Prettyn tilaus - arpaonnetar suosii

keskiviikkona, tammikuuta 23, 2013

Kosmetiikkahörhelöhihhuli täällä taas hei :)

Eilen vessaan kiikutellessani ihania kosmetiikka aarteitani saatoin välillä vaan pysähtyä tuijottelemaan niitä. Saatoin jopa huolestua siitä, että onpa niitä vähän, mutta toistaalta, enhän mä eilen kerennyt edes kaikkia käydä läpi. Onnellinen virne naamallani asettelin rasioita, kyniä, huulijuttuja, purnukoita yms. omille paikoilleen ja ihastelin lopputulosta. Pieni ja pönttö asia, mutta se saa meikäläisen hymyilemään kuin Naantalin aurinko. En olisi edes malttanut mennä nukkumaan, kun olisin halunnut järkkäillä niitä ihanasti omille paikoilleen ja ihan vaan ihastella. Voi kuinka onnelliseksi tulin myös vessan valmistumisesta. Nyt saa mun aarteet kunnollisen säilytyksen ja vessassa todellakin viihtyy. Harmi kuitenkin, että se ei ole ihan täysin valmis. Nyt vasta kun muuten kaikki on tehty suunnitelmien mukaan, niin huomattiin, että yksi kohta jää tyhjäksi ja koetamme nyt siihen keksiä lisää säilytystilaa. Muutoin on siis kaikki valmista. Tai ei... pyyhekoukut ja vessapaperiteline puuttuu sekä listat. Mikäli näitä ei nyt saada pian hankittua, niin laitan teille kuvaa joka tapauksessa. Enhän mä malta olla teille näyttämättä miltä vessa nyt näyttää ja ainahan mä voin sit laittaa lisää kuvia, kun ihan valmiiksi saadaan.

Tänään mulla oli siis kuitenkin tarkoitus puhua pretty.fille tekemästäni tilauksesta. Oooohh, ihanat paletit :) Ensinnäkin, mä siis tilasin tuotteita yli 60€, jolloin prettyltä saa Express kuljetuksen kuluitta. Normaalisti se siis maksaisi 6,90€. Tein tilauksen keskiviikkona aamupäivästä, jolloin se kerettiin laittamaan postiin vielä saman päivän aikana. Paketti oli noudettavissa meidän postista jo seuraavana päivänä! Olin todella, todella tyytyväinen. Kaikki paketit sais tulla yhtä nopeasti :) Ei siis muuta kuin postin kautta kotiin ja availemaan pakettia. (jos tuotteiden hintoja vielä mielitte nähdä, niin tuolta aiemmasta postauksesta löytää)


Paketista kuoriutui ulos niin ihania juttuja, että meinasin heittää volttia onnesta. Mun mielestä pakkaus jo itsessään on tuotteessa tosi tärkeä juttu. Jos tuote tuntuu laholta, eipä se luultavimmin koskaan muuta mun aarrearkkuun, ellei ole joku todella megaluokan huipputuote muuten. Mä olen muutenkin sellainen rähmäkäpälä, että mulla meikit välillä lentelee käsistä tietenkin osuen lattiaan pahasti, joten kestävä pakkaus on mun mielestä tärkeää. Ja siveltimet, nuo puikulaiset aarteeni (tää kuulostaa tosi oudolta O.o  :D), ne on vaan niin ihania ja hyvät siveltimet muutenkin säilyy vuosia oikein kohdeltuna. Mutta huomaatte, että kuvasta puuttuu jotain... Mun UDPP.

Mä sain kyllä pohjustaja paketin, mutta valitettavasti se oli väärä. Merkki oli siis oikea, mutta paketti väärä. Mun pakettiin oli siis eksynyt Little Sins setti, jossa on neljää eri UDPP pohjustajaa. Mä olin alunperin meinannutkin tilata tämän setin, mutta googleteltuani muita sävyjä totesin, että se perus on mulle parhain. Harmi kun kello oli jo niin paljon, etten voinut prettylle enää soittaa, mutta perjantaina sit heti hommiin. Mulla oli kuitenkin toisestakin jutusta ihan vaan sanottavaa.


Mutta muutama sananen Sleekin tuotteista ja Coastal Scentsin siveltimistä. Mulla on nyt siis kaksi käyttökertaa takana näistä tuotteista ja tota noin...jaksattekohan te kuunnella sitä hehkuttamisen määrää jota tähän väliin voisin kirjoittaa? :D Ehkä ette, joten koetan pitää yli-innokkaan minäni rauhallisena. Kaikkia sävyjä en Sleekin Strom-paletista vielä ole kokeillut, mutta sekä shimmerisiä että mattaisia ruskeita tuli kokeiltua ja kyllä, pigmenttisyys on loistavaa! Helppoa työstää ja ihanasti toimii muutenkin. Todella monipuoliset sävyt tässä paletissa ja jokapäivä käyttöön sopivia. En todellakaan voi muuta kuin suositella. Nousi todellakin hyväksi vastustajaksi Coastal Scentsin paleteilleni, ellei jopa mene ohikin.

