Livbox - syyskuu 2014

perjantaina, syyskuuta 12, 2014

Olin taas kerran kuin lapsi joululahjaa avatessa. Niin innoissani siitä, mitä paketista kuoriutuu. Kuukauden jännitysmomentti oli taas käsissäni ja tällä kertaa paljon paksumpi kuin normaalisti. Mitä ihmettä siellä on, kun paketin kokokin muuttui. Samalla vähän huolestutti. Viime kuun boxi oli niin tajuttoman hyvä, että tulisiko nyt pettymys sisältöön. Availin boxin varoen, kurkkien ja ihastuen lilaan väriin. Jännitys kovimmillaan ja luukku auki.


Iih, mitä ihania juttuja taas! Syyskuun boxin aiheena oli uudet tuulet. Paljon ihan uutukaisia tuotteita, mutta myös jotain vanhaa.

Katy Perry Royal Revolution hajuvesi on ihan uuden karhea ja ilmeisesti joko tulee ihan piakkoin tai on jo tullut kauppoihin. Kuitenkin siis laseerataan nyt tässä kuussa. Tuoksunäytteet kelpaa tänne aina, mä kun olen sellainen tuoksujen rakastaja. Ainut miinusharmitus tuli putelista. Siinä on taas korkki ja hajuvettä pitää kaataa iholle. Paljosta vetoa, puolet kaatuu jonnekin ihan väärään paikkaan. Mutta innolla tuoksuttelen. Katu Perryn ensimmäisestäkin tuoksusta pidin, vaikken sitä omaksi ole ostanutkaan.

L´occitane Shea Butter käsivoide on mulle ihan uus tuttavuus. Kovasti olen kuullut muiden kehuja ja innolla itsekin lähden testaamaan. Mun kädet kuivuu talvisin aina ihan korpuiksi, joten uudet rasvat on aina tervetulleita. L´occitanea saa myös boxissa mukana tulleella kortilla lahjaksi kaupasta tai verkkokaupan yhteydessä tehdyistä ostoista. Huippusuosittu Shea-linjan jalkavoide on siis mahdollista saada ja voipi olla, että nyt pitää tilaus tehdä, ellen tässä kuussa vielä Helsinkiin asti eksy. Kiinnostaisi myös tuokin :)

Nivea Lip Butter Blueberry Blush huulivoide, nam! Nyt aletaan hoitaa ihoa, kun viileämmät kelit saapuvat taas. Huulethan siinä samalla alkaa rohtumaan. On siis todella kiva tutustua uuteen tuotteeseen. Voide sisältää sheavoita, manteliöljyä sekä mustikan aromia. Näinköhän se maistuu mustikalle? Mutta todellakin tämä pääsee nyt käyttöön...vaikka ihan kuin mulla ei olisi noita huulirasvoja monta jo avattuna :D

L'oréal Paris Skin Perfection Unifying Day Moisturizer päivävoide on tuote, jonka takia boxi ilmeisesti oli normaalia paksumpi. Vauh! Mä harvemmin olen päivävoiteita käyttänyt, oikeastaan en koskaan, mutta ehkä tähän tulee nyt sit muutos. Tuote kyllä kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta vähän jännittää aina uudet naamatuotteet ja se miten naama niihin reagoi. Varsinkin kun tää finnipelto on jotain niin kamalaa. Ei kellään olis jotain huikeita vinkkejä tän taltuttamiseen? Mutta ehdottomasti otan kokeiluun, jos en päivävoiteena niin yöksi sitten :)

Uuh! Kolmas täysikokoinen tuote, Lumene Clear it up! geelipesu on yksi boxin mielenkiintoisimpia tuotteita. Nimenomaan epäpuhtauksien taistelua vastaan, kelpaa tänne ihan tajuttoman hyvin! Ihana puteli ja tää singahtaa käyttöön oitis! Oo, olen tästä niin innoissani. Tuubi on myös jotenkin niin raikkaan oloinen. Hyvää työtä Lumene :)

Viimeisenä tuote, joka on mulle tuttu jo lapsuudesta. Äiti on käyttänyt L'oréal Elnett hiuslakkaa varmaan vuosikausia sitten. Pullo on niin tutunnäköinen, vaikka sitä on piristetty leokuvioinnilla. Hiuslakat on mulle vähän...noh...ei niin tarpeellisia. Mä kun en osaa niitä oikein käyttää. Tai siis kun en osaa näitä hiuksia mitenkään laittaa. Mitä nyt silloin tällöin haituvat suihkin pois heilumasta. Kummallisesti nuo lakkapullot kaapista kuitenkin tyhjenee. Niksukohan niitä suihkii? ;) Mutta kyllähän tätä silti tarvii testata. Omaan sekä Niksun päähän. Äiti, tuutko säkin testille? ;D


Kokonaisuudessaan olen tähänkin boxiin ihan hurjan tyytyväinen!!! Niin onnistunut kokonaisuus eikä todella paljoa jää kakkoseksi edellisen kuun tuotteille. Josko ollenkaan. Nyt innolla vaan käyttämään tuotteita.
Mitäs teidän boxi sisälsi? Oliko jotain muuta kuin mulla?

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Nyt kyllä pisti vähän harmittamaan, että oma boxini tilaus loppui kesällä.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hööh. Mä en kyllä pysty luopumaan mun kuukausittaisesta kosmeylläristä :D

      Poista
  2. Tismalleen sama sisältö mulla. Kun avasin paketin harmittelin aluksi ettei siellä ollut sitä puhdistusvaahtoa jonka olin jostain kuvasta vilahdukselta nähnyt vaikka niitä kovasti yritin vältellä :D, mutta nopeasti vaihtui mieli ja innolla tuota kokeilemaan jahka saa edellisiä putsareita käyteltyä pois alta. Mutta siis mitä ihmettä, et käytä päivävoiteita? :o Käytätkö jotain muuta vai kuinkamitähäh? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, multa löytyy katsos tätä rasvaa ihan omasta takaa. Mulla on melko rasvainen iho, joten useimmiten rasvailen vain yöksi naappelin. Se riittää oikein hyvin seuraavaksi päiväksikin. Harmi vaan, että tässä rasvanaamassa ne penteleen finnitkin viihtyy :/ Ihana sinä <3
      Mut mä oon ihan lovena siihen Lumenen kasvopesuun :)

      Poista
    2. No oikeastaan sitä väitetään, että kosteusvoide pitäisi aina olla, ainakin jos käyttää meikkejä.
      Eli puhdistus ja yövoide joo, mutta aamulla vaikka sitten kasvovesi ja voide - muuten iho juurikin puskee sitä omaa rasvaansa ja huokoset tukkeutuu. Jos on kovin rasvoittuva iho, niin joku kevyt geelivoide voisi olla hyvä vaihtoehto.

      Poista
  3. Minullakin oli sama boksi, tykkäsin tosi paljon. :) <3 Oma postaukseni boksista: http://mima93.blogspot.fi/2014/09/livbox-syyskuu-2014.html Käy katso jos kiinnostaa :)

    VastaaPoista