Ulkoilemassa

keskiviikkona, marraskuuta 21, 2012

Sen kerran kun muistan ottaa kameran mukaan ulos, on aivan liian hämärää tarkkoihin kuviin. Voi ärsytys. Mun on nämäkin kuvat pitänyt ottaa jo sen sata kertaa, mutta enhän tällä päällä mitään muista. Me siis ollaan ostettu Catalle valjaat jo jokunen aika sitten ja ollaan harjoiteltu ulkoilua. Ensimmäisillä kerroilla voitte vaan kuvitella miten meni. Kaikki oli kamalan pelottavaa ja kaikkea piti ihmetellä. Nykyisin Cata jo juoksee kotiin päin. Tare on ihan selkeästi turva pihalla, joskin ei sekään aina auta :D Mutta muutamia kuvia äskeiseltä pikku kävelyltä.


Niksu valitsi valjaat, pitihän ne kuulemma tyttömäiset olla kun on tyttökissasta kyse. Valjaat ovat nahkaiset ja tulevat varmasti kestämään Catan koko iän, sillä niissä on reikiä todella moneksi kooksi muunneltavissa. Tällä hetkellä kuitenkaan kun ei voi tietää minkä kokoinen tuosta matikaisesta tulee. Valjaiden päälle laittokin sujuu joka kerta paremmin. Alkuun sekin oli vähän hankalaa.Cata menee mielellään pusikoihin, pensaisiin, autojen alle ja sellaisiin paikkoihin, mihin pääsisi hyvin piiloon. Puita se on joka lenkillä katsonut mielenkiintoisena ja tänään se sitten teki sen, mitä on varmasti monta kertaa meinannut. Pöljä koetti kiivetä puuhun :D Eipä se siinä kauaa kökkinyt kun hyppäsi alas.


Harmittaa, kun en saanut tarkkaa kuvaa. Oli meinaan niin hauskan näköinen :D Hienosti se siinä keikkui paikallansa ja totesi, ettei ylemmäs uskaltanut mennä, joten hyppäsi alas. Taitaa olla Cata rohkea kisu :)

Näitä kahta karvapyllyä oli ihan mahdoton kuvata samaan aikaan. Joko Tare liikkui pois kuvasta tai sitten Cata. Ehkä olisi ollut helpompaa, jos joku olisi ollut mukana ulkoiluttamassa, mutta yksin näiden kuvaaminen oli ainakin mahdotonta.Eikö olekin hienoja? :D Ja loppuun vielä ehkä paras ilme ikinä! Ei voi näin paljoa ketään ketuttaa XD Ihan selkeästi luettavissa naamalta "Haista sinä..." :D


Semmoisia hämykuvia tällä kertaa. Pahoittelut sanaisen antini huonoudesta taas kerran. Tänään on ollut mielessä melkoisen vahvasti huominen. Nyt pyörii ajatukset aika pitkälti vaan lääkärissä. Mulla on tällä hetkellä todella skeptinen olo. Jotenkin ihan varma olo siitä, että tuokin tulee olemaan turha käynti. Tänään on kiukuttanutkin, ihan syyttä. Kai mä stressaan vaan huomista niin paljon. Ihan turhaankin vielä, sillä mä en voi asialle oikeasti tehdä yhtään mitään näin etukäteen. Määh, mä en nyt ala. Mä kaipaisin jotain piristystä tähän iltaan. Onneksi äiti lähtee lääkäriin mukaan. Mä taidan mennä purkamaan tätä oloa imurin varteen. Vaikka sekin ärsyttää ihan sikana :D

Parempaa keskiviikko iltaa teille <3

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Hehheh, hienoja kuvia :D Juuri tuollaisia suurin osa meidänkin kimppakuvista on :D Cata varmaan nauttii kun pääsee ulkoilemaan :)
  Viivi ei kyllä liikkunut valjaissa metriäkään, jämähti paikoilleen samantien kun laitto valjaat ja hihnan :D

  Toivottavasti huominen lääkärireissu tuo edes jotain helpotusta tilanteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cata on vissii pikkuhiljaa pääsemässä tuon ulkoilun makuun kovin, kun se aina yrittää päästä oven aukaisulla ulos :D Oli meilläkin alkuun vähän hankaluuksia valjaiden kanssa. Ensin niitä yritettiin purra ja luikerrella pois, mutta nopeasti tottui kun mentiin ulos. Pari ekaa kertaa menikin niin, että vain seisottiin ja ihmeteltiin. Nykyisin se kuitenkin jo juoksee :D

   Poista
 2. Ihania kuvia ja toooodella reipas pikkukisu <3

  Tsemppiä sinne lääkäriin myös, mua oikeesti ihan jännittää sun puolesta vaikka varmasti se menee hyvin ja huomenna oot viisaampi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana, vaikka kamalan tärähtäneitä onkin :D Cata on kyllä sellainen pikku epeli :D

   Voi sua ihana ♥ Sä olet kyllä tsempannut mua niin hirmuisesta, kiitos ♥

   Poista
 3. Tykkään tosi paljon sun blogista, sen aitoudesta :) Toivottavasti lääkärikäynti sujui hyvin! Tiedän niin tunteen, kun ravaa lääkärissä, eikä mitään löydy tai lääkärit ei usko..

  Aivan ihania kuvia, ihanan värinen Cata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos ihana! ♥ Piristit ihan hurjasti mieltäni sanoillasi :)
   Onneksi tällä kertaa tuntui, että lääkäri kuitenkin välitti, kun pisti vielä jatkotutkimuksiin. Tuo ravaaminen on kyllä ollut niin rankkaa :(

   Ja kiitos tästäkin :) Cata on kyllä tosi jännän värinen :)

   Poista