Sunnuntain touhuilua

sunnuntaina, lokakuuta 23, 2011

Miksi nämä viikonloput menee aina niin kauheaa vauhtia? Kohta pitää valmistautua nukkumaan ja ottaa vielä viimeiset levot ennen viikonalkua. Onneksi sitä on kuitenkin kerennyt touhuta vaikka mitä. Eilen hurautettiin autolla Helsinkiin hieman shoppailemaan ja syömään hyvin. Täydellä mahalla vaikkakin tyhjin käsin lähdettiin kotimatkalle. Kivaahan silti oli vaikkei mitään kivaa kotiin tuotavaa ei löytynyt. Illalla vielä katsottiin vuokraamamme leffa, joskin mulla oli silmät kiinni melkein puolet leffasta, shoppailu on väsyttävää :D Tänään päätin käydä tarkastamassa kirppareiden tarjonnat ja olipahan todettava ettei sieltäkään mitään löytynyt. Ei siis ole mun aika vissiin ostaa mitään. Olen kuitenkin tässä lähiaikoina tehnyt muutaman löydön.

Hennesin verkkokaupasta musta neule 1,95€ ja treenitoppi 6,95€

Zumbatikut 18€

Piipulle heijastinliivi 3,90€

Rakkaani on puuhaillut viikonlopun ajan hillittömän tehokkaan taskulampun kanssa. Hänelle jäi yksi Xenon-lamppu ylimääräiseksi ja pitihän sillekin keksiä käyttöä. Nyt meillä on sitten kunnon valonheitin taskulamppu :D Pitää vielä joku päivä yrittää ottaa kuva sen valotehosta. Taskuunhan tuo ei enää kyllä mahdu. Itse siis rakennettu ja suunniteltu, mutta keltainen lamppu oli pohjana.Tänään ollaankin sitten herkuteltu itse tekemillä pizzoilla ja karhukakulla, eli ihanan rentoa ollut koko päivän. Nyt pitäisi kuitenkin vielä tarttua imuriin, sillä huomenna olisi tulossa vierailemaan mieheni porukat ja sen jälkeen lepäilemään. Olemme naureskelleet mieheni kanssa, kun olemme molemmat hieman jumissa. Hänellä vasen puoli niskasta jumissa eikä pää käänny ja mulla oikea puoli ja pään kääntäminen sattuu, hänellä alaselkä kipeä ja mulla yläselkä :D Ollaan kunnon rampa pariskunta :D


kuvat: Janet


Mites teillä meni viikonloppu?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kuulostaa oikein ihanalta viikonlopulta :)

  Itseäni ärsyttää nykyisessä työssä eniten se, että hyvin harvoin pääsee nauttimaan kahden peräkkäisen päivän vapaista. Yleensä viikot menee niin että pe ja su on vapaita. No ei siinä hirveästi pääse rentoutumaan, kun tietää perjantaina että lauantaina on kuitenkin työpäivä :(

  Ja näin oli tänäkin viikonloppuna. Perjantain sujahti ohi hyvin nopeasti kotitöiden parissa ja tänään olemme miehen kanssa vaan olleet, haravoineet pihaa ja ulkoilleet :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kurjaa :( Tiedän kyllä entisenä kaupankassana, kuinka ikinä ei ollut kahta vapaata putkeen. Siinä ei tosissaan kerkeä kunnolla rentoutumaan. Kaksi päivää antaa jo pikkasen enemmän lepoa. Siitä tykkäänkin, kun työssäni on aina viikonloput vapaita. Sitä osaa arvostaa ihan eri tavalla.

  Voi kun meilläkin olisi iso piha jota haravoida, se on kyllä kivaa puuhaa :)

  VastaaPoista
 3. Niin.. haaveilenkin työpaikasta, jossa viikonloput olisi aina vapaita :)

  Tervetuloa meille haravoimaan :D
  1300 neliötä pelkkää pihaa.. huh mikä homma olikin.. onneksi mies sai töistä lainaan lehtipuhaltimen :)

  VastaaPoista
 4. Pistähän talkoot pystyyn niin tulen mielelläni haravoimaan ;)

  VastaaPoista