takia me mentiin vasta seuraavana päivänä. Ehkä parempi niin, sillä saatiin touhuta ihan rauhassa yhdessä. Oli ihana nähdä taas pitkästä aikaa myös siskon haukkuja, Nalaakin joka oli meillä silloin hoidossa vähän pidemmänkin aikaa. Rotikan ryökäle Olex oli kasvanut jo niin isoksi pojaksi. Nalahan on siis rottweilerin ja saksanpaimenkoiran sekoitus, jos joku ei sitä vielä tiennyt. Ja niin, mun pitäis saada teille napattua kuvaa siitä veljen perheen vasikankokoisesta haukusta myös, mutta enhän mä muistanut pääkipuisena viimeks edes kaivaa kameraa siellä esille. Mutta siis muutama kuva sunnuntailta :)
Tässä on ikuistettuna vain muutamat hiletatskat. Niksun kädestä noita löytyi varmaan parisenkymmentä :D No mutta eikö olekin hienoja? :) Lapset ainakin tykkäsivät kun saivat tehdä noita. Veikkaan että äiti ei sitten ollut niin kovin iloinen siitä hileiden määrästä lattialla :D

 anna jo se herkku


Tällaisia kuvia tällä kertaa. Mä taas vaihteeks jännitän tämän iltaisia PartyLite esittelyjä, joten en oikein osaa sepustaa mitään järkevää, josko edes koskaan sepustankaan :D Mä menen kirpparille pyörimään töiden jälkeen, odottamaan esittelyn alkua. Toivottavasti pitkästä aikaa lykästäisi. En ole edes viitinyt kertoa viimeisistä kirpparikäynneistä, kun mitään ei ole tarttunut matkaan. Turhia reissuja. Ja kappas, siirryttiin taas kukkaruukun ulkopuolelle ja punaista lankaa ei mun jutuissa ole koskaan nähtykään. Pää osissa siis kuvat tänää, tekstistä ei kannata välittää :D Kertokaas mitä kivaa teille kuuluu? :)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Aika jötiköitä. Ja hei, mäkin haluun hiletatskoja! Ei tommosia ollu ku mä olin pieni, epistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jötiköitä nuokin ovat :) Näkisit vaan sen vasikan livenä :D
   Mä olen kans ihan kateellinen, ku nykypäivän lapsilla on niin paljon kaikkia kivoja leluja. Mun mielestä on niin epistä, ku nykyisin on jos jonkinmoisia heppatalleja. Ei sellaisa löytynyt kun mä olin pieni ja halusin niillä leikkiä. No toisaalta, me ollaan jouduttu käyttämään enemmän mielikuvitusta :)

   Poista
 2. ihania, lempeen näkösiä koiria =) täällä ollaan iloittu kun on ollu koko päivän muutama aste pakkasta ni ei oo kurassa tarvinnu tallustaa+ eteinen ei täynnä tassunjälkiä =D
  ihanaa loppuviikkoa sinulle, toivottavasti päänsärky ymmärtäis siirtyä takavasemmalle pois sinuu kiusaamasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempeitä ja herttaisia kavereita nuo kyllä ovatkin <3 Minkäsrotuisia ihanuuksia teiltä löytyy? :) Ne kuratassun jäljet ei kyllä ole olleet kivoja. Pikkupakkanen on paljon kivempaa.
   Hurjasti ihanaa viikonloppua myös sinne <3 Ja voi kiitos ihanainen <3 Toivotaan, että tää kipu tajuis jo jättää :)

   Poista
  2. löytyy kääpiöpinsereitä kolmen kopla ja flätti =) että ei kyllä tarvi olla sylikaveria vailla, nyt varsinki ku ilmat kylmät ni aina joku hinkkautuu iha liki,yleesä kaik kolme kääpiöistä =)

   Poista
  3. Ooooo, sielläkin kääpiöitä <3 Kirjoitteletko sä ollenkaan blogia, mistä pääsis seurailemaan? :) Mun piti ihan googlata, että mikä on flätti :D EN tiennyt, että sileäkarvaisianoutajia kutsutaan tuolla nimellä. Nekin on niin kauniita koiria :) Voi, mä voin vaan kuvitella kun kaikki kyhnyttää viekussa <3

   Poista