Maalausta ja varjoleikkejä

lauantaina, syyskuuta 13, 2014

Mulla taitaa tätä menoa kasvaa maalitela kiinni käteen. Ihon värikin alkaa kummallisesti muuttua, laikukkaan vaalea. Mutta tehokas tiimi on tänään ollut asialla. Niksu on maalannut kattoa ja minä seinät kahteen kertaan. Nyt on vähän väsynyt olo, mutta sitäkin innostuneempi lopputuloksesta. Harmi vaan, ei taida nää viikonlopun tunnit riittää, että saadaan yhden huoneen remontti valmiiksi. Mä jo niin toivoin, että saisin huomen illalla sytytettyä kynttilät juuri remontoidussa huoneessa, mutta haaveeksi taitaa vielä toistaiseksi jäädä. Josko ensi viikonloppuna sitten. En myöskään malta odottaa, että pääsisin teille näyttämään lopputulosta. Siihen nyt vielä menee aikaa, mutta toivottavasti ei kauaa.



Ajattelin tulla ihan pikaisesti vain moikkaamaan. Kohta meinaan istahdan saunan lauteille ja rentoutan maalauksesta jumiin menneet niskat. Niksu taitaa tarvita hierontaakin, se kun on ollut niskat vinossa koko päivän. Hetken rentoutus ja sitten tutimaan. Huomenna jatketaan sitten taas reippain mielin.

Kuvitukset ei nyt postaukseen kuulu juur yhtään millään lailla. Kesälomalla otetut Taren varjokuvat nyt vaan on niin hassut, että halusin pistää ne näytille :D Olenkohan mä ihan maalihöyryissä? :D



Meidän faaraokoira :D Joo, nyt mä menen lämmittelemään ja vaihtamaan lakanat sänkyyn. Sit onkin ihana pujahtaa vällyjen väliin. Mitäs teidän lauantaihin on sisältynyt? :)

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Meidän lavvantai vaan rentoilua. kahvilla käytiin ja koiran kans lenkillä. siinäpä se :-D

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos ihanuus♥ Tätä tekemistä tosin kestää kauan :D

      Poista