Lisää tilaa

lauantaina, lokakuuta 29, 2011

Tänään on kyllä tullut touhuttua jos ja vaikka mitä. Aamulla yhdeksän jälkeen tunnin lenkille, käymään pienoisilla naisten messuilla (joka kyllä oli suuri pettymys) ja sen jälkeen siivousta. Olen saanut kirpparikamat käytyä läpi ja siivonnut hieman muutakin ja rakkaanikin on reippaana ollu siivoamassa meidän varastoa (jota hän kylläkin käyttää korjaamona :D) Olen hieman ihmettynyt kirpparikamoista, sillä kuinka sain taas noin paljo tavaraa lähtemään, vaikkei edellisestä tyhjennyksestä edes ole kovin kauaa. Meidän piti äidin kanssa ottaa pöytä yhteiseksi, mutta katsotaan, mahtuuko hänen tavaroita yhtään myyntiin.
Olemme jo kauan sitten ostaneet Kärkkäiseltä tyhjät taulupohjat, sillä haluamme itse maalata jotain kivaa, mutta nyt onkin sitten pulma, että mitä sitä maalaisi? Mies laittoi taulut jo omille paikoilleen, että inspiraatio kärpänen puraisisi ja antaisi jonkun kivan idean. Olisiko teillä jotain ehdotuksia, mitä noille kahdelle taululle keksisi?

kuvat: Janet


Nyt tämä mamma hieman hemmottelee itseään ja juo pari siideriä rankan päivän päätteeksi. Onpas ollut kyllä ihana lauantai :)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ehkä kokeilisin maalata niin että pohjat on yhdessä, eli samaa kuvaa molemmissa vaikka seinällä onkin erillään. En nyt oikein osaa selittää, mut ehkä ymmärrät :D

  oliskin aika hienoa jos olis itse tehty taulu seinällä, ei vaan löydy taitoja sellaisen tekemiseen :S

  VastaaPoista
 2. Ymmärsin oikein hyvin ja juuri tällaista olemme ajatelleetkin, mutta aihe ja kuva on ihan kateissa, ei tule mitään mieleen.

  Onneksi tuo mies on niin taitava piirtämään niin oikein innolla odotan mitä hän saa aikaseksi :) Mä olen myös ihan taidoton, et turha mun on mitään alkaa piirtämään :D

  VastaaPoista
 3. Heeeei.. Etsin täältä blogin syövereistä nyt niitä vanhoja leffa-arvostelu -postauksia niin törmäsin tähänkin, onko näihin jo jotain taidetta ilmestynyt? =)

  VastaaPoista
 4. maisamiisa: Eipä oo vieläkään saatu aikaseks näihin mitään maalata :D Pohdittu ollaan vaikka mitä, mut mikään ei oo ollut vielä sopiva. Postaan kyllä heti, kunhan jotain saadaan aikaseks :) Ja kiva kuulla, et vanhojakin postauksia lueskelet :)

  VastaaPoista