Päivän asu

lauantaina, huhtikuuta 30, 2011

Mites teillä sujuu vappuaatto? Meillä on mennyt ihan rauhallisesti ja mukavasti. Aamusta käytiin kaupoilla ja sitten syötiin voileipäkakkua. Jep, taas mä tein sitä. Tehnyt viimekerrasta asti mieli niin oli pakko tehdä taas. Illemmalla sitten grillaillaan. Rakkaani on meidän perheen grillimestari ja eilen illalla hän sitten marinoi meidän lihat ja tänään sitten taikoo niistä jos jonkinmoista ruokaa. Ainoa harmitus tälle päivälle, että mun mahakivut palasi. Aioin syödä vaikka kipeetä tekeekin. En vaan voi ymmärtää mikä ihme siellä on vikana. Simaa ja munkkeja meillä ei eddes ole. Mies kun ei tykkää niin en sitten viitsinyt itsellenikään ostaa.
(Pahoittelut mahtavan sotkuisista kuvista)




En jaksanut niinkään panostaa voileipäkakun ulkonäköön. Meille kahdelle se vaan tuli niin sama se miten ne aineet siinä päällä on. Ostin kaupasta uudet kasvojen puhdistus aineet. Olen joistakin blogeista lukenut niistä ja päätin itsekin ottaa ne nyt kokeiluun. Vielä samaan sarjaan kuuluvat kuorinta ja kasvojen kosteutus voiteet voisi käydä ostamassa.


Olen kyllä tykännyt muistakin Herbinan tuotteista ja uskon näidenkin olevan sopivat. Mielestäni Herbinan tuotteilla on aina ollut hinta-laatu suhde kohdillaan. Ostin myös ensimmäistä kertaa vaatteiden valkaisijaa. Ikinä aiemmin en ole kokeillut, mutta nyt kun huomasin joidenkin valkoisten vaatteiden menneen jo harmahtaviksi ajattelin ostaa kokeiluun tuollaisen Dr.Beckmannin annospussit. Katsotaan mitä tulee. Robin Hoodissa tällä oli hintaa alle 3€. Herbinat oli 3,90€ kpl.


Kiharsin nyt toista kertaa vasta sillä joululahjaksi saamallani Pearl Wandilla. Tykkään siitä ihan mielettömästi, mutta olen vielä melkoinen amatööri sen käytössä. Takaa en oikein saanut kunnolla hiuksiani kiharrettua ja mulla on nyt muutenkin ongelma noitten kanssa. Mun juurikasvu on mieletön ja tukka viimeksi leikattu ja värjätty yli puoli vuotta sitten. Mulla on hyllyssä odottamassa vaalennusaine, mutta en vain ole saanut aikaiseksi tehdä sitäkään. En vain saa itse värjättyä niitä tasaisesti. Leikata en raaskisi, koska kasvatus on kestänyt jo monta vuotta, mutta jotenkin olen näihin silti kyllästynyt. Mies ehdotti tummaksi värjäämisellä, mutta nuoruudessa mulla on ollut ruskeat hiukset ja voin sanoa, että näytän niissä ihan kauheilta. Mitäs mieltä te ootte, mitä mä noille teen? Kampaajallekkaan en mielelläni menisi, sillä mulla on niistä melko huonoja kokemuksia. Hiukseni on pilattu aina ja rahaa mennyt ihan tuhottomasti.


Kuvat: Janet

Niin se meidän hauvakin nauttii uusista kalusteista. Ja ei, tuo vaaleanvihreä viltti ei kuulu terassille. Toin sen vain itselleni lämmikkeeksi, kun ei vielä olla keksitty sinne sopivaa väriä.

Mutta mä taidan nyt laittaa koneen kiinni ja alkaa pikkuhiljaa availemaan mun kahta siideriä :D Jep, mä kun en tykkää juoda humalahakuisesti niin mulle riittää kaksi sidukkaa loppuillaksi oikein mainiosti ja onhan meillä sitä Baileysiä. Loppuillan ohjelmana tosiaa grillausta ja rakkaani kanssa pelailua ja oleskelua :) Viettäkäähän tekin oikein mukava

VAPPU!

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Ihanan näköiset kiharat! :) Mä tykkään kans käyttää noita Herbinan tuotteita, niissä on tosiaan hinta-laatusuhde kohdallaan.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Hanilo :) Pitää siltikin hieman harjoitella, että saa koko päähän hyvät kiehkurat.

    Jo nyt parin käyttökerrän jälkeen olen taas vakuuttunut Herbinan hinta-laatusuhteesta, se on vaan tosi hyvä :)

    VastaaPoista
  3. Onpa sulla ihanan pitkät hiukset! Vau. Mulla ei kasva millään ja sit kun vielä on niin ohut tukka ni oon luovuttanu ja joutunu tyytymään lyhyisiin hiuksiin :(

    Ihana hauva nauttii keväästä <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos Maisamiisa :) Olen mä näitä jo kyllä monta vuotta kasvattanut ja yli puolet paksuudestakin menettänyt 40 kg laihdutuksen takia.

    Kyllä lyhyetkin hiukset on kivat, mulla oli monta vuotta ihan poikahiukset silloin nuorempana. Sitten alkoi tämä ns. naisellisuus niin tukkakin alkoi kasvamaan. (olen ollut melkoinen poikatyttö)

    Ootko muuten koskaan kokeillut pidennyksiä? Nehän on nykypäivänä niin monen suosiossa. Mä en nyt toistaiseksi ole vielä tarvinnut, mutta serkku tyttö käyttää joka päivä clip on-pidennyksiä. Kokeile ihmeessä niin saat vaihteeksi pitkän tukan, jos kovasti tahdot :)

    Hauva tosiaan tykkää noista uusista kalusteista ja auringosta :)

    VastaaPoista
  5. Pidennykset ois kivat mut oon niin laiska laittamaan hiuksia joten ei yhtään mun juttu. Lyhkäsellä mennään :)

    VastaaPoista
  6. Mutta lyhyethän on ihan yhtä kivat kuin pitkätkin :) ja laitettuna kaikki hiukset on musta hienoja :)

    Onko sulla ihan oman väriset vai värjäiletkö kovin?

    VastaaPoista
  7. Oma tukka on sellainen maantienharmaa joten vaalennettua tulee, tosin ihan liian harvoin. Nytkin ois juuri kaivannut väriä jo aikoja sitten :S

    VastaaPoista
  8. Kuten näkyy, mulla on ihan mieletön juurikasvu :D Mä en tykkää yhtään tuosta omasta väristä.. Vaalennettua tulee, sillä tumma ei vaan mun mielestä sovi mulle..

    VastaaPoista