Perjantai kuvia

perjantaina, marraskuuta 23, 2012

Neurologian poliklinikalta soitettiin jo tänään. Aika on nyt varattuna. Olen tainnut jännittää vähän turhankin paljon sen kuultuani. Päätä särkee taas vaihteeksi kovempaa, mutta olen iloinen, että vihdoin tätä tutkitaan tarkemmin. Tasan kaks viikkoa ja sit magneettikuviin. Hoitaja puhelimessa kyllä vähän vinkkasi, että muhun saatetaan laittaa varjoainetta. Se pistetään käsitaipeesta, mikäli on tarve. Toivottavasti ei, piikkikammoni aiheutti jo puhelimessa kuultuani sen pienoista ahdistusta.

Jotta ei juttu olisi pelkkää lääkäripitoista mutinaa niin kuvituksena touhu Catan duunailuja. :)
Kaverin varpaat oli tosi kiva juttu, kun ne liikkui unissaan. Tare ei kyllä tosin tykännyt ihan hirmuisesti, kun joku tuli keskeyttämään unet vielä melko terävästi :D Örinää kuului peiton alta, mutta joku pikku palleroinen ei ottanut uskoakseen.


Se näyttää jo niin paljon aikuisemmalta. Kuhan vielä järkikin yltäisi samalle tasolle. Tässä koneella ollessa saattaa joku vilahtaa kamalaa vauhtia näytön edestä ja ottaa kynsillä lisävauhtia musta. Voin kertoa, että ne pienet neulat ei tunnu mitenkään todella mukavilta.


Harmi etten saanut tästä nukkumiskuvasta kovin tarkkaa. Cata siis veteli sikeitä suu auki, mutta silmät aukesivat kuvaamis hetkellä.
Tälläkin hetkellä tuo pikkuriiviö tuli mun viltin alle ja räppii mun varpaita. :D Äsken se yritti tappaa jo ihan valmiiksi kovin kuollutta leikkihiirtään. Riiviöhetki on taas pahimmillaan. Me taidetaan Taren kanssa mennä piiloon :D

Ihanaa perjantai iltaa ja mukavaa alkanutta viikonloppua <3

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Mulle on tungettu magneetin takia kaks kertaa varjoaineet, ei se satu, pistää vaan vähä. No hätä, hyvin se menee! :)
  Ekalla kerralla mä panikoin sitä laitetta ihan hulluna, oli hieman ahdistavaa joutua ahtaaseen ja kylmään pömpeliin. Tokalla kerralla nukahdin kesken kuvauksen vaikka se laite pitää niin järkyttävää, hakkaavaa ääntä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Maija, kiitos kun kerroit! Mä oon jotenkin saanut aikaseksi jo vaikka millaisia kauhukuvia päässäni. Ehkä mä uskallan nyt mennä ihan melko rauhallisin mielin paikalle. :)

   Poista
 2. Älä pelkää. Katsot vain muualle, jos ne pistää. Itse neulan näkeminen on pahin. Kannattaa hengitellä rauhassa ja miettiä jotain muuta, vaikka jotain kivaa, jolla palkitset itsesi kidutuksen jälkeen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä en voi missään nimessä katsoa sitä pistoa. Mulla lähtee joko taju tai sit tirvaisen hoitajaa :D Eli parempi siis vain hengitellä.

   Äiti lähteekin mun mukaan kuvaukseen ja sen jälkeen olis tiedossa shoppailua. Mä niin aijon palkita itseni ;D

   Poista
 3. Niin maailman södein kisu!

  Tsemppiä tulevaan tutkimukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Ansku <3 Molempiin <3

   Poista