Tuhlari tyyppi Yvesiltä osti

tiistaina, marraskuuta 20, 2012

Viimeinen haalinta uunista ulos ja sitten voinkin rauhassa ostella taas uusia ;D Eiku mitä? Siis pistää säästöön rahaa, tietenkin. No, saan mä kuitenkin ostella, vaikken itselle. Joulu on tulossa ihan tajuttoman nopeeta vauhtia ja mulla on kaikki, siis ihan kaikki lahjat ostamatta. Kiire ja paniikki tulee, tai paniikki on jo. Mulla ei ole pienintäkään hajua, mitä ostaisin kellekin. Lasten lahjat on varmasti kaikkein helpommat, mut mitä muille rakkaille? Apuva! Mä tulen niin vielä menettämään yöuniani tämän takia. Ja kun jouluostoksista on sitten aattoon mennessä toivottavasti selvitty, olisi vessarempan aika (huomaatteko etten malta odottaa? :D) ja se suunniteltu ostolakkokuukausi.

Huom! Suunniteltu.

Yves taas kiusotteli mua lähettämällä uutiskirjeen, jossa oli ohittamaton tarjous. Mä en nyt kyllä muista tarkalleen mikä se oli, mutta joku sellanen, mistä sai hinnasta alennusta :D Ja myyntiin oli tullut kaikkia mahtavia Limited Edition meikkejä, joten loput osaattekin mun kohdalla arvata. Jäi paljon kaikkea kivaa ostettavaa vielä, mutta päätin pitää ostokset vain näissä.

YVES ROCHER hohtopuuterihelmet 9,90€
meikkisetti: meikkipussi, kultainen eyeliner, huulikiilto ja kynsilakka 10,90€
vahvistava kynsivoide, kaupan päälle
Ostokset yhteensä kuitenkin 16,64€ alennusten jälkeen

Nuo hohtopuuterihelmet on tosi ihania, samoin tuo kultainen eyeliner. Olen siis vasta kokeillut näitä kädelle, mutta mahdollisimman pian kyllä pitäisi kokeilla pärstäänkin. Mutta ihania ihania. Meikkihullu tykkää kovin :) Täähän on kohta meikkihullun päiväkirja :D Mä suunnittelin tekeväni myös "kaikki meikkini"-postauksen, että näette todellisen tilanteen näiden hamstraamieni tuotteiden kanssa. Ei niitä kyllä edes ole paljoakaan, yllättävän vähän sanoisinko.

Kiusaako teitäkin sähköpostiin tupsahtelevat uutiskirjeet vai olenko mä ainut joka niitä ei osaa ohittaa? Pitäisköhän ne pistää kieltolistalle? Ei ei ei, muutenhan mä jään paitsi kaikista kivoista alennuksista ;D

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Hihi, mä tilasin nuo hohtokuulat myös. En ole ihan vielä ehtinyt kokeilla niitä, mut täytyy nyt ottaa asiaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt äkkiä sit molemmat vaan kokeilemaan :) Ne on kyllä niin ihanat :)

   Poista
 2. Ihania noi hohtokuulat! Eivätkä oo kyllä kovin pahan hintaisiakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on :) Ja ei todellakaan ole hinnalla pilattu!

   Poista