Sleekin Rose Gold-poskipuna, I´m so in love! Ihana, ihana, ihana, lähes täydellinen! En voi siis varmaksi sanoa täydellisyyttä, kun en ole niin monia poskipunia vielä kokeillut, mutta tää on IIIhana! Tuo poskille suloista punaa, mutta samalla loistaa kultaisena, kuten poskipunan nimikin kertoo. Siis niin ihana! Tää pomppas samantien mun lemppariksi. Mä tykkään muutenkin hehkusta niin paljon, että tää poskipuna on kuin mulle tehty. Sanoinko jo, että se on ihana! Olin alkuun hieman pettynyt poskipunan kokoon, mutta nyt pari kertaa käyttäneenä se näyttää edelleen uuni tuoreelta. Kestää siis varmasti pitkään. Voih, voisin sutia tuota naamariin ihan vaas yksinään ;D Näky olis varmaan pieni punainen possu joka kiiltää kultaisena ;D

No sitten Coastal Scentsin siveltimet. Mullahan on jo kokemusta niistä, kun mulla on se 20kpl setti, mutta kuitenkin odotin innolla uusien siveltimien toimivuutta. Mullahan ei ole siis ollut vielä omissa kokoelmissani yhtäkään "oikeaa" häivytyssivellintä. Kyllähän häivytyksen pystyy tekemään lähes millä vaan siveltimellä, mutta nyt vihdoin niitä "oikeita" kokeilleena ei taida takaspäin menoa olla. Voi kuinka kivaa jälkeä niillä saa aikaseks ja värin työstäminen on entistäkin helpompaa. Tilaamani häivärit tuntuivat todella laadukkailta, ihan pehmoisilta ja ennen kaikkea hommaan sopivilta. Mulla kun ei oikein ole mitään mihin alkujaan verrata, paitsi semmosiin möhköfantti siveltimiin, mitä olen aiemmin hommaan käyttänyt, mutta nekin oli lättäniä. Näillä pyöreäpäisillä saa tehtyä helpommin pyörivää liikettä luomella, jolloin värikin häivyttyy paljon nätimmin. Yleisesti olen siis ttoooodella tyytyväinen näihin. Yksi sivellin kuitenkin harmistutti. Sivellin jonka hankin ulkonurkan "V:n" tekemiseen. Sivellin itsessään on kyllä hyvä käyttää, mutta varsi oli kokenut kovia. :/


Harmillisesti mulle saapui perille sivellin, josta oli varsi poikki. Ei tää mua muuten todellakaan haittaisi, mutta nää kun on mun aarteita, niin mielelläni haluaisin että ne olisivat ehjiä. Päätin kertoa samalla prettylle tästä siveltimestä, kun ilmoitan väärin tuulleesta pohjustuspaketista.

Soitin siis heti perjantaina prettylle ja asiakaspalvelussa vastasi mies. Tässä vaiheessa kuvitelkaa sellainen todella hölmistynyt ilme, suu auki ja sellainen kysyvä. Kävin selittämään asiaani ja voi että miten hyvää palvelua! Tuntui vaan hassulta, kun olen tottunut siihen miten miehet eivät ole niin kamalasti kiinnostuneet kosmetiikasta, niin hän tiesi heti mistä puhutaan. Todella ammattimaista ja hyvää palvelua. En voi muuta kuin hehkuttaa heidän palveluaan. Sovimme, että lähetän väärin tulleen paketin heille heti maanantaina palautuksia samalla kun saan hakea oikean pohjustajan sekä ehjän siveltimen. Mä sanoin kyllä, etten välttämättä tarvitse uutta, että toimiihan vanhakin vaikka lähes poikki onkin. Prettyltä kuitenkin luvattiin pistää uusi sivellin postiin heti. Vaikka hieman harmittelinkin sitä, etten päässyt heti kokeilemaan tuota kovin ylistettyä UDPP:tä, niin hyvää kannattaa odottaa :)

Ja tässä vaiheessa taas vaan voin hehkuttaa sitä, kuinka nopeasti paketti tosiaan tuli perille. Perjantaina soitettu ja maanantaina postilta tuli viesti, että paketti noudettavissa. Ei siis muuta kun töiden jälkeen tekemään pakettien vaihtokauppaa. Äkkiä kotiin availemaan pakettia ja hämmästymään.


