Kiehtovat kutrit

tiistaina, lokakuuta 25, 2011

Alan olla todella kyllästynyt omiin hiuksiini ja haluaisin saada jotain muutosta niihin. Kauhea juurikasvu ja melkoisesti kaksihaaraisia. Eli tiedossa olisi ainakin hieman lyhennystä, huonot pois, mutta mitä muuta? Mun mielestä mulle ei sovi tummat hiukset, sillä olen todella kalpea kasvoiltani ja ihonvärini muutenkin sellainen ettei tumma tee sille oikeutta. Olen siis kokeillut jo joskus nuorempana tummia kutreja, mutta onhan mulla välillä ollut mielitekona kokeilla taas tummaa. Pelottaa vaan kuinka se tuhoaa hiusta jos haluaakin mieluummin vaaleaksi takaisin.

kuva: Janet

Kävin jokunen aika sitten kampaajalla ja voin sanoa pettyneen erittäin pahasti. Olen kaksi kertaa eläessäni käynyt kampaajalla ja molemmilla kerroilla lopputulos oli huono. Ensimmäisellä kerralla sain maksaa vielä itseni kipeksi porkkanoista hiuksista (160€) huonolla leikkauksella ihan eri värillä mitä olin pyytänyt ja nyt toisella kerralla tukka oli todella epätasainen ja ihan keltainen. En olisi uskonut, että kampaaja värjää tukan ihan keltaiseksi saati leikkaa niin huonosti, että jää eripuolilta ihan totaalisen eripituisiksi. Tästä käynnistä en onneksi maksanut kuin sen 60€, mutta kuitenkin. Siskoni on leikannut ja värjännyt hiukseni lähes koko elämäni siis. Sisko on aina tiennyt mistä tykkään ja on osannut värjätä hyvin. Nyt kuitenkin meillä molemmilla on menoja niin paljon, ettei vaan ole löytynyt aikaa hiustenlaitolle. Pitäisi siis löytää joku luotto kampaaja tai pistää kaljuksi :D

Netistä koetin katsella vähän mitä kivoja hiusmalleja ja värejä olisi tarjolla ja tässä suosikkeja.


kuvat: google

Vaalealla siis mennään, mutta tummia raitoja joukkoon vai vielä vaaleammaksi? Hunajaksi vai jopa tummemmaksi? En oikeasti osaa yhtään päättää ja tällä karsealla juurikasvulla sitten varmaan mennään kuitenkin taas seuraavat puolivuotta kunnes taas alkaa ahdistamaan. Tasainen otsatukka mulle ei sovi melko pyöreiden kasvojen takia tai sitten näytän ihan lapselta. Sivuotsis on ollut jo pitkään, välillä lyhyempänä ja välillä pidempänä. Tykkään ihan tikkusuorista tai hieman kiharoista hiuksista ja nehän onkin sitten ihan helppoa aina tehdä mielen mukaan. Mutta leikatakko kerroksittain vai tasaiseksi? Kerroksittain tukka tuntui kovin ohuelta ja oli hankalaa pitää letillä, niinkuin yleensä pidän. On tämä nyt ongelma :D

Olisiko teillä jotain hiusmalli ehdotuksia tai jopa joku todella luotettava ja hyvä kampaaja mielellään eteläisemmästä Suomesta? Onkos teillä jotain huonoja kampaaja kokemuksia?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Vau mitkä hiukset sinulla on! :) <3

  Itse en värjäisi noita tummiksi, vaan pitäisin vaaleana ja ottaisiin sekaan muutaman hiukan tummemman raidan (ei liian tummia kuitenkaan.

  Uskon että lopputulos olisi aika kivan näköinen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Karoliina :)

  Mä kans olen kyllä tuon vaaleuden kannalla jamiksikäs ei tummia raitojakin joukkoon :) Mä olen ihan pihalla näitetn kanssa :D

  VastaaPoista
 3. Mä suosittelisin kaljua ;) noeivaan, noi on vaa niin ihanat pitkät ja paksut et ihan kateeksi käy! Semmonen luonnollisen vaalea raidoilla on munkin suositus!

  VastaaPoista
 4. Kalju vois olla aika kova sana ;)

  Kaippa mä nyt vaan uskon teitä ja vaalennan juurikasvun pois ja jotain raitoja lisäksi. Sitä vaan välillä tulee sellainen "Pistän elämän ranttaliksi" ja tekis hurjan muodonmuutoksen, mutta ei sitä vaan uskalla :D Ja monta vuotta hiusten kasvatusta takana, voi olla et kaduttais jos lyhkäseks leikkaisi..

  VastaaPoista