Aurinkoinen keli

keskiviikkona, tammikuuta 26, 2011

Voi miten ihanaa oli pitkästä aikaa nähdä aurinko pilvettömältä taivaalta. Mun oli ihan pakko lähteä koiran kanssa ulkoilemaan. Pakkasta oli sellanen 12 astetta, mutta mieluusti pakkasta ja aurinkoa kuin loskaa ja harmautta. Räpsin sitten kuvia ikuistaakseni ihanan päivän :)

Viikonloppuna meikki oli tämän näköinen. Kuvia en vain osaa omasta pärstästä oikein ottaa, mutta kai tuosta nyt jotenkin sen värimaailman näkee? Ja miksi aina oma naama/silmä/nenä/mikä vaan oman kehon osa näyttää ihan kamalalta kuvissa. Mä en todellakaan ole kuvauksellinen ihminen(ainakaan omasta mielestä). Viihdyn paljon paremmin kameran toisella puolen, vaikka en mä siinäkään mikää pro ole.


Tässä olis sitten tämänhetkiset kynnet. Eli Models Ownilla tehty liukuvärjäys. Oliskohan tämä ollut kolmas kerta kun liukua teen, eli sen varmasti huomaa lopputuloksesta.


Sitten niihin ihaniin talvipäivän kuviin :)

Tässä päivän hauskimmat pilvet. Oli aika kivan muotoiset :) Tai ties minkä savun jämät nuo on :DTästä nyt on jo aikaa kun ostimme nuo ihanat kimallekynttilät olohuoneeseen. Niihin paistoi aurinko niin ihanasti, että oli pakko ottaa pari kuvaa. Taustalla näkyy meidän move-ohjain :D Jos teillä on jotain suosikki move-pelejä niin kertokaa ihmeessä. Meillä on vasta demo-pelejä, eikä olla siis vielä päätetty, että millaisia pelejä sitten ostetaan.

Mutta joo, jatketaan taas :)

You Might Also Like

4 kommenttia