Voi herramunjee kun tuo UDPP Professional Size onkin ISO! Kyllähän mä tiedän paljonko 25ml on, mutta kuitenkin hämmästyin koosta toden teolla. Tää tuubi riittää mun käytössä varmaan viis vuotta :D Kelpaa kyllä, mut mun ilme oli kyllä varmaan näkemisen arvoinen :D Nyt siis todellakin odotan, että pääsen testailemaan tätä ihmeainetta. Vielä en ole kerennyt... pitää varmaan odottaa viikonloppuun tai testailla kämmenselälle. Olenhan niin malttamaton ;D

No mutta sivellin, se sellainen "V" sivellin. Ei tää paketista kuoriutunut kyllä yhtään näyttänyt siltä. Voi hitsinpimpulat, mulle oli tullut väärä sivellin. Eipä siinä, väärin tullutkin oli todella kiva lättänä sivellin, että kelpashan sekin, mutta se ei silti ollut se mitä kaipasin. Mä meinasin jo jättää ilmoittamasta asiasta prettylle, mutta jos heillä on varastojensa kanssa yhtään sama mitä täällä meidän töissämme on, niin tuotteista pitäisi saldojen aina täsmätä. Soitin siis hieman nolona heille uudestaan. Sama mies vastasi ja sanoinkin hänelle, etten oikeasti edes kehtaa asiasta valittaa, mutta ihan vaan tiedoksi, että sain väärän siveltimen. Herran mielestä mua taitaa arpaonnetar nyt suosia, kun koko ajan jotain feelua paketeissa. Nyt hän sitten otti samantien käteensä siveltimen, joka minulle olisi alun alkaenkin tulla, jotta varmasti saataisi oikea pakettiin. Tietysti olin valmis lähtemään palauttamaan väärin tulleen siveltimen, mutta herra sanoi ettei tarvitse. Oli ihan huuli pyöreänä, että saanko mä muka tän siveltimen itselleni? Sain kyllä ja tilaamani tulossa sitten perästä päin. Mä olin niiiiin onneissani. Kyllä mulle yksi sivellin lisää kelpaa paremmin kuin hyvin. :) Kyllähän te sen tiedätte :) Aarteita :)

Olen siis ääärimmäisen tyytyväinen Pretty.fin toimitaan, tuotteisiin ja asiakaspalveluun. En siis hehkuta tätä sen vuoksi, että saisin tästä hyvästä itselleni jotain, vaan ihan siitä syystä kun he ansaitsevat sen. Mikäli siis joskus meikkejä haluat ostella niin suosittelen todellakin lämpimästi Prettyä. Tämä ei siis ole mainos vaan puhtaasti asiakkaan oma mielipide :)

Eilen sit tää herran toteama arpaonnetar sana pyöri mun päässä ja hymähtelinkin sille välistä, että sattuipa mun kohdalle nyt monta tapausta ihan vaan yhden tilauksen osalta. Lueskelin tyytyväisenä blogeja töissä ja multa meinas tipahtaa silmät näppäimistölle Curiouser & Curiouser- Nooran postauksen nähdessäni. Joku tuttu nimi siellä vilahti ja sen jälkeen kalahti suukin siihen näppikselle. Ei ole todellista, että arpaonnetar on nyt todellakin ollut mun puolella. Koetetaanko mua nyt piristää kaiken kakkakökkiäisten fiilisten keskellä? Mä meinaan todellakin ilahduin ja se ilohihkaus kuului varmasti naapuritaloon asti. Mä voitin :)


Tää kosmetiikkahörhelö oli äärimmäisen onnellinen arvontavoitostaan, sillä se tietää lisää kosmetiikaa meikäläiselle. Voitin siis yhden kuukauden LivBoxin :):):):) Miii souuu häpi!

Tästä postauksesta on tulossa todellinen hehkutuspostaus, mutta LivBox-tiimi ansaitsee myös hehkutukset osaksensa! Ihan mielettömän hyvää asiakaspalvelua myös heiltä, kun varmistelin arpavoittoni saapumisajankohtaa, ettei mulle sitten tule kahta pakettia päällekkäin. Kiitokset siis myös LivBox-tiimin Tuulille ♥ Aivan mahtavaa palvelua :)


Riittääkö hehkutukset tälle päivälle? :) Ehkäpä, jatketaan siis toisessa postauksessa taas. Ihanaa keskiviikkoa siis teille murmeleille ♥

You Might Also Like

0 kommenttia